Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Evet sahurumu yaptim
Pogaca 2 avuç içi kadar
Antep peyniri 1 siyah zeytin çay

Princ patlagi ve fistik ezmesi( pogacadan sonra buna ne gerek vardı dediginizi duyar gibiyimm hala regl olmadım zor zabtediyorum tatli istegimi bide sacma sapan yeme arzum var her şeyi ust uste yemek istiyorum)

Neyseki suyum 3 litreyi buldu

Ahh bu sacma sapan yeme hissi u hafta tam tepesindeyim rsmenn 🤦‍♀️ insan orucken tatli istiyor cani nefsini kesmistir ..

Eksi getirmeye yeterli değil canim malesef. Ama bir karar aldim inşallah uygularim. Bu akşamdan sonra bayrama kadar tatli yemicem. Cok canim isterse 1 catal da birakcam. Yoksa bu işin sonu kötü. Bütün emeğim heba olacak

Ramazanda zayiflamak bence cok zor canim hic ramazanda kilo verenlerden olamadim bu ay korusak ,bayramin ardindan geri sikabiliriz yoksa rmaazanin iyice kotu gecicek gergin oldukca gun bitmiyor😪

Ramazanda zayiflamak bence cok zor canim hic ramazanda kilo verenlerden olamadim bu ay korusak ,bayramin ardindan geri sikabiliriz yoksa rmaazanin iyice kotu gecicek gergin oldukca gun bitmiyor😪
Canim eskiden ben 3.5 kg vermistim. Ama o zaman hem kilom daha fazlaydi hemde 2 cocuk yoktu tabi

Iftar;

1 hurma
1 tabak siyez eristeli mercimek yemegi
Bikac catal z.yagli patlican
Bol salata
Birdr eksi mayali organik bugday ve tam bugdayla ekmek yapmıştım taze taze ondan yedim normalde iftarda yemiyorum ekmek türü bugun spor günüm gunduz yapmam gereken bazı işler aksama kaldi onlari bitirirsem spora baslicam

Iftar;

1 hurma
1 tabak siyez eristeli mercimek yemegi
Bikac catal z.yagli patlican
Bol salata
Birdr eksi mayali organik bugday ve tam bugdayla ekmek yapmıştım taze taze ondan yedim normalde iftarda yemiyorum ekmek türü bugun spor günüm gunduz yapmam gereken bazı işler aksama kaldi onlari bitirirsem spora baslicam

Afiyet olsun canimm , galiba ben yarinda tutamiycam😪

Ara;
1 antep fistik ezmesi
Biraz seker ilavesiz bitter çikolata
Yesil cay

Sahur
Eksi mayali ekmek
Antep peyniri ve roka
Bide tabiki princ patlagi üzerine fistik ezmesi

Spor yapamadim dun asiri yorgundum bugun belki yaparim :'l

Yesil cayda ictim sahurda
Suyumda 2 litreyi bulmuştur hep limon sıkarak ictim