Kolay gelsin spor çok iyiŞimdi 3 mile leslie yaptim 45 dakika falan sürdü. Sporum bittiğine göre gidip camasir asabilirim
Sagol canim sessiz sedasız kimseyi rahatsız etmeden yaptim :) simdi ramazan diye spor salonuna gidemiyorum ara verdim. Sporu bırakmamam lazim geri başlayınca vücut zor adapte oluyorKolay gelsin spor çok iyi
Evet gerçekten cok zorlaniyor. Bide vucut saliyo hemen kendini. Bende bu aksam kızlarla zor bela yaptim. En kotu gün aşırı yapmak istiyorumSagol canim sessiz sedasız kimseyi rahatsız etmeden yaptim :) simdi ramazan diye spor salonuna gidemiyorum ara verdim. Sporu bırakmamam lazim geri başlayınca vücut zor adapte oluyor
Benim 3ü bulmuş olabilkr bu aksam. 1 lt detoks ictim sonra da bol suSuyum 2 litrreyi bulmuştur
30 dk leslie 2 yapıldı
Emzirme aninda mi canim
Benim olmuyor bulanti canım. Ama kramp yada agri oluyor yemek saatlerindeYok emzirdikten sonra su icmiyoruz hani ardindan bi 5 10dk bulantim oluyor
Olsun canim bu donem zor geciyor her yondenBugun cok karisik yedim hic yazmiyorum bendehem oruc olmamak hem regl cok gergon yapti beni
Bi ekler sıkınti onun haricinde gayet iyi canim. Ekler bi spora bakarİyi geceler
İftar menüm
1 hurma
1 avucici pide
1 kepce yayla corbasi
5 kucuk izgara kofte
3 dilim patates
Salata, kereviz yogurtlusu
2 ekler
Turk kahvesi
2 lokma cigkofte
Evdekilere göre az yesemde diyet menüsü değil bu ooooffff offff
Bende bu gece coook rahatsizim.Ben hala kendime gelemedim acayip bir şişkinlik sorunu yaşıyorum kimyon mu iyi geliyordu ne yapmalıyım spor falan yapamicam bu sekilde
Ben hala kendime gelemedim acayip bir şişkinlik sorunu yaşıyorum kimyon mu iyi geliyordu ne yapmalıyım spor falan yapamicam bu sekilde
Tr de coktan vakit bitti canimSahurun bitmemistir ins.canim yenibgordum sicak su limon dnedin mi iyi geliyor hazimsizliga