- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım bende seni tebrik ederim maşallah benim için hayal olan kilodasınTebrik ederim canim
Sağolasın canım bende seni tebrik ederim maşallah benim için hayal olan kilodasın
20 dk civarlarında yürüyüş yaptım ben bugün. Şimdi yemeği yeni yedim bi yarım saat 1 saat sonra bi leslie yapayım bende
Yapabildinmi20 dk civarlarında yürüyüş yaptım ben bugün. Şimdi yemeği yeni yedim bi yarım saat 1 saat sonra bi leslie yapayım bende
Yaptım canımm15 dk zumbaYapabildinmi
Harikasın çok güzel yarın ara verip carsamba ve cuma yine 30ar dk bekliyorumYaptım canımm15 dk zumba
Maşallah canım çok güzel yapmışsınn bildirim gelmeyince unutuyorum bazen canım ya bugün brnim belim ağrıyor ara verdimSelam kizlar pek ugramaz oldunuz.
30 dklık leslie 2 tamamlandi. 10 dk da bolgesel ekledim. Toplam 40 dk tamamlamis oldum
fantastikaaa Cookiie tavsannesi
Selam kizlar pek ugramaz oldunuz.
30 dklık leslie 2 tamamlandi. 10 dk da bolgesel ekledim. Toplam 40 dk tamamlamis oldum
fantastikaaa Cookiie tavsannesi
Aman canım cocuklarla zordur Allah kolaylik versin. Benim temmuz yogun gececek o yüzden firsat buldukça sporumu yapmaya calisiyorum. Kg hedefim tutmasa da elbiseye girmeye çalışcam yusranin doğum günündeSpora iyibasladin canim ,guzel olucak senin icinbiz yigun2 haftalara basladik yarin arkadasimin kinasi haftasonu dugun var ustunede nisana hazirlik yapiyoruz
Bugun dinlen yarin bekliyorumMaşallah canım çok güzel yapmışsınn bildirim gelmeyince unutuyorum bazen canım ya bugün brnim belim ağrıyor ara verdim
Akşam yürüyüşe cıkıcamBugun dinlen yarin bekliyorum
Agir tempoda yurusen bile cok iyi gelir emin ol beslenme nasil gidiyorAkşam yürüyüşe cıkıcam
Arkadaşıma gidicem yolumu uzatarak gidip gelicem canım beslenmede bu akşam eşim karışık kızartma istedi. Kendim için fırında yaptım azcık bişey artıkAgir tempoda yurusen bile cok iyi gelir emin ol beslenme nasil gidiyor