Ayniymisiz biz senleBen evliyim 6 senelik 2 çocuğum var 27 yaşındayım:)
Erisin yaglarAy bugun bir bacak calistikki sormayın canim ciktiZor döndüm eve
Yasak yokmu yaaAy bugun bir bacak calistikki sormayın canim ciktiZor döndüm eve
Aa hakikatten cok yakinizAyniymisiz biz senlebende 2014te evlendim. 27 yasindayim. 2 kizim var
Ayy insAllahhh :)Erisin yaglar
Yurume mesafesinde hocam zaten egitmen oldugu için izni var fakat söylede bir durum vardı ki sokaklar tiklim tiklim doluyduYasak yokmu yaa
Tabiki canim. Bende devam edicem isteyen devam edebilir :)Yarin son günüm cok heyecanliyim arada mecburi kaçamaklar olsada kendi irademi tebrik ediyorum hic biseyi nefsime kapılıp yemedimmpersembe kuzenimle bulusucaz o gun kendime izin vericem ama onun haricinde bozmak istemiyorum en azindan ramazanla birleştirmek istiyorum. Buradan devam edebilir miyiz paylaşım yapmaya:)
Yarin son günüm cok heyecanliyim arada mecburi kaçamaklar olsada kendi irademi tebrik ediyorum hic biseyi nefsime kapılıp yemedimmpersembe kuzenimle bulusucaz o gun kendime izin vericem ama onun haricinde bozmak istemiyorum en azindan ramazanla birleştirmek istiyorum. Buradan devam edebilir miyiz paylaşım yapmaya:)
Aa hakikatten cok yakiniz
Ayy insAllahhh :)
Yurume mesafesinde hocam zaten egitmen oldugu için izni var fakat söylede bir durum vardı ki sokaklar tiklim tiklim doluydu
Senle de ayni yaştayiz deseneBende 27olucam 2bebegim var kilo guncellemem yarin
Senle de ayni yaştayiz desene27 mayista bitecek benim ama artik yil girdigi icin dumduz diyorum
Aynen bu hafta bayaga motivasyonum dustu, yarinda onemli bakalim kac cikicazŞaka falan ramazana 9 gün kaldı. Sanki istedigim rakamla giremicem gibi. Bu bir haftalik takilma cok canımı sıktı artık
Kizim arada yasimi sordugu icin eşim kafasi karişmasin dedi. Daha yaslari doldurmadan soyledik bizdeBenim aslinda 2hafta kaldida kucuk olmak isime geliyor
Cok guzel canim afiyet olsunSabah kahvaltimi yazanadim soyle ekliyorum kizlar sandvic iccinde yeşillik ,domates ,az peynirEki Görüntüle 2816714