- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Hala devam ediyor tabi öksürük. Aman yeterki krize çevirmesin, yusra da astim var
Cok guzel canim hizli hizli ineceksin yetis bana
Var canim ilaci iki yildir kullaniyor flixotide diye. Her sene daha cok oluyodu bu sene iyi bile gectiBahar alerjisi mi var canim ,gecmis olsun .gecis havalari benide hep hasta eder kriz gecircek kadar tutuyor mu astimi influer kullanmak icin cok küçük daha
Sana yetişemem sen yürüdün gidiyosun ama peşinden geliyorumCok guzel canim hizli hizli ineceksin yetis bana
Olsun canım motivAsyonunu düşürme 2 gün dikkatle hemen düşersin yineKizlar ben 84 geldim. Cok uzgunum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama cok berbat gecti cumadan sonra toparlayamadim
Var canim ilaci iki yildir kullaniyor flixotide diye. Her sene daha cok oluyodu bu sene iyi bile gecti
Kizlar ben 84 geldim. Cok uzgunum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama cok berbat gecti cumadan sonra toparlayamadim
Cok gecmis olsun cnm.Hala devam ediyor tabi öksürük. Aman yeterki krize çevirmesin, yusra da astim var
Bende 99.3 geldim cnm. Dikkat etmistim halbuki. Regl oldugumdan ve nöbetten cikmamdan kaynaklaniyor sanirim. Bikac güne kdr daha güzel eksilerimiz olur diye düsünüyorm. Cocuklarda toparlarsa daha nice kilolar verirsin motivasyon düsürecek bisey yok mrk etmeKizlar ben 84 geldim. Cok uzgunum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama cok berbat gecti cumadan sonra toparlayamadim
Afiyet olsun canım çok güzel30dk leslie+ bacak egzersizi
Sabah 9h 1d.ekm+2 d.sucuk (uzun zmandir yememistim)+domates
Ara 14h filtre kahve +fitkek ince dilim
Aksam 17h sebzeli kereviz +1d.e+ yesillik
Afiyet olsun cnm tertemiz bir menü olmus. Sporda yapmissin ne güzel.30dk leslie+ bacak egzersizi
Sabah 9h 1d.ekm+2 d.sucuk (uzun zmandir yememistim)+domates
Ara 14h filtre kahve +fitkek ince dilim
Aksam 17h sebzeli kereviz +1d.e+ yesillik
Spora bayildimSabah
Domates
Salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 yumurta
Ara
3 top dondurma
Aksam
1 kase mantar corbasi
Salata
Spor
7bin adim
40dk eliptik
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun cnm tertemiz bir menü olmus. Sporda yapmissin ne güzel.
Sabah
Domates
Salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 yumurta
Ara
3 top dondurma
Aksam
1 kase mantar corbasi
Salata
Spor