Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

herkese günaydın,
sizlere bir sorum olacak.
elbette insanız ve canımızın çok çektiği zamanlar oluyor, böyle durumlarda iradenizi nasıl koruyorsunuz?
ya da glukoz yerine sağlıklı işlenmemiş şeker olarak tükettiğiniz şeyler neler?

herkese günaydın,
sizlere bir sorum olacak.
elbette insanız ve canımızın çok çektiği zamanlar oluyor, böyle durumlarda iradenizi nasıl koruyorsunuz?
ya da glukoz yerine sağlıklı işlenmemiş şeker olarak tükettiğiniz şeyler neler?
Ah ah neler geliyor neler geçiyor onumden... tamamen isteyerek başlayınca bi kere zaten kendini uzak tutabiliyosun birde surekli zayif halimi aklima getirmeye çalışıyorum onu yedikten sonraki pişmanlığım düşünmeye çalışıyorum. Benim 50 gunu gecti sekersiz gecen gun eşime hamburger üzerine sufle yaptim evet oturup yesem yerdim ama hiç zorlanmiyorum o kadar rahatım ki ablamda diyete basladi cok şaşırıyor bana vücut alışınca bir sorun olmuyor.ilk gunler kuru meyve ve hurma cok kurtarıcım oldu simdi onlar bile cok tatli geliyo :)

Detoks haricinde de tuketebilirsin cok aldıysan dolma falan yapabilirsin ama detoks yapsan iyi olabilir sonucu merak ediyorum kilo verdim mi bilemem ama karnım icine göçtü
Evet 2kilo aldirmistim esime. Aslinda doomasinida cok srviyirum ama detoksunuda yapmak istiyorum . Yarin baslarim insallah karnin goctuyse kiloda vermissindir 🥰

Ah ah neler geliyor neler geçiyor onumden... tamamen isteyerek başlayınca bi kere zaten kendini uzak tutabiliyosun birde surekli zayif halimi aklima getirmeye çalışıyorum onu yedikten sonraki pişmanlığım düşünmeye çalışıyorum. Benim 50 gunu gecti sekersiz gecen gun eşime hamburger üzerine sufle yaptim evet oturup yesem yerdim ama hiç zorlanmiyorum o kadar rahatım ki ablamda diyete basladi cok şaşırıyor bana vücut alışınca bir sorun olmuyor.ilk gunler kuru meyve ve hurma cok kurtarıcım oldu simdi onlar bile cok tatli geliyo :)

evet yaa ister istemez görüyoruz gözümüzün önünde tatlılar :))
o an aklımıza direkt ince bel gelsin di mi :)))
zaten yediğin an pişmanlıklar ve huzursuzluk sarıyor :KK43:
hurma çok iyi bir kurtarıcı, meyve de öyle ama meyve şekeri sıkıntılı mı acaba :ı

Merakıma yenilip tartıya ciktim :işsiz: 62 li rakamlara düşmüşüm tam kac olduğunu anlamadım dijital tarti degil cunku yarin ablama baktiricam :KK17: 3 gunde 3 kilo vereydim iyiydi ama evlendigimdenberi 62 leri sadece 2 kere gördüm hemen artti zaten sonrasında seker diyetim bitene kadar hedefim 61 i görmek 6 senedir bir ilk olur başarırsam🤣

Merakıma yenilip tartıya ciktim :işsiz: 62 li rakamlara düşmüşüm tam kac olduğunu anlamadım dijital tarti degil cunku yarin ablama baktiricam :KK17: 3 gunde 3 kilo vereydim iyiydi ama evlendigimdenberi 62 leri sadece 2 kere gördüm hemen artti zaten sonrasında seker diyetim bitene kadar hedefim 61 i görmek 6 senedir bir ilk olur başarırsam🤣
Cuma gunu bime dijital tarti geliyor 60 tl. .bizim tartiya bem guvenmiyirum kalirsa alicam ben belki sende dusunursun dijital istiyorsan ☺. Cok ii masallah tebrik ederim 🤗. Motive oldum sayende

Kahvalti haslanmis yumurta dom.salatalik peynir zeytin yarim dilim tam bugday ekmege kaymak bal 🤭 balindun aldik hakiki sabah esim yemis bulasigini gorumce dayanamadim 🤫😀

Ogle
3 kabak vardi evde 1 kabak yerine 1 sogan ekledim iyi kavurdum ikiye boldum biraz domates konservesi kaynatıp döktüm kaynayıp bir kasede yogurt

Selam kizlar. Kusura bakmayın dün okadar çok yorgundum ki giremedim canlı ders te vardi çocukların her ikiside hafif kalmışlar grip. Enerji yerlerde. Ama sabah 7 de kalktigim için sporumu yaptım 1 saat. Kahvaltı 3 zeytin bir kase yoğurt ve 2 haşlanmış yumurta. Öğlen havuç salatası. Akşam 5 te 2 kepçe kuru fasulye ve 3 Kaşik pilav. Dereotlu cacık ve salata . 1. 5 litre su icebildim sadece .
Bugün ki kahvaltim ise 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve kase yoğurt 2 dilim ekmek. Öğlen 1 de akşam yemeği isittim. Yedim.2 kaşık pilav ve 1.5 kepçe fasulye kalmıştı. Akşam iki kase çorba ile bitirmeyi düşünüyorum bu arada corbam bir yemek kaşığı yağ ve az tuzdur . Sporumu birazdan yaparım.

Ben bugun ogle yemegi yemedim. Aksama yapicam kabak. Kahvalti olarak omlet domates salata yedim

X