Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Aslinda yok ama hep takip ettim, psikolojik olarak da stres önce şekerimi gidikliyor benim yükselince de düşünce de fark ediyorum, sarsıyor beni maalesef
Kesinlikle stres cok etkiliyor bendede soyle bisey var disarda veya kayinvakidemgilde yemekten 2 saat sinra bisry yemediysem muhakkak sekerim dusuyor elim ayagim bosaliyor .kendi evimde cok nadir oluyor boyle gercekten ac kaldiysam oluyor.ama disarda ve baskasinin evinde hemen fenalik geliyor

Selam bugün menüm

11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam

Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık

Ara kiraz sapı

17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt

20.00
1 servis kasigi kavurma et

21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt

Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt

Afuyet olsun canim .benim korktugum basima geldi habersiz kayinvalideme gittik gozleme yapacakmis oda hem yaptim hem yedim valla

Ben de pikniğe gittim bugün ama dengeyi bozmadim ekmek yemedim. Suyu az içtim sadece.. bu arada pazartesi sabah tartıldigim kiloyla bu aksam.tok.karnina arasinda 1.5 kilo var.

Slm kizlar , kahvalti omlet domatesnsalatalikn1 dilim tam bugday ekmek ,ara ogun 1kucuk kase pul biberli yogurt . Aksama kabak sarmasi yaptim yanina mercimek corbasi yaparim .bugun kacak yok sukur .ama hala adapte olamadim

Slm kizlar , kahvalti omlet domatesnsalatalikn1 dilim tam bugday ekmek ,ara ogun 1kucuk kase pul biberli yogurt . Aksama kabak sarmasi yaptim yanina mercimek corbasi yaparim .bugun kacak yok sukur .ama hala adapte olamadim

Afiyet olsun canim ,sabahtan iyiydi ama disari ciknca bende uyamadim bu kez zorlaniyorum gelcek hafta basi baslasam iyi.olcak sanirim 2 3 gun kendimi toparlasam iyi olcak

Selam kizlar.
Sabah guzel kahvaltımı yaptim. Aksam toplu yazcam. Sonra aksam yemegimide yaptim. Babam geldi cocuklara bakti bende mutfak dolaplarimi, tezgahi, bir dolabi daha derinlemesine sildim. Anam agladi desem yeridir. Şuan başım çok ağrıyor sabah beri geçmedi

Iyinaksamlar kizlar 2.ara igunde 3kare bitter birazcik kuruyemis yedim. Aksam yemegi 2kepce mercimek corbasi azcik kitir ekmek kabak sarma sarimsakli yogurt

Eline saglik canim gule gule kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…