Yemegi 4 te yedim o yuzden doyurucu olsun diye;Selam kızlar
Kahvalti
1 wasa,1haslanmis yumurta, biberli domates sosu,3 siyah zeytin, beyaz peynir
1 saat fonksiyonel antrenman+pilates+zumba
Ara:
Duble turk kahvesi
1 kuru ananas, 1 avuç antep fistik
Menü güzel. Spor harikaYemegi 4 te yedim o yuzden doyurucu olsun diye;
3 kofte,4 kasik bulgur pilavı, salata ve ayran
Aksam yine dersim var muhtemelen filtre kahve içerim
Tesekkurlerr. Ama suan filtre kahve 3 badem 1 hurma yedimMenü güzel. Spor harika
Bayaga iyi gözüküyor listen :) bende habire bulgur yediğim için ayni şeyi yasiyorumİyi akşamlar kızlar
Kahvaltım 12:30
sandviç. Tambuğday ekmeğine
ara türk kahvesi, kuruyemiş
akşam 18:00
2 kaşık kuru fasülye
Salata
Yoğurt
su 1 bucuk lt
Yürüyüş 40 dk
Dünde yazmayı unuttum 2 gündür pekmez yiyorum bir kaç kaşık çok öksürüğüm var azcık rahatlatsın diye
birde farkettim bu tartıya yakın illa benim menülerde şişkinlik yapcak bakliyatlar oluyor ya
İnşallah tartıdada iyi olurBayaga iyi gözüküyor listen :) bende habire bulgur yediğim için ayni şeyi yasiyorum
Evet. Hatta kontrol tartisi olarak cuma da olsun. Yani yarın :) ben normalde de hep cuma pazartesi tartilirimKizlar pazartesi günü kilo bildirimi yapicak miyiz
Hmmm bende tarti yok pazartesileri spora gidiyorum orda tartilirimEvet. Hatta kontrol tartisi olarak cuma da olsun. Yani yarın :) ben normalde de hep cuma pazartesi tartilirim
İzleyecektim ama cocuklardan firsatim olmuyo ki... Paket okuma şöyle zaten hic paketli birşey yemedim, yemicem. Ama fistik ezmesi aldim %100 yaziyor seker yok ona iyice inceleme yapip aldim :)Paket okuma alışkanlığı kazanan oldu mu? Bu diyetin bana kattığı en önemli şey:) seker yazan herseyi bırakıyorum hemen birde dun that sugar belgeselini izledim aslinda daha çok film tadında i ytubeda var mutlaka tavsiye ederim sekerin etkilerini anlatan bi yapi bu süreçte bayaga destekliyici olacaktır
Korkuyorum ogretmenimEvet. Hatta kontrol tartisi olarak cuma da olsun. Yani yarın :) ben normalde de hep cuma pazartesi tartilirim
Genelde ekmek lavas diyet ürünlerde yok zannederdim ama oluyomuz ozellikle paketli ekmeklere dikkat etmek lazım tahıllida olsa beyaz un veya seker olabiliyor ama uzak durmak en iyisi gercektenİzleyecektim ama cocuklardan firsatim olmuyo ki... Paket okuma şöyle zaten hic paketli birşey yemedim, yemicem. Ama fistik ezmesi aldim %100 yaziyor seker yok ona iyice inceleme yapip aldim :)