Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

20 mayis, bugün ne yedim?

10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe

Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir

Yarim kase yesil mercimek yemegi

Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık

Muzlu dondurma(kendim yaptim)

19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata

21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm

Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani

20 mayis, bugün ne yedim?

10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe

Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir

Yarim kase yesil mercimek yemegi

Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık

Muzlu dondurma(kendim yaptim)

19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata

21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm

Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani

Ekstra efor girince vücutta şaşırıyor galiba canim uzun zmandir diyettesin sonucta olur artik boyle ,sen dengelersin onu

Selamlar, başlangıcı kaçırdım ama sonuna kadar ben de size eşlik etmek istiyorum müsaadelerinizle, menülerimi yazıp tatlıları nasıl reddettiğimi yazmak isterim açıkçası :)

Gunaydinnn

Veee ödemler gider, eksi de gelir 😍😋

Eklentiler

• IMG_20210521_091935_456.jpg
    IMG_20210521_091935_456.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 25
Haftasonu kacamak yapmazsan bir anda gidebilir. Benim 5 gunde gitti bak

Detoks suyumu yapicam canim su az içince iyice kacti ogunlerim 2gun onu farkettim. Aslinda bziim nisan vardi bu hafta ona hazirlik yaptigimiz için cok uyamadim ama 2.kez iptal oldu ,yarin icinde biz tatil ayarlamistik nisanlar olunca 2kezde tatil iptal ettik hersey birbirine girdi sinirlerimiz zipladi 🤦‍♀️

Detoks suyumu yapicam canim su az içince iyice kacti ogunlerim 2gun onu farkettim. Aslinda bziim nisan vardi bu hafta ona hazirlik yaptigimiz için cok uyamadim ama 2.kez iptal oldu ,yarin icinde biz tatil ayarlamistik nisanlar olunca 2kezde tatil iptal ettik hersey birbirine girdi sinirlerimiz zipladi 🤦‍♀️
Anladim canım. Streste çok çok etken malesef. Niye iptal oldu nişan, yasaklardan dolayi mi

Anladim canım. Streste çok çok etken malesef. Niye iptal oldu nişan, yasaklardan dolayi mi

Yok canim oyle olsa hic dert etmezdik ,hava yagmurlu diye kendileri iptal etti ustelik burda mayis hep yagmurlu gecer bile bile oldu iste olan bizim tatile oldu cocuklar az nefes alsin stres atsin istiyordum evde iyice boguldular

Yok canim oyle olsa hic dert etmezdik ,hava yagmurlu diye kendileri iptal etti ustelik burda mayis hep yagmurlu gecer bile bile oldu iste olan bizim tatile oldu cocuklar az nefes alsin stres atsin istiyordum evde iyice boguldular
Kötü olmuş gerçekten. Burda da bugun yagmurlu. Sonucta bahar ayi her an yagabilirde.. benimde kınamda yağmıştı ekimde haha 😅😂

Afiyet olsun kizlar kahvalti 1d.ekmek 1kasikrecel cay
Ogle az sebzeli tavuk (aksam icin pisirmistim aslinda),salata

20dk spor
Filtre kahve

X