Benimkiler de hic durmadi. Küçük kucağımda şuanEve geldiğimden beri cocuklar ağlıyor sahura oturana kadar uyumadilar spor yapamadim tabi....
Sahur
Eksi mayali ekmek
Cok az beyaz peynir
Domates soslu biber
1 kasik fistik ezmesi
Yesil çay
Şimdiden afiyet olsun canimŞimdi sirkeli suyumu içip niyetimi ediyorum insAllah.
Yarin ayni mahalledeki arkadaşıma gidicem bana noodle makarna yapicak makarna yemiyorum kac aydir onun yapmasını bekliyorum cok guzel yapiyor cunku
Bazen öyle oluyor canim.. olsun afiyet olsun sonuçta 84 ü görmüş birisin bundan sonrası sana koymaz evvelAllahŞimdiden afiyet olsun canim
Ben bugünü cok yogun gecirdim ne yedim ne yemedim karisti baya
Yaz için çok heyecanliyim. Ozellikle hazirani cok iyi geçirmem lazim. 11 temmuz kızımın doğumgünü hedefim 75 78 arası olmakBazen öyle oluyor canim.. olsun afiyet olsun sonuçta 84 ü görmüş birisin bundan sonrası sana koymaz evvelAllah
Tabi hoşgeldiniz. Şuan şekersiz yapamadik ama inşallah 17 mayistan sonra başlarız tekrarMrb Bnde araniza katilabilirmiyim
Yaz için çok heyecanliyim. Ozellikle hazirani cok iyi geçirmem lazim. 11 temmuz kızımın doğumgünü hedefim 75 78 arası olmaksonra da köye gidecegiz herkesin tepkisini gormek istiyorum
Şimdi sirkeli suyumu içip niyetimi ediyorum insAllah.
Yarin ayni mahalledeki arkadaşıma gidicem bana noodle makarna yapicak makarna yemiyorum kac aydir onun yapmasını bekliyorum cok guzel yapiyor cunku
Ben suan da da annemle kv yanindayim kiEn cok uzun sure gormeyenler farkediyor canim eminim cok şaşırrlar simdi bile gorseler ,yazin annelerin yanind lunca diyet sasiriyor biraz
Ben suan da da annemle kv yanindayim ki
Ananeme telefonda demistim 25 kg verdim diye ooooo deyip şok gecirdi kadin birde görse
Tmm olsun kurallarimiz neleryapamadik ama inşallah