Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Mate çatını diyetisyen önerdi yağdan yakıyor tok tutuyor dedi günde 2 fincan içmemi tavsiye etti ve doktor aynı zaman da katı ve sıvı yiyecekleri aynı anda tüketmememi de söyledi tüp mide ameliyatı olanlara da bunu tavsiye ediyorlar galiba öyle okumuştum demiyorum bakalım nasıl olacakAfiyet olsun güzel olmuş. Mate cayi nedir
Hosgeldin canımGünaydınn. Şimdi tartıldım. 87.75 ile başlıyorum.
birkaç bardak suyumu içip kahvaltı hazırlığına başlayacağım
Herkese afiyet olsun
Teşekkür ederim mesajini şimdi gördüm yaCanım hayırlı uğurlu olsun günlüğün, yukarıdaki söze bayıldım
Hoşbuldum canımmHosgeldin canım
Afiyet olsun fazla birşey gormedim. Ama kilonuza gore nasildir bilemiyorumHayirli sabahlar kahvaltim;
Sebzeli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim esmer ekmek
Filtre kahve
Son 20 günüm o yuzden hazir dikkat ediyorken son kilolarımi vermek istiyorum fazla ve gereksiz gördüğünüz seyleri lutfen yazın
Taytimi giydim evi toparlayim zumba yapmaya calisicam
Senin şu cadi cok tatli yaaSu yulafi bi sevemedim . Leslie yaptim 15 dk . Biraz dinenip gobek eritme egzersisi yapicam .kizim diyoki zayiflamis gibi gorunuyosun . Dinlenirken ara ogun yapayim bari turk kahvesi 2 hurma .
Yulafi puding gibi yapinca harika oluyor valla. Yogurtla da ben seviyorum öğün yerine. Kuru meyve kuru yemiste ekliyorumSu yulafi bi sevemedim . Leslie yaptim 15 dk . Biraz dinenip gobek eritme egzersisi yapicam .kizim diyoki zayiflamis gibi gorunuyosun . Dinlenirken ara ogun yapayim bari turk kahvesi 2 hurma .
Ben yulaf seviyorum ama eşim pek sevmiyor granola yapiyorum çoluk çocuk cok seviyoruz çıtır çıtır ve lezzetli oluyor özellikle ramazanda bir tepsi hazirlayip sahur için kapali kutuda bekletiyorum cok pratik ve doyurucu oluyo oyle deneyebilirsiniz:)Su yulafi bi sevemedim . Leslie yaptim 15 dk . Biraz dinenip gobek eritme egzersisi yapicam .kizim diyoki zayiflamis gibi gorunuyosun . Dinlenirken ara ogun yapayim bari turk kahvesi 2 hurma .
Dilli bal kalbe giden yolu iyi bilir . Biraz bama eslik etti yoruldum dedi kacti 2 dk surdu sporu ara ogunum baltalandi bak uyandi sipa geri uyutmaya calisiyorum yorulmusjm bacaklarimda derman yok sallamayaSenin şu cadi cok tatli yaa
Tamam cok tesekkur ederim bakayim tariflere .afiyet olsun sizeBen yulaf seviyorum ama eşim pek sevmiyor granola yapiyorum çoluk çocuk cok seviyoruz çıtır çıtır ve lezzetli oluyor özellikle ramazanda bir tepsi hazirlayip sahur için kapali kutuda bekletiyorum cok pratik ve doyurucu oluyo oyle deneyebilirsiniz:)
Bende de bugun ev işleri yoğun. Neyse ki yemeğim vardi. Mutfak halisini kaldirmam lazim ama nasil kaldircam bilmiyorum eslemleDilli bal kalbe giden yolu iyi bilir . Biraz bama eslik etti yoruldum dedi kacti 2 dk surdu sporu ara ogunum baltalandi bak uyandi sipa geri uyutmaya calisiyorum yorulmusjm bacaklarimda derman yok sallamaya