Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Iftar
1 kepce domates çorbası
Bol salata Ve firinda balik
Sıkma portakal suyu
Cok az pancar turşusu ve misir ekmegi

1 duble turk kahvesi

6,7 erik

Eve geldiğimden beri cocuklar ağlıyor sahura oturana kadar uyumadilar spor yapamadim tabi....

Sahur
Eksi mayali ekmek
Cok az beyaz peynir
Domates soslu biber
1 kasik fistik ezmesi
Yesil çay

Iftar
Firinda patates ve 2 köfte
4 yemek kaşığı kepekli bulgur pilavı
Semiz otu salatasi ve 2 kasik yogurtlu pancar salatasi

Ara 1 top sade dondurma

Iftar yarim kepce sehriye corbasi , az pilav taze fasulye ,yarim pide
Ara 1dilim kavun

Sahura kadar oturdum wrik yedim biraz

Sahur
Eksi mayali ekmek 2 dilim
Haslanmis yumurta
Antep peyniri ve biber
1 tatli kasigi fistik ezmesi

Şimdi sirkeli suyumu içip niyetimi ediyorum insAllah.
Yarin ayni mahalledeki arkadaşıma gidicem bana noodle makarna yapicak makarna yemiyorum kac aydir onun yapmasını bekliyorum cok guzel yapiyor cunku

Bazen öyle oluyor canim.. olsun afiyet olsun sonuçta 84 ü görmüş birisin bundan sonrası sana koymaz evvelAllah
Yaz için çok heyecanliyim. Ozellikle hazirani cok iyi geçirmem lazim. 11 temmuz kızımın doğumgünü hedefim 75 78 arası olmak sonra da köye gidecegiz herkesin tepkisini gormek istiyorum

Yaz için çok heyecanliyim. Ozellikle hazirani cok iyi geçirmem lazim. 11 temmuz kızımın doğumgünü hedefim 75 78 arası olmak sonra da köye gidecegiz herkesin tepkisini gormek istiyorum

En cok uzun sure gormeyenler farkediyor canim eminim cok şaşırrlar simdi bile gorseler ,yazin annelerin yanind lunca diyet sasiriyor biraz

Şimdi sirkeli suyumu içip niyetimi ediyorum insAllah.
Yarin ayni mahalledeki arkadaşıma gidicem bana noodle makarna yapicak makarna yemiyorum kac aydir onun yapmasını bekliyorum cok guzel yapiyor cunku

Gecen hafta orucluyum diye cok canim cekti tum malzemelri aldim ama cok yemek var sonra yapiyim dedim ,dedikcede kaldi tek basima yemek.istemdim diye esimi bekliyorum
Simdiden afiyet olsun size

Ben suan da da annemle kv yanindayim ki
Ananeme telefonda demistim 25 kg verdim diye ooooo deyip şok gecirdi kadin birde görse

Ayy cok tatli yaa hic kiyamiyorum ananelere tatilde ayni yerde kalinca daha farkli geliyor bana canim ondan anneme az yiycem anne ekmek istemiyorum dedikce ,,ekmekle sevdigim yemekleri yapar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…