Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo super bende kalkicam birazdan ama havadan mi nedir hic kalkasım yokAz önce egzersiz yaptim baya iyi yoruldum inşallah yansın yağlar
Benimde ruh halim berbat. Ama olmayan kiyafetlerime girmek istiyorum artik alindigindan beri önü kapali giyemedigim gömleklerim var. İcine hep sifir kol giyiyordum. Gecen yaz uzerime bile sokamiyodum gerci simdi icine girmeye baslamisimOo super bende kalkicam birazdan ama havadan mi nedir hic kalkasım yok
Bime gelen oyle sende kos al zayiflama hediyesi aldim kendime dersinYeni tarti bende istiyorum kas yag oranini gormek icin ama eşim almiyor
Yok canim. Kaç kez sordum kavga cikarir. O da hakli bir yerde evdeki saglam sonuçta. Ama bir gün dışarıda ölçüm yaptirmak istiyorum yag kas orani içinBime gelen oyle sende kos al zayiflama hediyesi aldim kendime dersin
Afiyey olsun canim. Bamya bende guzel etki birakti iyi kg verdirdi bu haftasonuOglen yimeende tavuk yedim 1 kepcede bamya
Sagol cnm biliyomusun ogunn srn yazdiginda canim cekmisti annemgile gittim o yapmis gorunce kuzu eti gibi sevindimnAfiyey olsun canim. Bamya bende guzel etki birakti iyi kg verdirdi bu haftasonu
Tabi cnm haklisiniz. Bizim tarti iste bozuk her yerde farkli olcuyor hazir bimede gelcekmis alalim dedim esimde zaten dogru olcmediginden muzdaripti oylr yaniYok canim. Kaç kez sordum kavga cikarir. O da hakli bir yerde evdeki saglam sonuçta. Ama bir gün dışarıda ölçüm yaptirmak istiyorum yag kas orani için
Yaa işte menu yazarken bu boyutta var maalesefSagol cnm biliyomusun ogunn srn yazdiginda canim cekmisti annemgile gittim o yapmis gorunce kuzu eti gibi sevindimn
Bozuk oldugu icin sanslisin o zamanTabi cnm haklisiniz. Bizim tarti iste bozuk her yerde farkli olcuyor hazir bimede gelcekmis alalim dedim esimde zaten dogru olcmediginden muzdaripti oylr yani
Bende yarim elma ve iki incir koydum ama bir inciri kizim yediAra buyuk bir elma heralde 2 porsiyon ediyordur:)
Gayet iyi canımBugun cok halsiz hissettim. Ara öğün kuvvetli olsun dedim
Aynen simdi annemgildede 59 ciktim anneme dedim bu tartida bozuk kilo verdim ben dotum gobeeem kuculdu annemde diyo evet baya kuculmusBozuk oldugu icin sanslisin o zaman
Masallah canim yaa valla helal olsun harikasin seninn sonucun bizide motive edicekKaldi son 1 ogunum. Hic zorlamadi bu detoks beni umarim iyi sonuç alirim
Evet cnm cok dogru hele biz emziklilere su ictim yazsalar canim su cekiyo hahahahahYaa işte menu yazarken bu boyutta var maalesef
Ben biraz zorlandim ne yalan soyliyim. Sicak yemek yemek istiyorumKaldi son 1 ogunum. Hic zorlamadi bu detoks beni umarim iyi sonuç alirim