- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
Ben o kadar takilmiyorum artik ya. Benim sikintim baskaymis. Sut kabarcigi varEvet cnm cok dogru hele biz emziklilere su ictim yazsalar canim su cekiyo hahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kadar takilmiyorum artik ya. Benim sikintim baskaymis. Sut kabarcigi varEvet cnm cok dogru hele biz emziklilere su ictim yazsalar canim su cekiyo hahahahah
Şok etmesinde son kilolarim oldugu için emin olamıyorumMasallah canim yaa valla helal olsun harikasin seninn sonucun bizide motive edicek
Bende bugun sicak kabak yemegi gibi yaptim o yuzdenBen biraz zorlandim ne yalan soyliyim. Sicak yemek yemek istiyorum
Sonucta kabak lifli birşey bence her turlu etki edecektir. Bende merak ediyorum yarin 11. Gün olacak bakalim kac kg fark olacakBende bugun sicak kabak yemegi gibi yaptim o yuzden
Oo yarisina geldin sende yarinki eskiler pazartesi geri gelmez insAllahSonucta kabak lifli birşey bence her turlu etki edecektir. Bende merak ediyorum yarin 11. Gün olacak bakalim kac kg fark olacak
1.5 domates soslu soğanlı kabakÇok acıkmadım ama aksam yemeğimi yicem gece kalıyor sonra
Arada dinlenmekte iyi canim. Kaslarda şişiyorBugun spor yapamadım sanirim yapmicam yarin salona gidicem canımı cikarticaklar zaten
İnşallah bakalım ne olacak. Genelde kalici kg veriliyor deniliyor detoksla ama biz zaten sekersizde olduğumuz için bence arti gelmeyiz. Sadece porsiyonlara dikkat etmeliOo yarisina geldin sende yarinki eskiler pazartesi geri gelmez insAllah
Yazin iyi gider buBen biraz zorlandim ne yalan soyliyim. Sicak yemek yemek istiyorum
Evet bence de soguk soguk iyi gider.Yazin iyi gider bu
Bugun 2.gun muydu canim seninEvet bence de soguk soguk iyi gider.
Neyse son ogunumu yedim. Yarin da yapabilir miyim bilmiyorum
Evet canim ama yarin yapmicam ya dayanamiyorum. Canim surekli evdeki yemeklerden istiyorBugun 2.gun muydu canim senin
Olsun canim zorlaniyosan yapma tabiki :)Ben maalesef ilk kacamagimi yaptim 1 kasik peynir helvası tattim. Bide 3ü bir arada nescafe ictim. Midem bulandi yarim fincan içtim. Ama şeker tadi cok fazla geldi mahvetti. Cok pisman oldum ama olan oldu.yarin kabak yapmak istemiyorum. Bazi günler öğün olarak yaparim ama boyle 3 gün ust üste yapamicam
Gunduz evdeki yemekten yicem canim. Ama akşam yine kabağı yapicam. Faydasi oldu baya az once tartıldımOlsun canim zorlaniyosan yapma tabiki :)
Yarin tartilsan daha iyi anlarsın fayda edip etmediğini birbirimize haber verelimGunduz evdeki yemekten yicem canim. Ama akşam yine kabağı yapicam. Faydasi oldu baya az once tartıldım
Tabi yazcam buraya daYarin tartilsan daha iyi anlarsın fayda edip etmediğini birbirimize haber verelim