Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

KKacamaklar olabilir ama bugün cok acikirsan yine kacamak yaparsin. Daha once yazamadim normal beslen bugun. Salata, yogurt bol tut. Zeytinyagli yemek olabilir yaninda
Ben gece kaçamak yaptım 😞😞 o yüzden bugün su orucu gibi bişey yapmayı düşünüyorum. Çok acıkırsam yoğurt meyve yerim 😬

Bugun tekraryemem diye dusunuyorum 14gibi ton balıklı salata yaptim niyetim tek öğündu , aksamustu pulbiberli yogurt yedim aksamuzeri spor yapicam cocujlari yedirince

KKacamaklar olabilir ama bugün cok acikirsan yine kacamak yaparsin. Daha once yazamadim normal beslen bugun. Salata, yogurt bol tut. Zeytinyagli yemek olabilir yaninda
Ay bildirimi kaçırmışım galiba.
bugün ;
Sabah 1 fincan nescafe
2 3 gibi 1 fincan yeşil çay
Akşam 18:30
1 taqbak susuz barbunya
Yoğuet
2.5 litre içtim şimdiye kadar su yatana kadar içerim daha

Pazartesi 86.85tim
Fark -450 gr

Eklentiler

• 03E545DC-5A00-407F-A495-0E09F0B3CE51.jpeg
    03E545DC-5A00-407F-A495-0E09F0B3CE51.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 32
Aaa ben onceki gunden beri gelmemisim buraya 😭 coo yogun geciyor günler cocuklarla. Adim yapmaya ugrasiyorum onuda telefon ya sayiyo ya saymiyo ona da sinir oldum
Bugünkü adim bu oldu sabahi saymamis 😳

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik

Eklentiler

• Screenshot_20210619-231431.png
    Screenshot_20210619-231431.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 31
Aaa ben onceki gunden beri gelmemisim buraya 😭 coo yogun geciyor günler cocuklarla. Adim yapmaya ugrasiyorum onuda telefon ya sayiyo ya saymiyo ona da sinir oldum
Bugünkü adim bu oldu sabahi saymamis 😳

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik
Afiyet olsun 🤗

Benimde bugünki menüm;
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
3 4 dilim patates kızartması
Peynir, domates, salata

15:30
1 yemek kaşığı kadar fasülye
5 sarma
Salata

Ara türk kahvesi

18:30
4 sıkma çiğköfte
1 bardak şalgam

3 lt su
30 dk yürüyüş

bugün çok alakasız ve sağlıksız oldu menüm 🙄

İnşallah devam eder mavim😍 ben bugün çatlarma iğnesinden aonra 14. Günüm testim pozitif çıktı 🙈
Daha kan vermedim ama varsa eğer Allahın izniyle sağlıkla olursa. İlk 3 ayda doktora danışıp kilo vermek istiyorum 😬
Yaaaaa ay çooook sevinirim canim benim inşallah rabbim nasip etsin

İnşallah devam eder mavim😍 ben bugün çatlarma iğnesinden aonra 14. Günüm testim pozitif çıktı 🙈
Daha kan vermedim ama varsa eğer Allahın izniyle sağlıkla olursa. İlk 3 ayda doktora danışıp kilo vermek istiyorum 😬

Ayyy cok guzel haber ver canimm ,ins. Dogrudur Allah saglikla kucagina almayi nasip eder🥰🥰kilo vermekte cok guzel etkiliyor bu surecleri saglikli beslendikten sonra bebek icin dahada faydalı zaten❤

Bugun yediklerim omlet ,zeytin ,roka ,1kk peynir
Ara esprssso
Aksam 1parcqtavuk ,az yesilfasulye ,2ser catal cacik ,ezme ,salata
2lt su

Ayyy cok guzel haber ver canimm ,ins. Dogrudur Allah saglikla kucagina almayi nasip eder🥰🥰kilo vermekte cok guzel etkiliyor bu surecleri saglikli beslendikten sonra bebek icin dahada faydalı zaten❤
İnşallah canım çok sağolasınn🤗🤗
Evett canım bende öyle düşündüm kilo olmasına sebep olan yiyeceklerin bebeğe hiçbir faydası yokki sonuçta 😍🤗

X