- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Canim senin menun gayet :)Afiyet olsun kızlar
Benim iftar menüm
1 kepçe mercimek
3 4 cicek karnabahar
Salata
Cacik
Bir kase sutlac
Maden suyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin menun gayet :)Afiyet olsun kızlar
Benim iftar menüm
1 kepçe mercimek
3 4 cicek karnabahar
Salata
Cacik
Bir kase sutlac
Maden suyu
Eksi getirmeye yeterli değil canim malesef. Ama bir karar aldim inşallah uygularim. Bu akşamdan sonra bayrama kadar tatli yemicem. Cok canim isterse 1 catal da birakcam. Yoksa bu işin sonu kötü. Bütün emeğim heba olacakCanim senin menun gayet :)
Evet sahurumu yaptim
Pogaca 2 avuç içi kadar
Antep peyniri 1 siyah zeytin çay
Princ patlagi ve fistik ezmesi( pogacadan sonra buna ne gerek vardı dediginizi duyar gibiyimm hala regl olmadım zor zabtediyorum tatli istegimi bide sacma sapan yeme arzum var her şeyi ust uste yemek istiyorum)
Neyseki suyum 3 litreyi buldu
Eksi getirmeye yeterli değil canim malesef. Ama bir karar aldim inşallah uygularim. Bu akşamdan sonra bayrama kadar tatli yemicem. Cok canim isterse 1 catal da birakcam. Yoksa bu işin sonu kötü. Bütün emeğim heba olacak
Canim eskiden ben 3.5 kg vermistim. Ama o zaman hem kilom daha fazlaydi hemde 2 cocuk yoktu tabiRamazanda zayiflamak bence cok zor canim hic ramazanda kilo verenlerden olamadim bu ay korusak ,bayramin ardindan geri sikabiliriz yoksa rmaazanin iyice kotu gecicek gergin oldukca gun bitmiyor
Canim eskiden ben 3.5 kg vermistim. Ama o zaman hem kilom daha fazlaydi hemde 2 cocuk yoktu tabi
Iftar;
1 hurma
1 tabak siyez eristeli mercimek yemegi
Bikac catal z.yagli patlican
Bol salata
Birdr eksi mayali organik bugday ve tam bugdayla ekmek yapmıştım taze taze ondan yedim normalde iftarda yemiyorum ekmek türü bugun spor günüm gunduz yapmam gereken bazı işler aksama kaldi onlari bitirirsem spora baslicam
Sagol canim:)Afiyet olsun canimm , galiba ben yarinda tutamiycam
Ya ben iyiydim asagi yukari esim elinde cips ve gazozla yataga geldi bu nasil bi eziyet nitekim bende bikac cips yedim özlemişim zaten of neden bu kadar iradesizimAfiyet olsun kizlar. Benim menü diyetten cikti bu gece
Ramazan bize bahane oldu resmen hic hayal ettigim gibi olmadıYa ben iyiydim asagi yukari esim elinde cips ve gazozla yataga geldi bu nasil bi eziyet nitekim bende bikac cips yedim özlemişim zaten of neden bu kadar iradesizim
Evet ramazanda daha dikkatli olurum zannediyodumRamazan bize bahane oldu resmen hic hayal ettigim gibi olmadı
Aynen öyle canim. Salarsak hic toparlayamayizYinede bırakmıyorum ipin ucunu ne kadar dikkat etsem kâr verdiklerimi almıyim en azindan
Günaydın