Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Bende aksam bir kase kuru fasulye ve salata yedim. Sonra da cay ictim

Yarin son günüm cok heyecanliyim arada mecburi kaçamaklar olsada kendi irademi tebrik ediyorum hic biseyi nefsime kapılıp yemedimm persembe kuzenimle bulusucaz o gun kendime izin vericem ama onun haricinde bozmak istemiyorum en azindan ramazanla birleştirmek istiyorum. Buradan devam edebilir miyiz paylaşım yapmaya:)

Tabiki canim. Bende devam edicem isteyen devam edebilir :)

Insallah guzel sonuc alirsin azmin cok iyi ,bu sabah bende kendime soz verdim ilk aklimdaki rakami gorunce yemek istedigim birsey var bugun 1 haftam oluyor bitimi ramaza denk gelicek siz devam ederseniz burdayim

Kahvalti
Biberli soğanlı yumurta
Beyaz ve kasar peynir
3 siyah zeytin
1 dilim siyez ekmek
Kiraz sapi cayi

Arada iki kacamagim olsa da 21 gündür abur cubur, pilav, makarna hatta bulgur bile yemedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ve inanin artik hic canimda istemiyor. Kizim cips yerken kokladim nerdeyse istifra edicektim. Zaten onlarada fazla yedirmemeye calisiyorum ama cocuk iste bazen istiyor. Kendi adima boyle bir kazanım yasadigim icin cok mutluyum. Tabiki bazrn makarna pilav turevleri ya da tatli kacirmalari olacaktir illa. Ama abur cuburlar benim için tamamen bitti tatlilari da genelde alternatif tarifler deneyerek yapmaya calisicam. Fakat şunu da gordum ki bunlarda sanirim kalori anlaminda fazla oluyor saglikli olsa da. Ve diyet yaparken kg eksiltmiyor. Koruma dönemi icin daha iyi olacaktir

Slm kizlar demekki en yasliniz benim 29 um 30a az kaldi temmuzda 2 veledim var . Neyse konuyu degistireyim . Sabah ac karnina wc ye cikinca hemen tartildim ve bolgesel olcumlerimi karsilastirdim 56.500e dusmusum her yerimden 3er cm eksilmis 59 ile baslamistim. Bunsonuc beni mutlu etti ve devam edecegim belki arada kacamak olir ama artik seker diyeti olarak degil saglikli beslenme olarak devam edicem . Sizde farketmissinizdor benim porsiyonlarim az degildi normal bir sekilde yedim sporumu ihmal etmemeye calistim toplamda 3gun falan ihmalim olmustur heralde . Ramazanda ne olur bilemiyorum esim ramazanda tatlisiz durmaz artik idare edicez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…