Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Buna bende katiliyorum tamam saglikli ama abartirsak sonic alamiyoruz mesela ben bu hafta hic cikolata yapmadim cunki zaten cocuk hasta yemiyo sadece emiyo die daha fazla ve kalorili yedim cikolatatida yapsaydim belki bu hafta eksiyi goremezdim . 52 kiloyu zorlicam bakalim suan bile saglik prob gecti . Sanada tesekkuru borc bilirim canim bu topik sayesinde birbirimize destek olarak ilerledik tek basima olsaydim belki pes ederdim .

Ramazan da hepimiz biraz zorlaniriz ama onemli olan bu bilince ulaşmamış olmamiz en başta. 2 3 dilim yiyecegimize belkide bir dilim yetecektir

Asıl ben tesekkur ederim canim cok guzel ilerledik. Kg vermekte önemli ama burda asıl amaç kendimizi torpulemekti

Aynen kesinlikle katılıyorum:)
Ben mesela diyet yapiyodum. Ama bazen cok gözüm dönüyordu. Kayinvalidemlerde mesela sofrada pilav yemiyodum utaniyodum sonra kimse yokken tencereden yiyordum. Düşündüm ve kendi halime acıdım. Neden bu kadar iradesizim diye üzüldüm. Bu yola cikmaya oyle karar verdim. Şimdi gercekten canim hic istemiyor. Elbette yiyecegimiz zamanlarda olcak ama tadinda birakmayi ogrenicez

Sen hepimizi cebinden cikarirsin canim masallah cok guzel oldu senin icin iyiki baslamissin herseyden onemlisi kendi sagligimiz icin yapmaliyiz normale döndükten sonra o kadarda hizli ekleiyor ustune diye düşünüyorum vucut aliisyor metabolizmaya ,ramazanda benim içinde zor olucak diye dusunuyorum gunlerimiz cok uzun Allah yardim etsin

Ah yarin 89.9 bile gorebilsem nasil mutlu olurdum var ya. Motivasyon için çok ihtiyacım var cidden...

Bugun yeni bir diyetisyenle başlıyorum. Oncekiyle hic anlaşamadık. 3 aylikta peşin aldigim icin bırakmamıştım. Yeni başlayacağım aynı zaman da akrabam oluyor. İnşallah bu yaz onla devam ederek 15 kg daha verebilirim en az

Hepimizi sen motive ettin canim en kisa zmaanda istedigin formda olcaksin eminim

Tutmaya calisacagim inşallah rabbim kolayligini versin. Yusranin hamileliginden eslemin dogum sonrasindan 2 ay borcum var zaten. Uzerine eklemek istemiyorum. Aclik değil de susuzluk beni cok zorluyor...

Hepimizi sen motive ettin canim en kisa zmaanda istedigin formda olcaksin eminim
Kisa zamanda olmasini istemiyorum inan. Sadece bozmadan artiya dönmeden yavas ama emin adimlarla ilerlemek istiyorum canım. Biraz da incelmeye yonelmek istiyorum artik. Yaza kadar 2 beden incelebilsem keşke nasip artık

Pinkpinkblue canim ben her seferinde ölçüm alirken hatali oluyor. Hatta bazen oncekinden fazla oluyor ama kiyafetlerimden cok net anlayabiliyorum. O şekilde motive oluyorum cok şükür.
Mesela sekersize basladiktan 1 hafta sonra onu iliklenmeyen gomlegime gecen hafta girdim. Gecen yaz kolumu bile sokamamistims

Cnm bende iste hazir wc ye cikmis ve acken hemen aldim olcumu srnde oyle yapabilirsin , ama zaten kiyafetindende daha anliyosun bemde bak imcesinsonrasi fotosu icin giymeyi unuttum artik karnimm tok is isten gecti . Sende demekki beden olarakda kuculdun

Yok cnm estafurullah . Evet cnm ben hep diyordum gorunusle sikintim.yok zayof gorunuyorum ama iste saglik acisindan en en zayif halim gerekiyor . Insallah hic zirlanmadan gecirirz cnm ramazani amiiinmm

Online mi cnm

Evet canim. Zaten daha ilk hafta resmen gobegim düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…