- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Ay cnm ya hic giremedim. Haklisin. Cok yogun geciriyorm günlerimi. Yillik izinler basladi artik. Izne cikanlar oldugu icin eleman sayimizda azalma oluyor. Evde de isler cocuklar esim vs derken hic halim kalmiyor. Pestilim cikiyor.Selam kizlar pek ugramaz oldunuz.
30 dklık leslie 2 tamamlandi. 10 dk da bolgesel ekledim. Toplam 40 dk tamamlamis oldum
fantastikaaa @Mimariye tavsannesi
Bende takima girmistim cokta memnundum. Oraya dahi ugrayamadim. Eylülden sonra rahatlarim ancak.Meraba canim. Sadece ikimiz kaldik. Sende takima girdin, bende takima ve ayriyeten bir topige daha yaziyorum. Bu aralar zaten hicbirseye yetisemiyorum. Buradan bildirim gelmeyince unutuyorum vallahi
Hoş geldin canım diyete devam ediyor musunBende takima girmistim cokta memnundum. Oraya dahi ugrayamadim. Eylülden sonra rahatlarim ancak.
Etmeye calisiyorm cnm.Hoş geldin canım diyete devam ediyor musun
Detoksa başladım. Bugun 2. Gündü.
30 Haziran menüsü
06.30
1 galeta
1 kkayisi
3 4 badem findik
11.45
2 kase kabak corbasi
1 kase cacik
Ara:
Türk kahvesi
3 kayisi, içlerinde fıstık ezmesi vardı
Yesilcay
Aksam yemegi öncesi 4 5 üzüm, yesilcaydan sonra midem bulandı.
Akşam 18.30
Patlican kapya kozleme salata
Yoğurtlu semizotu salatasi
İyi gunler kizlar.
Bugünkü tartim
Bu hafta 1.7 kg
Aslinda menulerinde iyi gibiydi canim. Yorgunluktandir belkideHarikasin canim ben malesef +yim
Merhaba. Şuan topik aktif değil maalesefSElamm
Bugun bn de basladim sekersize, kimler yapiyor?
77 kiloya mi düstün cnm. Muhtesemsinya devam et birakma. Bende su yogunlugum gecsin topige dönücem aktif bir sekilde.Merhaba. Şuan topik aktif değil maalesef
Evet canim detoks sonrasi 77.2 gördüm77 kiloya mi düstün cnm. Muhtesemsinya devam et birakma. Bende su yogunlugum gecsin topige dönücem aktif bir sekilde.
Ay cnm ya hic giremedim. Haklisin. Cok yogun geciriyorm günlerimi. Yillik izinler basladi artik. Izne cikanlar oldugu icin eleman sayimizda azalma oluyor. Evde de isler cocuklar esim vs derken hic halim kalmiyor. Pestilim cikiyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar.SElamm
Bugun bn de basladim sekersize, kimler yapiyor?
Cok iyi yaa en sevdigim kisiler ayni takimda...Aijoo bizim takımda. Geçen hafta etap birincisi oldu. Muhteşem güzel kilo veriyor.
fantastikaaa ile eskiden aynı takımdaydik.
Yaaa cok uzuldummm☹☹☹Merhaba. Şuan topik aktif değil maalesef
Teşekkür ederiimmm cnmHakkında hayırlısı olsun. Başarılar.
Maalesef burda paylasim yapan iki kişi kalmıştık. İkimizde takimlara girdik. Diyete devam etmek istersen sende katıl takimlar daha aktif günlüklerdenYaaa cok uzuldummm☹☹☹
Teşekkür ederiimmm cnm
Sorun degil cnm teşekkürler, ben bi yere bağlı kalmayı sevmyrm daha once deneyimledkm bi de iclerinden uyumsuz insanlar cikinca inanilmaz irreti edyr beni...Maalesef burda paylasim yapan iki kişi kalmıştık. İkimizde takimlara girdik. Diyete devam etmek istersen sende katıl takimlar daha aktif günlüklerden
Anladim. Şuan ben kendi adıma şekersiz yapmaya hazir degilim. Mart nisan arasi yapabildim kendimi iyi hazırlamıştım. Ama haftaya memlekete gidicem ve bir ay kadar kalicam. Döndüğümde duzenimi oturtup tekrar yaparim diye düşünüyorum. Ama çok iyi geliyor tavsiye ederimSorun degil cnm teşekkürler, ben bi yere bağlı kalmayı sevmyrm daha once deneyimledkm bi de iclerinden uyumsuz insanlar cikinca inanilmaz irreti edyr beni...