Evet daha once deneyimlemistim kiramadigim kiloyu kirmistim bu sekildeAnladim. Şuan ben kendi adıma şekersiz yapmaya hazir degilim. Mart nisan arasi yapabildim kendimi iyi hazırlamıştım. Ama haftaya memlekete gidicem ve bir ay kadar kalicam. Döndüğümde duzenimi oturtup tekrar yaparim diye düşünüyorum. Ama çok iyi geliyor tavsiye ederim
Canım beni de etiketler misin beraber yapalımMeraba bu topik 1.5 aydir aktif degildi. Memleketten yeni döndüm.
1 Eylül de Ozge Bezirci Şekersiz 21 güne başlatacak bende onla başlamayi düşünüyorum
Olur tabi o dönemde burda yeniden başlamayı düşünüyorum :)Canım beni de etiketler misin beraber yapalım
Bende kard geldi bayram derken 1.5 kg aldım veremıyorum birde 3 ay oldu regl olamıyorum söktürücü kullandım bekliyorum bakalımOlur tabi o dönemde burda yeniden başlamayı düşünüyorum :)
Ödemdir çoğu o zaman. İnşallah ilaç işe yararBende kard geldi bayram derken 1.5 kg aldım veremıyorum birde 3 ay oldu regl olamıyorum söktürücü kullandım bekliyorum bakalım
Yeni açmıcam canim burdan devam ederiz. Artik yarin hazirliklarimizi yapariz inşallah. Ozge bezirci insta da paylasimlar yapti bakabilirsin
Sabah 3 dilim tam bugdaylı ekmek yedimGünaydın
Wilma11 tavsannesi başladık mı :)
Ben birazdan kahvaltı hazirlicam.
Niyetim sabah biraz geç kahvalti yaparsam ogleden sonra ara öğün ve aksam yemegi. Ama sabah cok erken kahvalti gerekirse ogle yemegi de eklerim
İlk sayfadan ornek ogunlere bakabilirsin canim. Biraz fazla olmuş. Gün icinde 1 dilim daha yersin fazla yemeSabah 3 dilim tam bugdaylı ekmek yedimsayılıyo mu
10 bin adım atacagım bugun inşallah
Teşekkür ederimKızlar hayırlı olsun şekersiz günleriniz. İnşallah başarırsınız.