- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah neler geliyor neler geçiyor onumden... tamamen isteyerek başlayınca bi kere zaten kendini uzak tutabiliyosun birde surekli zayif halimi aklima getirmeye çalışıyorum onu yedikten sonraki pişmanlığım düşünmeye çalışıyorum. Benim 50 gunu gecti sekersiz gecen gun eşime hamburger üzerine sufle yaptim evet oturup yesem yerdim ama hiç zorlanmiyorum o kadar rahatım ki ablamda diyete basladi cok şaşırıyor bana vücut alışınca bir sorun olmuyor.ilk gunler kuru meyve ve hurma cok kurtarıcım oldu simdi onlar bile cok tatli geliyo :)herkese günaydın,
sizlere bir sorum olacak.
elbette insanız ve canımızın çok çektiği zamanlar oluyor, böyle durumlarda iradenizi nasıl koruyorsunuz?
ya da glukoz yerine sağlıklı işlenmemiş şeker olarak tükettiğiniz şeyler neler?
Evet 2kilo aldirmistim esime. Aslinda doomasinida cok srviyirum ama detoksunuda yapmak istiyorum . Yarin baslarim insallah karnin goctuyse kiloda vermissindirDetoks haricinde de tuketebilirsin cok aldıysan dolma falan yapabilirsin ama detoks yapsan iyi olabilir sonucu merak ediyorum kilo verdim mi bilemem ama karnım icine göçtü
Evet insAllah yarin tartilicam bakalim :)))Evet 2kilo aldirmistim esime. Aslinda doomasinida cok srviyirum ama detoksunuda yapmak istiyorum . Yarin baslarim insallah karnin goctuyse kiloda vermissindir
Ah ah neler geliyor neler geçiyor onumden... tamamen isteyerek başlayınca bi kere zaten kendini uzak tutabiliyosun birde surekli zayif halimi aklima getirmeye çalışıyorum onu yedikten sonraki pişmanlığım düşünmeye çalışıyorum. Benim 50 gunu gecti sekersiz gecen gun eşime hamburger üzerine sufle yaptim evet oturup yesem yerdim ama hiç zorlanmiyorum o kadar rahatım ki ablamda diyete basladi cok şaşırıyor bana vücut alışınca bir sorun olmuyor.ilk gunler kuru meyve ve hurma cok kurtarıcım oldu simdi onlar bile cok tatli geliyo :)
Cuma gunu bime dijital tarti geliyor 60 tl. .bizim tartiya bem guvenmiyirum kalirsa alicam ben belki sende dusunursun dijital istiyorsan ☺. Cok ii masallah tebrik ederim . Motive oldum sayendeMerakıma yenilip tartıya ciktim 62 li rakamlara düşmüşüm tam kac olduğunu anlamadım dijital tarti degil cunku yarin ablama baktiricam 3 gunde 3 kilo vereydim iyiydi ama evlendigimdenberi 62 leri sadece 2 kere gördüm hemen artti zaten sonrasında seker diyetim bitene kadar hedefim 61 i görmek 6 senedir bir ilk olur başarırsam
Ay ne mutlu bana o zaman cuma günü saat 9 da bimin önünde olayimCuma gunu bime dijital tarti geliyor 60 tl. .bizim tartiya bem guvenmiyirum kalirsa alicam ben belki sende dusunursun dijital istiyorsan ☺. Cok ii masallah tebrik ederim . Motive oldum sayende
Hahahaha benide stres sardi kalmzsa diye esime aksam al demistim ama bende sabah giderim heralde sisko karular tartiyi bitirmesinAy ne mutlu bana o zaman cuma günü saat 9 da bimin önünde olayim
Olsun hakiki bal var zaten sekersizdeKahvalti haslanmis yumurta dom.salatalik peynir zeytin yarim dilim tam bugday ekmege kaymak bal balindun aldik hakiki sabah esim yemis bulasigini gorumce dayanamadim
HahahahahHahahaha benide stres sardi kalmzsa diye esime aksam al demistim ama bende sabah giderim heralde sisko karular tartiyi bitirmesin
Evet ama hic yemeden dururum diye dusunurken denk gelince almis azcik yedimOlsun hakiki bal var zaten sekersizde
Ebet bende onlardan istiyorumYeni tarti bende istiyorum kas yag oranini gormek icin ama eşim almiyor