Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Ara
1.5 princ patlak 1 tatli kasik fistik ezmesi
Sutlu kahve

Yemek;

1 kase unsuz mercimek çorbası
Biraz incik et
3 kasik havuçlu pilav
1,5 corba kasigi humus ve 1 parça zerdecalli ekmek
Çoban salata

2 top sade dondurma

Kayinvalidemler vardi biraz alengirli bir menu oodu

Afiyet olsun canim ,bugun bende bulgur ve salatayla iftar yaptim ama arada baklava yiycem 2tane

Afiyet olsun kizlar.
Sahurda sandvic ayran yedim. Dün cocuklardan kalan omleti yedim. En cok omlet yemeyi ozlemisim
6 zeytin, salatalik, 2 lokme ay çöreği. Baya dolu bir sahur oldu. İftarda kv de de olcaz bilmiyorum ne yaptigini

Oglen
Sütlü kahve
Princ patlagi ve fistik ezmesi(bunlardan fazla yedim malesef )

Aksam
2 büyük biber dolmasi( icinde princ yerine kepekli bulgur vardi)
Bol salata
3 kasik yogurt 2 kucuk dilim siyez eksi mayali ekmek

Simdi yesil cay demledim onu içerim

Spora başladım ama 10. Dakikada fena oldum bayaga belki gece devam ederim

Bugun iftari cok kotu yaptim kizlar ,tumaksamuzeri kucugunuyutmaya calistim buyuk hic durmadi birazda sinirlenmekten agridi galiba tam iftardan 10dk once uyuttugum kardesini uyandirdi cok fena bagristim oglumla agrim bi yandan ,kizdim diye uzuntum bi yandan ne yediğimi anladim ne yaptığımı

Cocuklarla gerçekten çok zor oldu bu sene. Allah affetsin bitmek bilmedi bana ramazan, bitsin istiyorum artık:'( sonrada böyle düşündüğüm için üzülüyorum.

Cocuklarla gerçekten çok zor oldu bu sene. Allah affetsin bitmek bilmedi bana ramazan, bitsin istiyorum artık:'( sonrada böyle düşündüğüm için üzülüyorum.

Cok zor canim evde olunca zmanda gecmiyor ,aclik degilde kahvesizliktenniyice sinirli oluyorum 18den sonra zman geciremiyorum resmen Allah affetsin tutmasamda icim el vermiyor

Ben bu aksamda menü vermeyerek 10 gün şekersize başlıyorum. Eşim tatli isterse disaridan yesin. Ekmeğide kisitli tutarak tbe yicem.
Her akşam 30 dk spor eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…