- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Evet paketli gidalar hersey bana cok sekerli geliyor artikYazmayınca daha cok yedigimi farkettim kahv. Ceyreksimit ,1la vache quri peynir ,1d.tahin helva cok uzun zmandir yememistim asiri sekerli geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet paketli gidalar hersey bana cok sekerli geliyor artikYazmayınca daha cok yedigimi farkettim kahv. Ceyreksimit ,1la vache quri peynir ,1d.tahin helva cok uzun zmandir yememistim asiri sekerli geldi
Sahurun bitmemistir ins.canim yenibgordum sicak su limon dnedin mi iyi geliyor hazimsizliga
Canim bende sicak su limon yaptim iyi geldi cok şükürGec gordum malesef canim simdi nasilsiniz cool_lime
Canim bende sicak su limon yaptim iyi geldi cok şükür
Cok guzel canim. Bende iki gundur cocuklari parka cikardim ama bir spor sayilirmi bilemiyorumLeslie uzun surecegi için 20 dakikalik tabata egzersizi yaptim kisa sureye rağmen iyi trr attim yine hic yoktan iyidir diyelim
Neyse ucundan yakalamışsın:) ben eskiden hic sahur yapmazdım bu ramazan bayaga ilerlettim isi cunku usengeclikten kalmazdımGünaydın
İmsak a 15 dk kala kalktık. Bol su küçük bir ekmek arasi yarim salatalik birkaç zeytin yuttum
Ben sahursuz tutamiyorum. Bugunde pek iyi değilimNeyse ucundan yakalamışsın:) ben eskiden hic sahur yapmazdım bu ramazan bayaga ilerlettim isi cunku usengeclikten kalmazdım
Allah guc versin canim yedigimiz halde zorluyordu cocuklar ins.aksami kolay edersinBen sahursuz tutamiyorum. Bugunde pek iyi değilim
Birden arttirma canim. Azar azar çoğalt. Bende bu akşam 1 saate yakin spor yapmak istiyorum bakalim çocuklar müsade ederse45dk leslie yapildi ,ara vermek iyi gelmemis hamladim
Birden arttirma canim. Azar azar çoğalt. Bende bu akşam 1 saate yakin spor yapmak istiyorum bakalim çocuklar müsade ederse