- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kizlar bu hafta ne yazikki 300 gr verebilmişim. Sağlık olsun. Ramazan güzel gecsinde. Haziranda tekrar 21 gün yapmayi düşünüyorumprogramimi hazırladım sayilir. 2 hazirandan 10 temmuza kadar sıkı yönetim olacak. Sekersiz beslenme yapcam yine
Evet bende farkettim. Akşam erken yemek yiyip günü kapatınca oyle guzel kg veriliyor kiHic vermemekten iyidir canim daha 2gun pazartesiye ,ramazandan sonra bende dusunuyorum tekrar motive olmam lazim aksamlari esimle yiyince cesit cok.yqpiyorum normalde aksamuzeri yiyip ise geçiyordu bende tekrr yemiyordum
Afiyet olsun canimArada büyük fincanda yesil cay
Zuber fıstıklı kakaolu
Aslinda yarimi yetmisti ama hepsini yedim
Yarim saat egzersiz bol ter attırandan. Tabata egzersizleri kisa ama cok performanslı oluyor memnun kaldım gibi :)
Tesekkur ederimAfiyet olsun canim
Bende bu akşam cok ictim şiştim iyiceSuyumda 2 litreyi geçecektir sahura kadar. Bol su içmenin rahatlığını yasiyorum kizlar mutlaka su tüketin iftardan sonra
Sahura kadar defalarca wc ye kalkicaz ama olsun. Tam gelen saatim tur atiyo kolumda butun şişliğim gidiyor buna değerBende bu akşam cok ictim şiştim iyice
Normalde wc icin pek uyanmam da. Cocugu emzirmeye kalktigimda acayip sıkışık oluyorum o kötü oluyoSahura kadar defalarca wc ye kalkicaz ama olsun. Tam gelen saatim tur atiyo kolumda butun şişliğim gidiyor buna değer
Çok güzel canimSahur
Yesil çay
3 zeytin ve antep peyniri 1 dilim eksi maya ekmek
2 princ patlagi üzerine fistik ezmesi 1.5 tatli kasigi kadar
Tam 2 şişe yani 2 litre su içtim şu matara olayi cok iyi oluyor
Olsun canim bizim yediklerimizin yanında seninkiler daha sağlıklıEvet sahurumu yaptim
Pogaca 2 avuç içi kadar
Antep peyniri 1 siyah zeytin çay
Princ patlagi ve fistik ezmesi( pogacadan sonra buna ne gerek vardı dediginizi duyar gibiyimm hala regl olmadım zor zabtediyorum tatli istegimi bide sacma sapan yeme arzum var her şeyi ust uste yemek istiyorum)
Neyseki suyum 3 litreyi buldu