- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kilo bildirimi yapıyor muyuz nasil oluyor
Evet sizde ozlem var canim o yüzdenAyy cok tatli yaa hic kiyamiyorum ananeleretatilde ayni yerde kalinca daha farkli geliyor bana canim ondan anneme az yiycem anne ekmek istemiyorum dedikce ,,ekmekle sevdigim yemekleri yapar mesela
İlk sayfa da yaziyor detaylar. Ben sabah kahvalti sonra iki ara öğün ve 18.30 akşam yemegi yapiyorumTmm olsun kurallarimiz neler
Kilo bildirimi yapıyor muyuz nasil oluyor
17 mayis pazartesi baslarsak yine pazartesi olur :)Slm hosgeldiniz,birinci sayfada neler yememiz gerektiği alternetifler yaziyor normalde her pazartesi olcum yapiyordukAijoo gelince ayni gunlerden mi devam edicez yazar :)
Bana uygun canim nasil isterseniz ,bugun tartildiniz mi :)17 mayis pazartesi baslarsak yine pazartesi olur :)
Ben bugün arti geldim canim. 85.2 idim.Bana uygun canim nasil isterseniz ,bugun tartildiniz mi :)
Ay guzel motivasyon :) bende yazliga gidicem butun akrabalar orda bende herkesin tepkisini görmek istiyorumYaz için çok heyecanliyim. Ozellikle hazirani cok iyi geçirmem lazim. 11 temmuz kızımın doğumgünü hedefim 75 78 arası olmaksonra da köye gidecegiz herkesin tepkisini gormek istiyorum
Sagol canimmm :))Gecen hafta orucluyum diye cok canim cekti tum malzemelri aldim ama cok yemek var sonra yapiyim dedim ,dedikcede kaldi tek basima yemek.istemdim diye esimi bekliyorum
Simdiden afiyet olsun size
Ben arkadasimda tartildim 63 ciktim ya kilo aldım yada tarti farkiBana uygun canim nasil isterseniz ,bugun tartildiniz mi :)
Afiyet olsun canimIftar
1 hurma
1 tabak tavuklu noodle
Meyveli soda
1 kasik amerikan salatası
İftardan sonra meyve yedik biraz erik cilek ve kucuk nektarin
Gece burda oturucam muhtemelen atistiririz daha
Bol limonlu suya devam
Ben bugün arti geldim canim. 85.2 idim.
Bayram dan sonra inşallah artilari temizlemiş şekilde başlayabilirim. Bakalım haftaya kaç ile başlıcam. Yeni hedef 11 temmuz da 75 kg
Ben hedefi belirledim artik ne kadar verirsem benim için kâr canim. Ama sporu arttirmam şart tabi bu durumdaInsallah canim olurda bundan sonra o kadar hizli eksilme olur mu ,direnc kilomdanda dustun
Bende guncel 61im ne eksi ne arti
Ben hedefi belirledim artik ne kadar verirsem benim için kâr canim. Ama sporu arttirmam şart tabi bu durumda
Güzel canimYarim saat kadar yürüyüş yaptim dünkü makarnanın bi geri bildirimi olmalıydıbiraz susadım diye dondum eve ama olsun hic yoktan iyidir
Ben iyi yokuş aşağı saldim gidiyorum valla. Yazılacak menüm yok :'(Iftar yarimkase mercimek corbasi,1tabak sebzeli noodle ,yarimtavukgogsu yagsiz pismis
Bugun cok acikmistim simdide cok sis hissediyorum yesilxay icicem sanirim