Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

afiyet şifa olsun yedikleriniz

sabah yeşil detoks suyu 200 ml
öğlen 1 kepçe domates çorbası, 4 yk bulgur pilavı, 7 8 çatal salata ve 3 yk tavuk sote

akşamı hafif geçireceğim inşallah, şimdi şekersiz besleneceğim diye niyet ettim ya canım hep tatlı çekiyor ofiste kuru meyve vs de yok, eve gidince kuru kayısıya niyetlendim inş

İlk 3 gun cok zorluyor. Ama sonra vucutta alisiyor. Bas agrisi olabilir

Ilk gunler genelde oyle oluyor ,

Menüleri alalim

Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..

9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve

Ara 1 sb kefir

13.30
Kakaolu süt
3 kayısı

Ara da birkaç kaşık çorba

16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem

Akşam 19.30
Yarim kase sehriyeli corba
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata, yogurtlu semizotu
2 dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210521_124538.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210521_095100.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 25
Mavim bende katılsam mı buna bu sefer bırakmıcam Geçen yarım bıraktığımda da çok mantıklı gelmişti ama uygulayamadım.Bu sefer yapmak istiyorum
4 gün geriden gelirim 4 gün geç bitiririm Aijoo

Mavilimancim ben 1 haziranda baslicam olmuyor adapte olamadim yaa esimde yine tatli almis gelmis canimda sıkkin surekli canim atistirmalik istiyor

Aksam az sehriye corbasi ,sebzeli tavuk ,salata
Ara olarak yarim murdum erigi 1fincan form cay

Tabiki katilabilirsin onemli olan kendi içimizde tamamlamak

İnşallah canim. Sonucun cok guzel olacak goreceksin. Sekeri birakinca gobek bile birden iniyor
İnşallah yaa valla yapıcam arttk yeter kendime yaptığım bunca kötülük. Birde Allahın emanet ettiği vücuda yaptığım eziyete bak diyorum kendime bazen. Saçma sapan şeylerle organları yoruyorum boşa diyorum. Bununda günahını düşünüyorum.

Evet bende dusunmustum bir ara. Artik uzulmek yok, sabir dua ve çaba var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…