- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Buna bende katiliyorum tamam saglikli ama abartirsak sonic alamiyoruz mesela ben bu hafta hic cikolata yapmadim cunki zaten cocuk hasta yemiyo sadece emiyo die daha fazla ve kalorili yedim cikolatatida yapsaydim belki bu hafta eksiyi goremezdim . 52 kiloyu zorlicam bakalim suan bile saglik prob gecti . Sanada tesekkuru borc bilirim canim bu topik sayesinde birbirimize destek olarak ilerledik tek basima olsaydim belki pes ederdimArada iki kacamagim olsa da 21 gündür abur cubur, pilav, makarna hatta bulgur bile yemedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ve inanin artik hic canimda istemiyor. Kizim cips yerken kokladim nerdeyse istifra edicektim. Zaten onlarada fazla yedirmemeye calisiyorum ama cocuk iste bazen istiyor. Kendi adima boyle bir kazanım yasadigim icin cok mutluyum. Tabiki bazrn makarna pilav turevleri ya da tatli kacirmalari olacaktir illa. Ama abur cuburlar benim için tamamen bittitatlilari da genelde alternatif tarifler deneyerek yapmaya calisicam. Fakat şunu da gordum ki bunlarda sanirim kalori anlaminda fazla oluyor saglikli olsa da. Ve diyet yaparken kg eksiltmiyor. Koruma dönemi icin daha iyi olacaktir
Ramazan da hepimiz biraz zorlaniriz ama onemli olan bu bilince ulaşmamış olmamiz en başta. 2 3 dilim yiyecegimize belkide bir dilim yetecektirSlm kizlar demekki en yasliniz benim29 um 30a az kaldi temmuzda 2 veledim var . Neyse konuyu degistireyim . Sabah ac karnina wc ye cikinca hemen tartildim ve bolgesel olcumlerimi karsilastirdim 56.500e dusmusum her yerimden 3er cm eksilmis 59 ile baslamistim. Bunsonuc beni mutlu etti ve devam edecegim belki arada kacamak olir ama artik seker diyeti olarak degil saglikli beslenme olarak devam edicem . Sizde farketmissinizdor benim porsiyonlarim az degildi normal bir sekilde yedim sporumu ihmal etmemeye calistim toplamda 3gun falan ihmalim olmustur heralde . Ramazanda ne olur bilemiyorum esim ramazanda tatlisiz durmaz artik idare edicez .
Aynen kesinlikle katılıyorum:)Ramazan da hepimiz biraz zorlaniriz ama onemli olan bu bilince ulaşmamış olmamiz en başta. 2 3 dilim yiyecegimize belkide bir dilim yetecektir
Asıl ben tesekkur ederim canim cok guzel ilerledik. Kg vermekte önemli ama burda asıl amaç kendimizi torpulemektiBuna bende katiliyorum tamam saglikli ama abartirsak sonic alamiyoruz mesela ben bu hafta hic cikolata yapmadim cunki zaten cocuk hasta yemiyo sadece emiyo die daha fazla ve kalorili yedim cikolatatida yapsaydim belki bu hafta eksiyi goremezdim . 52 kiloyu zorlicam bakalim suan bile saglik prob gecti . Sanada tesekkuru borc bilirim canim bu topik sayesinde birbirimize destek olarak ilerledik tek basima olsaydim belki pes ederdim.
Ben mesela diyet yapiyodum. Ama bazen cok gözüm dönüyordu. Kayinvalidemlerde mesela sofrada pilav yemiyodum utaniyodum sonra kimse yokken tencereden yiyordum. Düşündüm ve kendi halime acıdım. Neden bu kadar iradesizim diye üzüldüm. Bu yola cikmaya oyle karar verdim. Şimdi gercekten canim hic istemiyor. Elbette yiyecegimiz zamanlarda olcak ama tadinda birakmayi ogrenicezAynen kesinlikle katılıyorum:)
Aynen cnmRamazan da hepimiz biraz zorlaniriz ama onemli olan bu bilince ulaşmamış olmamiz en başta. 2 3 dilim yiyecegimize belkide bir dilim yetecektir
Kizim arada yasimi sordugu icin eşim kafasi karişmasin dedi. Daha yaslari doldurmadan soyledik bizde
Slm kizlar demekki en yasliniz benim29 um 30a az kaldi temmuzda 2 veledim var . Neyse konuyu degistireyim . Sabah ac karnina wc ye cikinca hemen tartildim ve bolgesel olcumlerimi karsilastirdim 56.500e dusmusum her yerimden 3er cm eksilmis 59 ile baslamistim. Bunsonuc beni mutlu etti ve devam edecegim belki arada kacamak olir ama artik seker diyeti olarak degil saglikli beslenme olarak devam edicem . Sizde farketmissinizdor benim porsiyonlarim az degildi normal bir sekilde yedim sporumu ihmal etmemeye calistim toplamda 3gun falan ihmalim olmustur heralde . Ramazanda ne olur bilemiyorum esim ramazanda tatlisiz durmaz artik idare edicez .
