- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Karatay’daki öyle canım şeker yok ve gerçekten yumurtalıklara iyi geliyorKaratay hiç yapmadim. Pco oldugu icin bu diyet iyi geldi
Evet bi ara bende bir süre yapmıştım karatay. Aynı bu şekilde. Sadece onda ara öğün yok. Meyvede yesen kuruyemişte yesen ana öğünlerinde yiceksin. Yani 2 öğün besleniceksen mesela kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sıvı şeyler haric hiçbir şey tüketmemek gerekiyor. İnsülin direncini kırmak için hatta sakız çiğnemek bile, yemeğin tadına bakmak bile leptini bozabiliyormuşKaratay’daki öyle canım şeker yok ve gerçekten yumurtalıklara iyi geliyor
Çok güzel canım tebriklerBugün neler yedim;
Sabah
2 br su ile açtım
Ara
1 fincan yeşil çay
1 avuç çiğ kuru yemiş
kahvaltı
Peynir
Zeytin
Salçalı yumurta
Yeşillik
1 dlm tam buğday ekmeği
ara
Türk kahvesi
ara
1 muz
1 br kefir
akşam
2 pirzola tavuk
Köz patlucan biber salatası
Ayran
sonrası çay su şeklinde gider
Su şuan 2 lt geçik
20 dk zumba
Evet ya öyleEvet bi ara bende bir süre yapmıştım karatay. Aynı bu şekilde. Sadece onda ara öğün yok. Meyvede yesen kuruyemişte yesen ana öğünlerinde yiceksin. Yani 2 öğün besleniceksen mesela kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sıvı şeyler haric hiçbir şey tüketmemek gerekiyor. İnsülin direncini kırmak için hatta sakız çiğnemek bile, yemeğin tadına bakmak bile leptini bozabiliyormuş
Tabiki katılabilirsin, hoşgeldinCnm bende katilabilirmiyim size. Pazartesi bende tarti fotomu atarim. Motivasyon icin topiklerden birine baslamam sart oldu cünkü.
Tsk ederim. Belli kurallariniz var mi? Nasil bir diyet uyguluyorsunuz suanda. Heyecanlandim birazTabiki katılabilirsin, hoşgeldin
Kizlar yarin pazar. Pazartesi günü tarti resimlerini bekliyorum. Belki pcden girip tablo yapmayı denerim
Belki deme artik pes etme. Nişan var düğün var diyosun, önümüzde yaz tatili varrrResimli olunca daha cok gaza geliriz (gelirim ) belki
Çok güzel. Tebrik ederimGünaydın kızlar. Bakalım bugün nasil geçecek? Kahvaltida kek poğaça kurabiye yerdim simdi sadece geri kalanlari yiyorum kuru meyve ve ceviz yetiyor. Haslanmis yumurta, domates salatalik zeytin peynir.. en fazla 2 dilim kendi yaptigim ekmekten yiyorum. Hafta sonlari geç kahvalti yaptığımızdan öğle yemeği ve ara öğün olmayabiliyor. Ben kendime göre ihtiyaç duyarsam yiyorum tabi. Aksamlari tatli yemiyorum son 2 aydır hayatima giren abur cubur 1 haftadır yok. Tıka basa tokluk hissetmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum açlık da hissetmiyorum.
Harikasin canimKahvalti da fire yok.
Şimdi leslie 2 tamamladım. 30 dk
Birazdan bacak ve karın çalışcam 15 dk
Ayy sorma arkadasimin ertelenen dugununede gun almislarBelki deme artik pes etme. Nişan var düğün var diyosun, önümüzde yaz tatili varrr
Ayy sorma arkadasimin ertelenen dugununede gun almislarBelki deme artik pes etme. Nişan var düğün var diyosun, önümüzde yaz tatili varrr
Günaydın kızlar. Bakalım bugün nasil geçecek? Kahvaltida kek poğaça kurabiye yerdim simdi sadece geri kalanlari yiyorum kuru meyve ve ceviz yetiyor. Haslanmis yumurta, domates salatalik zeytin peynir.. en fazla 2 dilim kendi yaptigim ekmekten yiyorum. Hafta sonlari geç kahvalti yaptığımızdan öğle yemeği ve ara öğün olmayabiliyor. Ben kendime göre ihtiyaç duyarsam yiyorum tabi. Aksamlari tatli yemiyorum son 2 aydır hayatima giren abur cubur 1 haftadır yok. Tıka basa tokluk hissetmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum açlık da hissetmiyorum.
O zaman artik sıkma zamanıAyy sorma arkadasimin ertelenen dugununede gun almislar