- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Kesinlikle stres cok etkiliyor bendede soyle bisey var disarda veya kayinvakidemgilde yemekten 2 saat sinra bisry yemediysem muhakkak sekerim dusuyor elim ayagim bosaliyor .kendi evimde cok nadir oluyor boyle gercekten ac kaldiysam oluyor.ama disarda ve baskasinin evinde hemen fenalik geliyorAslinda yok ama hep takip ettim, psikolojik olarak da stres önce şekerimi gidikliyor benimyükselince de düşünce de fark ediyorum, sarsıyor beni maalesef
İnsallah gecmistir canimSabah filtr kahve ,1d.fitkek ,
45dk spor
Ogle roka yesillikk salatasi ,1has.yumurta ,zeytin
Bugun regl oldum midem kotu
İnsallah gecmistir canim
Kızlar ben bugun temizlik yaptim ugrayamadim kacamagim yok
Afuyet olsun canimSelam bugün menüm
11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam
Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık
Ara kiraz sapı
17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt
20.00
1 servis kasigi kavurma et
21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt
Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt
Eyvah eyvahAfuyet olsun canim.benim korktugum basima geldi habersiz kayinvalideme gittik gozleme yapacakmis oda hem yaptim hem yedim valla
Çok güzel ödem atmışsın demekki maşallahBen de pikniğe gittim bugün ama dengeyi bozmadim ekmek yemedim. Suyu az içtim sadece.. bu arada pazartesi sabah tartıldigim kiloyla bu aksam.tok.karnina arasinda 1.5 kilo var.
Slm kizlar , kahvalti omlet domatesnsalatalikn1 dilim tam bugday ekmek ,ara ogun 1kucuk kase pul biberli yogurt . Aksama kabak sarmasi yaptimyanina mercimek corbasi yaparim .bugun kacak yok sukur .ama hala adapte olamadim
Ins tiparlarsinn canim neyin varAfiyet olsun canim ,sabahtan iyiydi ama disari ciknca bende uyamadim bu kez zorlaniyorum gelcek hafta basi baslasam iyi.olcak sanirim 2 3 gun kendimi toparlasam iyi olcak
Eline saglik canim gule gule kirletSelam kizlar.
Sabah guzel kahvaltımı yaptim. Aksam toplu yazcam. Sonra aksam yemegimide yaptim. Babam geldi cocuklara bakti bende mutfak dolaplarimi, tezgahi, bir dolabi daha derinlemesine sildim. Anam agladi desem yeridir. Şuan başım çok ağrıyor sabah beri geçmedi
Olsa jeskeKirletmesek olmazmi
Muşamba sarcam her yereOlsa jeske