- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Ins tiparlarsinn canim neyin var
Bilmiyorumki canim hic halim yok ,spor yaparkende rahatsiz oluyorum randevu aldim doktordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins tiparlarsinn canim neyin var
Kan değerlerine baktir canim. Hem emzirme hem diyet yapiyoruz bizBilmiyorumki canim hic halim yok ,spor yaparkende rahatsiz oluyorum randevu aldim doktordan
Cok gecnis olsun canim insallah mevsimseldir. Bende hic adapte drgikim yaa engel olamiyorum veya engel olmakda zorlaniyorum .Bilmiyorumki canim hic halim yok ,spor yaparkende rahatsiz oluyorum randevu aldim doktordan
Kan değerlerine baktir canim. Hem emzirme hem diyet yapiyoruz biz
Cok gecnis olsun canim insallah mevsimseldir. Bende hic adapte drgikim yaa engel olamiyorum veya engel olmakda zorlaniyorum .
20 mayis, bugün ne yedim?
10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe
Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir
Yarim kase yesil mercimek yemegi
Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık
Muzlu dondurma(kendim yaptim)
19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata
21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm
Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani
Hosgeldiniz baslayabilirsiniz tabiSelamlar, başlangıcı kaçırdım ama sonuna kadar ben de size eşlik etmek istiyorum müsaadelerinizle, menülerimi yazıp tatlıları nasıl reddettiğimi yazmak isterim açıkçası :)
Gunaydinnn
Veee ödemler gider, eksi de gelir
Haftasonu kacamak yapmazsan bir anda gidebilir. Benim 5 gunde gitti bakSuperrsin canimm 2gun kendini sikamadim diye cok kızıyorum bende kendime rüyamda gorurum 5 leri
Haftasonu kacamak yapmazsan bir anda gidebilir. Benim 5 gunde gitti bak
Anladim canım. Streste çok çok etken malesef. Niye iptal oldu nişan, yasaklardan dolayi miDetoks suyumu yapicam canim su az içince iyice kacti ogunlerim 2gun onu farkettim. Aslinda bziim nisan vardi bu hafta ona hazirlik yaptigimiz için cok uyamadim ama 2.kez iptal oldu ,yarin icinde biz tatil ayarlamistik nisanlar olunca 2kezde tatil iptal ettik hersey birbirine girdi sinirlerimiz zipladi
Anladim canım. Streste çok çok etken malesef. Niye iptal oldu nişan, yasaklardan dolayi mi
Kötü olmuş gerçekten. Burda da bugun yagmurlu. Sonucta bahar ayi her an yagabilirde.. benimde kınamda yağmıştı ekimde hahaYok canim oyle olsa hic dert etmezdik ,hava yagmurlu diye kendileri iptal etti ustelik burda mayis hep yagmurlu gecer bile bile oldu iste olan bizim tatile oldu cocuklar az nefes alsin stres atsin istiyordum evde iyice boguldular
Afiyet olsun canim bende simdi ara ogunumu yaptımSlm kizlar tam bugday karisik tost dom.sal. kivircik yarim yumurta cay
Kötü olmuş gerçekten. Burda da bugun yagmurlu. Sonucta bahar ayi her an yagabilirde.. benimde kınamda yağmıştı ekimde haha