- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara
1.5 princ patlak 1 tatli kasik fistik ezmesi
Sutlu kahve
Yemek;
1 kase unsuz mercimek çorbası
Biraz incik et
3 kasik havuçlu pilav
1,5 corba kasigi humus ve 1 parça zerdecalli ekmek
Çoban salata
2 top sade dondurma
Kayinvalidemler vardi biraz alengirli bir menu oodu
Olsun her halükarda ipin ucunu toptan kaçırmadık cok sukur kör topal ilerliyoruzAfiyet olsun canim ,bugun bende bulgur ve salatayla iftar yaptim ama arada baklava yiycem 2tane
Su karantina dönemi aslinda iyi bi firsat hepimiz içinBende ipin ucu kaçtı kizlar. Nasil toplancak bilmiyorum
Olsun her halükarda ipin ucunu toptan kaçırmadık cok sukur kör topal ilerliyoruz
Bende ipin ucu kaçtı kizlar. Nasil toplancak bilmiyorum
Hazir orucsuzken spor yapmaya calisicam bakalim
Cocuklarla gerçekten çok zor oldu bu sene. Allah affetsin bitmek bilmedi bana ramazan, bitsin istiyorum artık:'( sonrada böyle düşündüğüm için üzülüyorum.Bugun iftari cok kotu yaptim kizlar ,tumaksamuzeri kucugunuyutmaya calistim buyuk hic durmadi birazda sinirlenmekten agridi galiba tam iftardan 10dk once uyuttugum kardesini uyandirdi cok fena bagristim oglumla agrim bi yandan ,kizdim diye uzuntum bi yandan ne yediğimi anladim ne yaptığımı
Cocuklarla gerçekten çok zor oldu bu sene. Allah affetsin bitmek bilmedi bana ramazan, bitsin istiyorum artık:'( sonrada böyle düşündüğüm için üzülüyorum.
Ayni durumdayim bende. Az kaldi Allah güç versinCok zor canim evde olunca zmanda gecmiyor ,aclik degilde kahvesizliktenniyice sinirli oluyorum 18den sonra zman geciremiyorum resmen Allah affetsin tutmasamda icim el vermiyor