- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Yok cnm inan hic yorulmadim.Masallah ayaklarin agriyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm inan hic yorulmadim.Masallah ayaklarin agriyor mu
Yok cnm inan hic yorulmadim.
Mutlaka olur. Bende artik korsemi taytimi giysem cok iyi olacak. Birde selülit kremi surmek lazimYamuna nın sauna taytini aldim. Spor yaparken onu giydim. Bakalim faydasi olacak mi...
Yoo gayet guzel. Sanirim patlıcanı yagda kizarttigin icin oyle diyosun. O kadar da normalBugün neler yedim,
Kahvaltı tb ekmeğinden peynirli tost
ara türk kahvesi
akşam
Ezogelin çorbası
1 karnıyarık
1 kase cacık
su 2 lt
40 dk yürüyüş
akşam yemeği biraz olmadı benim
Bugün neler yedim,
Kahvaltı tb ekmeğinden peynirli tost
ara türk kahvesi
akşam
Ezogelin çorbası
1 karnıyarık
1 kase cacık
su 2 lt
40 dk yürüyüş
akşam yemeği biraz olmadı benim
Kizlar eşime alışveriş yaptirdim. Yarin bomga gibi donecegim biraz da evde hersey bittigi icin diyete adapte olamadım. Kuru meyve kuru yemiş aldircam yarin da
Taytimla spor yapiyorm sonra da banyoya girip kese yapiyorm. Üstüne tüm gözenekler acilinca kremde harika olur cnm bak iyi hatirlattin.Mutlaka olur. Bende artik korsemi taytimi giysem cok iyi olacak. Birde selülit kremi surmek lazim
Yoo gayet guzel. Sanirim patlıcanı yagda kizarttigin icin oyle diyosun. O kadar da normal
Sağolun kızlar kızartmaydı o yüzden öyle düşündüm evetBence guzel olmus canim ,patlıcanın cok yagli degilse gayet iyi
Sağolun kızlar kızartmaydı o yüzden öyle düşündüm evet
Öyle denerim birdaha bakalım bir kere fırında yaptım patlıcanların o kızartma işlerimini yenilmedi öyle yenilir belki sağol canımEger evdekiler severse tavaya cok.ax yag gezdiriyorum patlicanlari koyup ustunu.kapatiyorum canim tüm yag bitince diger tarafi cevirip orayada cok az yag gezdiriyorum üstünü tekrar kapatiyorum yumusacik ve baya yagsiz oluyor tavsiye ederim
Cok guzel cnm. Ins 7 leri göreceksin artik cok yakinda.Napiyosunuz kizlar
Sabah mantarli omlet yedim.
Simdi ara yaptim, muzlu dondurmam ile.
13.30da yesilcay ictim
Aksama planim bol salata ile bezelye yemegi
Bozmasaydim çoktan görürdüm de maalesefCok guzel cnm. Ins 7 leri göreceksin artik cok yakinda.
Canim yanlış anlama ama yanlış şeyler yiyip aç kalmışsın. Oglen ekmek 1 dilim ekleyebilirsin yine bol limonlu salata. Ara öğünde de kahve yanina kuru meyve ya da yaş meyve ekleyebilirsinSabah
Kahve
Ögle
Et kavurma 1 tabak kdr
2 bardak ayran
Ara
Kahve
Aksam(16.30)
2 dilim su böregi
1 bardak ayran
Spor
5bin adim
40dk eliptik bisiklet