Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yeni görüyorum desem inanirmisinYeni konu açtım düşünürseniz yapalım şu işi birlikte
@Bonus
@74FRIDA
@HasibeG
@Seferye hatun
Mthn83
@Fit mutlu anne
@bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@lolaxx
@oynakbasi34
Eki Görüntüle 2854536
Günaydınn. Güncel kilom. Almışım yine
Haftalıkmı tartılıcaz mavicim yoksa 21 gün sonundamı
Tamam benim içinde dHa iyi olurNormalde haftalik gidiyoruz degsiimi görmek icin :)
Canim ben pzts ve cuma tartiliyorumEki Görüntüle 2854536
Günaydınn. Güncel kilom. Almışım yine
Haftalıkmı tartılıcaz mavicim yoksa 21 gün sonundamı
Evet çünkü kimse gormemistiBunu yeni görüyorum desem inanirmisin
Tamam canımCanim ben pzts ve cuma tartiliyorum
Afiyet olsunGunaydin bu sabah akşamdan planlayarak yulaf yaptim
Ama neden öyle oldu buralarda yokmuydum acabaEvet çünkü kimse gormemisti
Gunaydin bu sabah akşamdan planlayarak yulaf yaptim
Yok bildirim gitmemiş kimseye bende anlayamamistimAma neden öyle oldu buralarda yokmuydum acaba
Bak bu sabah yaptigim yulafin hic pudingten farki yok.Biraz karıştırdım şekersiz puding gibi bişey varmış ismi geçiyorda kendini göremedim varmı bilen takviye olsun
Karatay hiç yapmadim. Pco oldugu icin bu diyet iyi geldiAaa Karatay da böyle biliyormuşsunuz şeker yasak kesinlikle meyve ve kuru meyve hariç zaten onda da meyve günde 1 tane sabah yiyeebiliyorsun
Kaydettim.Bak bu sabah yaptigim yulafin hic pudingten farki yok.
1 bardak süt
3 yk yulaf, az kakao.
Piştikten sonra 1 tk bal ya da pekmez. Uzerine ister meyve ister kuru yemiş ile süsle.
Kışında ben cennet hurmasina kakao ekleyip blender yapiyodum. O da aynı puding oluyodu
Evet takip ediyorum bir iki sayfa daha var nohuttan islak kek yaptim harika olmustuKaydettim.
Instagram da sihirli baharatlar diye bı sayfa var. Kadın çok güzel şeyler yapıyor. Kuru yemiş ve yulafla. İçini bilmesen normal pasta sanırsın
Onlar neEvet takip ediyorum bir iki sayfa daha var nohuttan islak kek yaptim harika olmustu
Bu sayfa cok güzelOnl
Onlar ne