Yesil çay ve 1 hurmaOglen
Sütlü kahve
Princ patlagi ve fistik ezmesi(bunlardan fazla yedim malesef)
Aksam
2 büyük biber dolmasi( icinde princ yerine kepekli bulgur vardi)
Bol salata
3 kasik yogurt 2 kucuk dilim siyez eksi mayali ekmek
Simdi yesil cay demledim onu içerim
Spora başladım ama 10. Dakikada fena oldum bayaga belki gece devam ederim
Ben bu aksamda menü vermeyerek 10 gün şekersize başlıyorum. Eşim tatli isterse disaridan yesin. Ekmeğide kisitli tutarak tbe yicem.
Her akşam 30 dk spor eklicem
Bugun biraz karbon olcak gibiKizlar arada su görseldeki şeyden yedim öylesine aldim ama bayildimm biraz abartmış olabilirim yerken :')
Yanina yarim yer fıstıklı züber ve yesil cay
Deminde yarim lahmacun yedim o kadar özlemişim kiii kizim istedi cok sever oda yedim bende aksama eksi mayali pizza yapiyorum
Kizlar arada su görseldeki şeyden yedim öylesine aldim ama bayildimm biraz abartmış olabilirim yerken :')
Yanina yarim yer fıstıklı züber ve yesil cay
Deminde yarim lahmacun yedim o kadar özlemişim kiii kizim istedi cok sever oda yedim bende aksama eksi mayali pizza yapiyorum
İftar
1.5 kepçe mercimek
Cok az tbe
1 kase bezelye yemeği
1 kase cacik
Semizotu salatasi
1 buyuk hurma
Evet son 10 gun kalinca yukseldimAfiyet olsun cok iyisin motiven yukseldi masallah
Daha iftar olmadi mi sizdeIftar planim 1kepce sutlu sebze corbasi ,ıspanak yemegi
Ara kinder tahilli biskuvi yapmis ondan yiyicem 2tane ,cay
Ay evett yarina sebze insAllahh sporda azaldı bayaga arttırmam lazımmmBugun biraz karbon olcak gibiyarin bol sebze yesillik olsun İnşallah
Evet cok lezzetli yazliga giderken alirim bol bol orada surekli bi atistirma hali oluyor guzel gider :)Afiyet olsun canim yesillik eklesen belki hafifletir seni ,bunlari.kitir ekmege benzettim simdi kitirli herseyi severimde
Daha iftar olmadi mi sizde