- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Ay hadi inşallah hepimiz bekledigimizden daha çok veririz8 olmadı 6 ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah hepimiz bekledigimizden daha çok veririz8 olmadı 6 ins
Ay hedefim senin kilona inmek... Amin AllahimKizlar bu kilo gostergesi nasil ekleniyor denedim bulamadim gozden mi kacirdim
Bayaga iyi olmusIyi akşamlar
Filtre kahve 1 dilim ekmek peynir
Türk kahvesi
Muz ceviz bal
Filtre kahve
Köfte salata 1 dilim ekmek
Cay
1 saat sonrada yeşilcay içip günü kapatırım
3 lt su 8000 adım
Kendimi zor tutuyorum tartilmamak için
Ben yumurta yemege cocuk sahibi olduktan sonra basladim hala kokusu gelmeyecek sekilde pisiriyorum :) bayaga tok tutuyor amaYarın yumurtalı kahvaltı yapmayi düsünüyorum basarabilirsem yarın ekmek yemek istemiyorum.
Insallah inersin. Benim saglik prob var o yuzden kilo wrmem gerekiyor en fazla 54 55 olmam lazimAy hedefim senin kilona inmek... Amin Allahim
Katil tabi canim cok ii gidiykruz biz masallah bize eridik kuruduk yani eriyip kurucazAy bende mi katılsammm size
Sen bu azimle 50ye bile dusersin canimOlmuş canim. Ah senin kgda olsam
Bu sabah 93.6 gördümKatil tabi canim cok ii gidiykruz biz masallah bize eridik kuruduk yani eriyip kurucaz
Aman 50 sizin olsun bana 65 yeter hatta ilk once 69Sen bu azimle 50ye bile dusersin canim
Vaaayyy harikasiiin masallah .ay ben aksam kacamak yaptim menumu yazmicam sucluyumBu sabah 93.6 gördüm
Olmadı şimdi mavibirliman a siyah bulutlar çöktüVaaayyy harikasiiin masallah .ay ben aksam kacamak yaptim menumu yazmicam sucluyum
Ne desen hakkisin olmammaliydiOlmadı şimdi mavibirliman a siyah bulutlar çöktü