Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

20210530_073508.jpg

Fark 800gram ,bu hafta sıkı spor yapicam diyete tam uyamadim

Bahar alerjisi mi var canim ,gecmis olsun .gecis havalari benide hep hasta eder kriz gecircek kadar tutuyor mu astimi influer kullanmak icin cok küçük daha😪
Var canim ilaci iki yildir kullaniyor flixotide diye. Her sene daha cok oluyodu bu sene iyi bile gecti

Kizlar ben 84 geldim. Cok uzgunum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama cok berbat gecti cumadan sonra toparlayamadim

Var canim ilaci iki yildir kullaniyor flixotide diye. Her sene daha cok oluyodu bu sene iyi bile gecti

Allah kotusunden korusun canim ,ama hala atlatabilir yusra kucuk 7yasina kadar atlatirsa tekrarlanmaz demisti kardesim cok küçükken o zamanlarda ilac ,takviye kullandilar simdi hepimizinki arada nukzeder ama onu yok cok şükür biraz bilinclensin daha iyi korur kendini

Kizlar ben 84 geldim. Cok uzgunum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama cok berbat gecti cumadan sonra toparlayamadim
Bende 99.3 geldim cnm. Dikkat etmistim halbuki. Regl oldugumdan ve nöbetten cikmamdan kaynaklaniyor sanirim. Bikac güne kdr daha güzel eksilerimiz olur diye düsünüyorm. Cocuklarda toparlarsa daha nice kilolar verirsin motivasyon düsürecek bisey yok mrk etme😉

Sağolun kizlar. Yol uzun olunca iniş çıkışta çok oluyor böyle. Elbet kircam Zincirimi.
Bugun temizlik yaptim. Annem geldi ama cocuklarla nasil yaptim tahmin edersiniz 😞 2 odam ve antrede kaldi. Simdi uyuyorlar

30dk leslie+ bacak egzersizi
Sabah 9h 1d.ekm+2 d.sucuk (uzun zmandir yememistim)+domates
Ara 14h filtre kahve +fitkek ince dilim
Aksam 17h sebzeli kereviz +1d.e+ yesillik

X