Arada iki kacamagim olsa da 21 gündür abur cubur, pilav, makarna hatta bulgur bile yemedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ve inanin artik hic canimda istemiyor. Kizim cips yerken kokladim nerdeyse istifra edicektim. Zaten onlarada fazla yedirmemeye calisiyorum ama cocuk iste bazen istiyor. Kendi adima boyle bir kazanım yasadigim icin cok mutluyum. Tabiki bazrn makarna pilav turevleri ya da tatli kacirmalari olacaktir illa. Ama abur cuburlar benim için tamamen bittitatlilari da genelde alternatif tarifler deneyerek yapmaya calisicam. Fakat şunu da gordum ki bunlarda sanirim kalori anlaminda fazla oluyor saglikli olsa da. Ve diyet yaparken kg eksiltmiyor. Koruma dönemi icin daha iyi olacaktir
Tutmaya calisacagim inşallah rabbim kolayligini versin. Yusranin hamileliginden eslemin dogum sonrasindan 2 ay borcum var zaten. Uzerine eklemek istemiyorum. Aclik değil de susuzluk beni cok zorluyor...Sen hepimizi cebinden cikarirsin canimmasallah cok guzel oldu senin icin iyiki baslamissin herseyden onemlisi kendi sagligimiz icin yapmaliyiz normale döndükten sonra o kadarda hizli ekleiyor ustune diye düşünüyorum vucut aliisyor metabolizmaya ,ramazanda benim içinde zor olucak diye dusunuyorum gunlerimiz cok uzun Allah yardim etsin
Kisa zamanda olmasini istemiyorum inan. Sadece bozmadan artiya dönmeden yavas ama emin adimlarla ilerlemek istiyorum canım. Biraz da incelmeye yonelmek istiyorum artik. Yaza kadar 2 beden incelebilsem keşke nasip artıkHepimizi sen motive ettin canim en kisa zmaanda istedigin formda olcaksin eminim
Cnm bende iste hazir wc ye cikmis ve acken hemen aldim olcumu srnde oyle yapabilirsin , ama zaten kiyafetindende daha anliyosun bemde bak imcesinsonrasi fotosu icin giymeyi unuttum artik karnimm tok is isten gectiPinkpinkblue canim ben her seferinde ölçüm alirken hatali oluyor. Hatta bazen oncekinden fazla oluyor ama kiyafetlerimden cok net anlayabiliyorum. O şekilde motive oluyorum cok şükür.
Mesela sekersize basladiktan 1 hafta sonra onu iliklenmeyen gomlegime gecen hafta girdim. Gecen yaz kolumu bile sokamamistims
Yok cnm estafurullahSen hepimizi cebinden cikarirsin canimmasallah cok guzel oldu senin icin iyiki baslamissin herseyden onemlisi kendi sagligimiz icin yapmaliyiz normale döndükten sonra o kadarda hizli ekleiyor ustune diye düşünüyorum vucut aliisyor metabolizmaya ,ramazanda benim içinde zor olucak diye dusunuyorum gunlerimiz cok uzun Allah yardim etsin
Online mi cnmAh yarin 89.9 bile gorebilsem nasil mutlu olurdum var ya. Motivasyon için çok ihtiyacım var cidden...
Bugun yeni bir diyetisyenle başlıyorum. Oncekiyle hic anlaşamadık. 3 aylikta peşin aldigim icin bırakmamıştım. Yeni başlayacağım aynı zaman da akrabam oluyor. İnşallah bu yaz onla devam ederek 15 kg daha verebilirim en az
Evet canimOnline mi cnm
Evet canim. Zaten daha ilk hafta resmen gobegim düşmüştüCnm bende iste hazir wc ye cikmis ve acken hemen aldim olcumu srnde oyle yapabilirsin , ama zaten kiyafetindende daha anliyosun bemde bak imcesinsonrasi fotosu icin giymeyi unuttum artik karnimm tok is isten gecti. Sende demekki beden olarakda kuculdun
Önümüz Ramazan olunca ben kendimi nasıl tutarım diye düşündüm bi an davetini görünceP Pink_blue_ bak sende gel buraya. Bi yerden başla. Once abur cuburu ve pilav makarna hamur işini kes. Biraz hareket ekle. Hem kendini daha iyi hissedeceksin