Şuan pek baslayabilecek psikolojide degilim maalesefYeni gruba ne zaman başlıycaksınız bende katılmak isterim bunları kaçırmışım
Anladım eğer lendinizi iyi hissedip başlarsanız bende katılmak isterimŞuan pek baslayabilecek psikolojide degilim maalesef
Kesinlikle cok faydasi var. Mart-nisan da iki kacamakla 6.5 kg verdim. Ciddi incelmede o zaman oldu21 gün şeker yok.diyetini ben de denemek isterim..Aijoo
21 gün şeker yok.diyetini ben de denemek isterim..Aijoo
Su anda bende yapamam ama yaz donusu kesinlikle aklimda ,tum direnc kilomu seksrsizle kirdim arkasindan ramazana girmesek dahada devam edilirdi iyi kotu ilerledik:)Kesinlikle cok faydasi var. Mart-nisan da iki kacamakla 6.5 kg verdim. Ciddi incelmede o zaman oldu
Aynen oyle ramazan bizi sarstiSu anda bende yapamam ama yaz donusu kesinlikle aklimda ,tum direnc kilomu seksrsizle kirdim arkasindan ramazana girmesek dahada devam edilirdi iyi kotu ilerledik:)
Harikasin canim
Harikasin canim
Gecmis olsun canim ya yeni gordumbunlar son gidenler gibi hissediyorum canim ,cocujlar hasta bende bitkinim ins. Beni sarsmaz yine
Aaa ismin değişmişKızlar ben mimariyee
Benim artık daha fazla gelmem gerek buraya kootum konudan ya
Evett değiştirdim bekliyordum değiştircektimAaa ismin değişmiş
Bende kopmuşum baya
Yok canim birakir miyim :) ittirmeli kaktirmali devam ediyoruzEvett değiştirdim bekliyordum değiştircektim
Ama diyeti bırakmamışsın maşallah
Maşşallah canım çok az kaldı zaten hedefineeYok canim birakir miyim :) ittirmeli kaktirmali devam ediyoruz
Meraba canim. Sadece ikimiz kaldik. Sende takima girdin, bende takima ve ayriyeten bir topige daha yaziyorum. Bu aralar zaten hicbirseye yetisemiyorum. Buradan bildirim gelmeyince unutuyorum vallahiSlm kizlar 2gundur yazamadim ama kimsede yazmamus nasilsiniz