- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bende 16.30da tartilcam ama kg vermedim belli zaten. Cumaya göre de artidayim muhtemelenBu hafta kilom sabit artis gormemek beni cok mutlu ettin,30dk egzersiz yaptim ❤
Bende 16.30da tartilcam ama kg vermedim belli zaten. Cumaya göre de artidayim muhtemelen
Bende öyle. Bu akşam sondu cidden (kaçıncı son)...Kizlar selam yine saçma sapan yedim
1 hurma
1 kase dünden kalan mercimek yemegi
1 kase dolusu zeytinyagli patlican
1 parça eksi mayali ekmek
Bol salata
1 dilim karpuz
Ve üzerine 1 tane fıstıklı burma tatlisi
Cok az kacamak yaptin canim bence sporunla dengelersn su anda sekersizden hepimiz ciktik gibi biseyAra
Yesil çay
1 princ patlagi sade 2 minik kare bitter
Su tatliyi yemeyeydim iyiydi
Ben yarin tekrar giriyorum artik bu kadar yeter. Yedik ictik mideyi de doyurduk gözümüzü deCok az kacamak yaptin canim bence sporunla dengelersn su anda sekersizden hepimiz ciktik gibi bisey
Afiyet olsun canım bende 1 dilim pide zeytin peynir domates salatalık 1.5 haşlanmış yumurta ve bitki çayı içtimHayirli sahurlar
Hayirli sahurlar
Yarim armut yedim birde canım. Gayet yetti bugun hic aclik hissetmedim hemde disari ciktimAfiyet olsun canim ,bu kadar qz değil mi emzirirken
Nasil geciyor. Ara verince zor geliyo tekrar alışmakBugun geri basliyorum kizlar ,ilk gun gibi hissediyorum 2d.ev yapiminisp. Borek ama yagsizzeytin ,domates,peynjr ,cay
Yarim armut yedim birde canım. Gayet yetti bugun hic aclik hissetmedim hemde disari ciktim
Nasil geciyor. Ara verince zor geliyo tekrar alışmak
Benimde iki gundur agriyo canim ya :/Masallah canim Allah kabul etsin
Acikmiyorumda basim agriyor 4.bucuk saatim var daha
Iftardan sonra kahve icmeden gecmiyor belki iyi gelir sNadaBenimde iki gundur agriyo canim ya :/