Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Sbah kk peynir ,domates ,biber ,cay
Aksam 1dilimpizza ,slaata
Ara cerez ,kahve
30dktempolu yuruyus ,40dk kosu
Toplam 17.000 adimim var bugun

Selam kizlar sabah yulaf yedim. Sonra yesilcay, 14.30 gibi kefir ve sandvic yedim

Eklentiler

• IMG_20210621_114306_933.jpg
    IMG_20210621_114306_933.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210621_114238.jpg
    IMG_20210621_114238.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 24
Sabah kan verdim canım yarın çıkıcakmış sonuç. Sonuca göre gidicem nasipse inşallah😬 birde 3000 de falanmı görünüyor kese. Diyorum inşallah güzel bir değer olur düZenli artış olursa inşallah kendim takip edeyimde o değerlerde gideyim

Kac hafta gecikmen var canim ? Adetimin ustunden 10gun gectiginde cikmisti benim daha 1 haftalık ,4haftada kontrol edelim demisti yani 5.haftada kese +kalp duymustuk 🥰

Kac hafta gecikmen var canim ? Adetimin ustunden 10gun gectiginde cikmisti benim daha 1 haftalık ,4haftada kontrol edelim demisti yani 5.haftada kese +kalp duymustuk 🥰
Canım tedavi gördüm tedavime göre adetim 2 gün gecikti şuan da 😬 beklerim olsun napayım sağlıklı olsunda bekliyim ben 😍

Sabah kan verdim canım yarın çıkıcakmış sonuç. Sonuca göre gidicem nasipse inşallah😬 birde 3000 de falanmı görünüyor kese. Diyorum inşallah güzel bir değer olur düZenli artış olursa inşallah kendim takip edeyimde o değerlerde gideyim
5000de karindan gorunur inşallah canim artik leslie fln yapma hafif tempoda yürü sadece

Sabah 10h 1yk yumurta ,yarim domates,maydanoz, yarim dilim ekmk
14h 1avyc kuruyemis
Aksam 17h ayran corbasi ,1yk tavuksote
Spor firsat bulursam aksam yapinca yazicam

Kızçe hastanenin kendi sitesinden bakabilirsin oraya daha çabuk düşüyo bende sağlık ocağında verince kanların gittiği hastane sitesinden bakıyorum e nabıza düşmesi çok uzun sürüyor

5000de karindan gorunur inşallah canim artik leslie fln yapma hafif tempoda yürü sadece
Artık öyle yapıyorum canım🤗
Yusrada bnmde klomenle oldu. Bat tan 10 gün sonra gördük keseyi, 130u değerim ilk öğrendiğim de. Eslemde günüm 5 gün gecti kan vermeden direkt kese görüldü 🤭
Ay isimleri çok güzel kızlarının 😍 yusrayı ilk duyuyorum eslemi çok beğeniyorum bende anlamı çok güzel 😍🧿 uzun ömürleri olsun inşallah💙 bende sonuca göre bakıcam artık hayırlısı olsun inşallah tek dileğim o 🤗
Insallah canimm ,erken cikmis o zman teste sonuclardains. Guzel cikar sen haberdar et bizii😍😍
Edicem canım inşallah çok teşekkür ederim🤗😍
Kızçe hastanenin kendi sitesinden bakabilirsin oraya daha çabuk düşüyo bende sağlık ocağında verince kanların gittiği hastane sitesinden bakıyorum e nabıza düşmesi çok uzun sürüyor
Aa hangi hastaneye gidiyor ki acaba hiç bilmiyorum. Bir bakayım canım. Olmazsa sabah tekrar bakıcam artık düşmediyse gider öğrenirim yakın sağlıkocağı 🤗

Sabah yulaf, sonra yeşilçay

14.00 1 bardak kefir, sandivic

Akşam resimde+ yarim dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210621_183538.jpg
    IMG_20210621_183538.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210621_114348_581.jpg
    IMG_20210621_114348_581.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210621_104757.jpg
    IMG_20210621_104757.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 29

Ay isimleri çok güzel kızlarının 😍 yusrayı ilk duyuyorum eslemi çok beğeniyorum bende anlamı çok güzel 😍🧿 uzun ömürleri olsun inşallah💙 bende sonuca göre bakıcam artık hayırlısı olsun inşallah tek dileğim o 🤗

Aa hangi hastaneye gidiyor ki acaba hiç bilmiyorum. Bir bakayım canım. Olmazsa sabah tekrar bakıcam artık düşmediyse gider öğrenirim yakın sağlıkocağı 🤗

En yakın il yada ilçe devlet hastanesine gidiyor güzelim inşallah hayırlı sonuçlar al💖🤍🤍

X