Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Merhaba hanimlar simdi forumda gezinirken rastladim konuya.
Bundan 5 sene once sekeri cay ve kahvemde kestim fakat tatlida bunu yapmamistim.bundan 2hafta once birdenbire sekeri tamamen hayatimdan cikarttim bu kadar kolay olacagini inanin bilmiyordum yada ben gercekten zayiflamaya karar verdigime inandigim icin biraktim.simdi cok rahat ve kendimi hafiflemis hissediyorum buarada da tabki yedklerimede dikkat ediyorum.
Yeterki isteyinyapamayacagimiz hic birsey yok.

Merhaba hanimlar simdi forumda gezinirken rastladim konuya.
Bundan 5 sene once sekeri cay ve kahvemde kestim fakat tatlida bunu yapmamistim.bundan 2hafta once birdenbire sekeri tamamen hayatimdan cikarttim bu kadar kolay olacagini inanin bilmiyordum yada ben gercekten zayiflamaya karar verdigime inandigim icin biraktim.simdi cok rahat ve kendimi hafiflemis hissediyorum buarada da tabki yedklerimede dikkat ediyorum.
Yeterki isteyinyapamayacagimiz hic birsey yok.
Tebrikler darisi basimiza inşallah

Akşam yemegimi erken yedim ama buraya giremedim kizlar. Az önce maden suyu ictim. 21.30 gibi de kefir armut keten tohumu yapicam bağırsak calistirmasi icin

Eklentiler

• IMG_20210316_174253_751.jpg
    IMG_20210316_174253_751.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 32
Selamlar kızlar
Kahvaltı
2 tam buğday ekmeği
1dilim peynir
1 domates
1salatalık
Mate çayı
Ara öğün
4 tane çağla
1sütlü köpüklü (malesef migrenim tuttuğu için içmek zorunda kaldım 😢 )
İkindi yemeği
Bulgur pilavı ve fırında patatesli tavuk
1kaşık yoğurt
4tane minik kornişon turşu
Akşam yemeği
Yarım havuç
Yarım elma
8 tane çağla ( çok severim de 😇)

❤️

Selamlar kızlar
Kahvaltı
2 tam buğday ekmeği
1dilim peynir
1 domates
1salatalık
Mate çayı
Ara öğün
4 tane çağla
1sütlü köpüklü (malesef migrenim tuttuğu için içmek zorunda kaldım 😢 )
İkindi yemeği
Bulgur pilavı ve fırında patatesli tavuk
1kaşık yoğurt
4tane minik kornişon turşu
Akşam yemeği
Yarım havuç
Yarım elma
8 tane çağla ( çok severim de 😇)

❤️
Afiyet olsun güzel menü olmuş

Selam
Kahvaltı filtre kahve 1 dilim ekmek peynir
Ara yeşil çay
Öğle 200ml süt 3 YK yulaf 2 YK kuru üzüm 1 YK toz badem kakao ve bal ile muhallebi yaptım
Ara 1/2 muz cay
Akşam haşlanmış kırmızı pancari sarımsaklı yoğurtla karıştırdım yaninada 1 dilim ekmek yedim
Yememem lazımdı bugün 3 dilim ekmek yemiş oldum 😬
2,5 lt su 8000 adim

Selam
Kahvaltı filtre kahve 1 dilim ekmek peynir
Ara yeşil çay
Öğle 200ml süt 3 YK yulaf 2 YK kuru üzüm 1 YK toz badem kakao ve bal ile muhallebi yaptım
Ara 1/2 muz cay
Akşam haşlanmış kırmızı pancari sarımsaklı yoğurtla karıştırdım yaninada 1 dilim ekmek yedim
Yememem lazımdı bugün 3 dilim ekmek yemiş oldum 😬
2,5 lt su 8000 adim
Yulafi ekmek yerine koyuyorsun sanirim ama normal bence fazla degil. Afiyet olsun. Muhallebi denemeye deger 🥰

Kizlar online dersteydim saat 19.00 gibi yedim ara ogun

Filtre kahve cig findik kuru üzüm (1er avuç içi kadar)

Bugün neler yedim.
Kahvaltı 12:00
1 yumurtadan taze soğanlı omlet
1 dlm çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

ara;
Çay ve 2 galete

akşam 17.30
Dünün aynısı oldu yemekler kalmıştı malesef
1 kepçe domates çorbası
1 kaşık makarna
Salata

su 1.5 lt
30 dk yürüyüş

Bugün neler yedim.
Kahvaltı 12:00
1 yumurtadan taze soğanlı omlet
1 dlm çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

ara;
Çay ve 2 galete

akşam 17.30
Dünün aynısı oldu yemekler kalmıştı malesef
1 kepçe domates çorbası
1 kaşık makarna
Salata

su 1.5 lt
30 dk yürüyüş
Ay benim bugünki menüm şekersize uymadı sanki pekmez ve makarnayla 🙄

Ay benim bugünki menüm şekersize uymadı sanki pekmez ve makarnayla 🙄
Makarna tahilli olmasi gerekiyodu olsun canım. İlk sayfadaki öğünler den yararlanabilirsin. Arada bende bu diyetisyenin yaptigi ya da baska sayfalardan buldugum alternatif tarifler paylaşcam

Makarna tahilli olmasi gerekiyodu olsun canım. İlk sayfadaki öğünler den yararlanabilirsin. Arada bende bu diyetisyenin yaptigi ya da baska sayfalardan buldugum alternatif tarifler paylaşcam
Tamam canım ilk günün azizliği 😬

Canim muhtemelen galeta ve çorbada da un vardir.menun cok abartı değil ama sekersiz diyete uymayan seyler var sadece :)
Evet dogru bir yere parmak bastin :) bende corba yaparken kendime unsuz ayiriyorum ki zaten evde sadece siyez unu kalmıştı 😂

En cok çorba zorluyor dimi 🥲
Aslinda ben hic corbasiz yapamayan biriydim. Yazlari bile corba içerdim. Ama bu diyetimde corbasizda doymayi beslendim. Bugün çorba içmedim mesela. Muhtemelen yarında içmem. Çünkü nohut yemegi ve ezogelin düşündüm ikisi cok fazla kacacak. Eskiden olsa bunlari yer uzerine pilavını tatlisinida gömerdim 😅 doymak icin yemeyi, yasamak icin yemeyi ogreniyoruz aslinda boyle. Ve ne cok israf yaptigimizi görüyorum

Canim muhtemelen galeta ve çorbada da un vardir.menun cok abartı değil ama sekersiz diyete uymayan seyler var sadece :)
Çorba domate çorbasıydı yazdan kalma konserve ile yaptım un koymamıştım ama tabi galete unlu☺️ Bugün tam adapte olamadım yarın dAha dikkatle kontrol edeceğim teşekkür ederim🥰

X