Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Merhaba, benim de aklımdaydı ne zamandır başlamak. Konunuzu görünce gaza geldim 😁 bana da vesile olmuş oldunuz, ben de başlayayım yarın ☺️ umarım irademe hakim olabilirim 🙈

Merhaba, benim de aklımdaydı ne zamandır başlamak. Konunuzu görünce gaza geldim 😁 bana da vesile olmuş oldunuz, ben de başlayayım yarın ☺️ umarım irademe hakim olabilirim 🙈
Hoşgeldiniz. Herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz aslinda sadece diyet için değil de alışkanlık olarak bunu sürdürebilmek önemli olcak. İnşallah alışkanlık kazanmış oluruz

Hoşgeldiniz. Herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz aslinda sadece diyet için değil de alışkanlık olarak bunu sürdürebilmek önemli olcak. İnşallah alışkanlık kazanmış oluruz
Daha önce bir kere deneyebildim, 19 gün sürdü. Kilo anlamında birşey değiştirmedi ama çaya şeker kullanmayı bıraktım bu sayede. Dediğiniz gibi, alışkanlık olarak sürdürebilmek önemli. Hoş buldum bu arada ☺️

Daha önce bir kere deneyebildim, 19 gün sürdü. Kilo anlamında birşey değiştirmedi ama çaya şeker kullanmayı bıraktım bu sayede. Dediğiniz gibi, alışkanlık olarak sürdürebilmek önemli. Hoş buldum bu arada ☺️
Ben zaten cay kahveyi 5 6 aydir sekersiz icmeye basladim. Ekimden beri diyetteyim ama hep kaçamaklarla. Bende pco ve insulin direnci oldugu icin cok kacamak yapiyorum. Ayrica emziriyorum 1 yasinda bebegim var. O yüzden bu kacamaklara son vermek için bunu denemeye karar verdim.

Tatli istegi muhakkak olacak. Bunun için alternatif tarifler yapicam. Burda da paylaşicam

Canim bende yaomaya karar verdims esimle birkikte yapicaz insallah . Sabah Allah izin verirse meu bende paylasirim diger gunlere ornek olur birbirimize 😊 suan kilomu yazmayayim sabah ac karnina ve wc ciktiktan sonra yazacagim insallah en az 5 kilo veririm veririz 🤗

Canim bende yaomaya karar verdims esimle birkikte yapicaz insallah . Sabah Allah izin verirse meu bende paylasirim diger gunlere ornek olur birbirimize 😊 suan kilomu yazmayayim sabah ac karnina ve wc ciktiktan sonra yazacagim insallah en az 5 kilo veririm veririz 🤗
Cok sevindim canim hoşgeldin 😌🥰 inşallah verimli bitirip ramazana güzel bir baslangic yaparız

Mrb ,herkese gunaydin baslangic gunumuz hayirli olsun . 58.800 ile 59 arasinda kilom emin olamadim cunku her yerde baska rakam gordum . 59u baz alayim bari 😅. Henuz kahvalti yapamadim gun icinde foto atarim. Foto atarsam veya menu yazarsam daha sorumluluk hissederim daha iyi asilirim diye dusunuyorum.

Mrb ,herkese gunaydin baslangic gunumuz hayirli olsun . 58.800 ile 59 arasinda kilom emin olamadim cunku her yerde baska rakam gordum . 59u baz alayim bari 😅. Henuz kahvalti yapamadim gun icinde foto atarim. Foto atarsam veya menu yazarsam daha sorumluluk hissederim daha iyi asilirim diye dusunuyorum.
Gunaydin canim hayirli olsun bakalim basladik :)

İster akşam toplu menü yazilabilir, isterseniz aninda yazabilirsiniz farketmez. Bende atabildikçe resimli aticam, kizdan telefonu kurtardikça :)

Gunaydin canim hayirli olsun bakalim basladik :)

İster akşam toplu menü yazilabilir, isterseniz aninda yazabilirsiniz farketmez. Bende atabildikçe resimli aticam, kizdan telefonu kurtardikça :)

Günaydın 🍀 gazanız mübarek olsun kolaylıkla ilerleyin inşallah

Merhaba canım gezinirken rastladım topiğine ben de sana katılabilirim kilolarımız yakınmış doğumdan sonra aldıkça aldım 😔 1aydır diyet yapıyorum 105.9 ile başladım 7kilo verdim bende 98.8 çıktım bu sabah dbakalım bu sefer kararlıyım inş yaza versek ne güzel olur 🤲🏻
Ben kahvaltımı yapalı oldu bugunluk böyle olsun yarın listedekine uyarım inş
bir çay bardağı süt ve 3 yemek kaşığı yulaf 1çay kaşığı pekmez ve 1tane çilek

Son düzenleme:
Selam bende varım. Aranıza katilabilir miyim?
36 yaşında 168 boy 81.7 kilo . Benim kilo almamda evledikten sonra basladi dogumlarla arttı şimdide inmiyor 1 hafta sıkı diyet yapıp 4 kilo veriyorum diğer hafta hop geri geliyor bu daha yapılabilir geldi listeler seçenekler çok iyi çünkü evdekilere ayrı bana ayrı yapınca olmuyor bir yerde ipin ucu kaçıyordu.

Oglusun beyazinida yiyim dedim ama huylandim 😅 yesil cay .detox auyuda hazirlamistim geceden yesil elma limon ve kabuk tarcinli

Eklentiler

• 20210315_104524.jpg
    20210315_104524.jpg
    234,2 KB · Görüntüleme: 87
Merhabalar yeni günümüz, güzel başlangıcımız hayırlı ve bol eksili olsun. :KK68:
Benim de güncel kilom 70.
Bugün canlı dersim vardı sabah kahvaltı yapmadım ama bir kupa yeşilçayla 2 ceviz 1 incir yedim enerji olsun diye. Hala kendimi aç hissetmiyorum. Biraz evi toparlayıp hareket edeyim sonrasında güzel bir kahvaltı yaparım. :KK48:

X