İlk 3 gun cok zorluyor. Ama sonra vucutta alisiyor. Bas agrisi olabilirafiyet şifa olsun yedikleriniz
sabah yeşil detoks suyu 200 ml
öğlen 1 kepçe domates çorbası, 4 yk bulgur pilavı, 7 8 çatal salata ve 3 yk tavuk sote
akşamı hafif geçireceğim inşallah, şimdi şekersiz besleneceğim diye niyet ettim ya canım hep tatlı çekiyor ofiste kuru meyve vs de yok, eve gidince kuru kayısıya niyetlendim inş
afiyet şifa olsun yedikleriniz
sabah yeşil detoks suyu 200 ml
öğlen 1 kepçe domates çorbası, 4 yk bulgur pilavı, 7 8 çatal salata ve 3 yk tavuk sote
akşamı hafif geçireceğim inşallah, şimdi şekersiz besleneceğim diye niyet ettim ya canım hep tatlı çekiyor ofiste kuru meyve vs de yok, eve gidince kuru kayısıya niyetlendim inş
Tiramisu muuu2.ara espresso ,ev yapimi tiramisu reglim diye biraz tatli gidiyor menulerim
Evet ama sekrsiz canim meyveli yogurt gibiTiramisu muuu
Aaa o zaman begenirimEvet ama sekrsiz canim meyveli yogurt gibi
Tabiki katilabilirsin onemli olan kendi içimizde tamamlamakMavim bende katılsam mı buna bu sefer bırakmıcamGeçen yarım bıraktığımda da çok mantıklı gelmişti ama uygulayamadım.Bu sefer yapmak istiyorum
4 gün geriden gelirim 4 gün geç bitiririmAijoo
Hayirlisi olsun canim inşallah adapte olup tekrar başlarsinMavilimancim ben 1 haziranda baslicam olmuyor adapte olamadim yaa esimde yine tatli almis gelmiscanimda sıkkin surekli canim atistirmalik istiyor
Tamda şuan planımı yapıyordumTabiki katilabilirsin onemli olan kendi içimizde tamamlamak
Afiyet olsun canim cok güzelAksam az sehriye corbasi ,sebzeli tavuk ,salata
Ara olarak yarim murdum erigi 1fincan form cay
İnşallah canim. Sonucun cok guzel olacak goreceksin. Sekeri birakinca gobek bile birden iniyorTamda şuan planımı yapıyordum
Sabah tartılıp başlıcam yarın alışverişe de cıkıcam. 22 mayıs-12 haziran şeklinde tamamlıcam nasipse
İnşallah yaa valla yapıcam arttk yeter kendime yaptığım bunca kötülük. Birde Allahın emanet ettiği vücuda yaptığım eziyete bak diyorum kendime bazen. Saçma sapan şeylerle organları yoruyorum boşa diyorum. Bununda günahını düşünüyorum.İnşallah canim. Sonucun cok guzel olacak goreceksin. Sekeri birakinca gobek bile birden iniyor
Evet bende dusunmustum bir ara. Artik uzulmek yok, sabir dua ve çaba varİnşallah yaa valla yapıcam arttk yeter kendime yaptığım bunca kötülük. Birde Allahın emanet ettiği vücuda yaptığım eziyete bak diyorum kendime bazen. Saçma sapan şeylerle organları yoruyorum boşa diyorum. Bununda günahını düşünüyorum.
Allahım utandırmasın hadi bismillahEvet bende dusunmustum bir ara. Artik uzulmek yok, sabir dua ve çaba var
Amin inşallah hicbirimizi utandırmasınAllahım utandırmasın hadi bismillah