Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Olsun bizim icin sorun yok. Sen sonradan tamamlamak istersen eklersin. Burdaki asil amac birsey aliskanlik edinmek icin 21 gün gerekmesiymiş
O şekilde olcak canım artık. Yarın tam anlamıyla başlayıp sizde 2 gün geride bitiricem Yani inşallah öyle umud ediyorum

Teşekkür ederim . Evet 3yk yulaf = 1 dilim ekmek gibi . Bu diyette salam füme sucuk yiyebiliyor muyuz? listede yok diğer sitelerde de arastirdim birşey yazmıyor yasak listesinde de yok beni bir aydınlatın kizlar

Günaydınn cocuklarimi yedirdim esimi gönderdim suan naneli limonlu su içiyorum azar azar kahvalti icin tam açıkmayi bekliyorum herkese bol eksili günler
Bu ara daha once bi kac kere yaptığım bir tarif var hatta nikename mi mi o sira cool lime yaptim
Nane ile limon kabuğunu yoğurup bal karıştırıyorum limon suyu ve normal su koyup bekletiyorum bikac saat sonra süzüp buz ekliyorum varsa bikac dilim yesil limon tam cool lime oluyor kisin buzsuz yapiyorum e oda nane limon balla şifalı icecek oluyor buz gibi olunca nefis oluyor ben icecek cok severim benim cok isimi gordu bu tarif. Orijinali refikanin cool lime tarifi oradan bakabilirsiniz sadece şekerle bali degistirdim

Teşekkür ederim . Evet 3yk yulaf = 1 dilim ekmek gibi . Bu diyette salam füme sucuk yiyebiliyor muyuz? listede yok diğer sitelerde de arastirdim birşey yazmıyor yasak listesinde de yok beni bir aydınlatın kizlar
Hazir paketli herşey yasak diye biliyorum ben. Kendi yaptiginiz sucuk olabilir belki

Benimde hedefim 5 kg vermek 21 gün sonunda. Ama fazlasi da olursa acayip mutlu olurum. 94le başlamıştım zaten.

Bu sabah ugrayamadim.

12de yulafli omlet 4 zeytin 1 buyuk dilim peynir yedim. Nescafe ve yesilcay ictim

kendime güvensem ben de başlamak istiyorum aslında hep böyle beslenmek lazım

Ben sabahki menumu yazmistim gitmemis bi karisiklik olmus simdi farkettim . Zeytin peynir kasar domates salatalik ceviz hurma kayisi yesil cay . Oglen dunden kalann corba ve kabak dolmasi yedim ara ogun kuruyemis 1kayisi 1imcir . Oglumu uyutursam bi kahve yapicam .daha omce sekersiz turk kahvesi hic icmedim ilk deneyim olucak

Bugun gelemedim pek. Temizlik yaptim. Dünkü fit kekten 1.5 dilim yedim. Sade turk kahvesi.
Simdi disqrdayim aksam yemegi gec olcak

Sabah;
2 yumurtadan biberli soğanlı omlet
Beyaz peynir
5 zeytin
2 wasa
Sutlu kahve

Ara:
Sutlu filtre kahve
1 hurma, 1 kuru ananas bir avuç içi fistik

Yemek:
3 kofte
4 y.kasigi bulgur pilavı(tereyagsiz)
Ayran

Simdi online derse giricem ıhlamur içerim
Birde bardağa taze nane ve limon koydum surekli su ekleyip iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…