- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Herkesin fikri başka canim tabiki
Bir kez ya yeni evliyken ya da nişanliyken kaynanamlarda tam sofranın ortasinda kp kilomu sormuştu, kendimi tutamayip aglamistim sinir bozuklugundan. Sonra da zaten hep lokmamin sayildigini hissederdim oyle olmasa bile
Olsun pazartesi zaten bu grupta. Ama diger grubumda cuma da tarti var o yüzden tartiliyorum ben :)
Cok güzel canımKahvalti ve aksam yemegim +1d.ekmek ,arada kahve yarim armut+erik yedim
Cocujlar erken uyursa spor yapicam 25dk bacak egzersizi yaptim
Eki Görüntüle 2859663
Afiyet olsun canim cok güzel menü olmuşDün yazmamışım menümü;
Kahvaltı çok az bi ekmekle peynir ve domatesli sandvic
ara
Türk kahvesi
2 kuru incir
ara
Sütlü filtre kahve
1 elma
akşam
soslu et döner. Yani ekmeksiz iskender diyim
su 2.5 lt
40 dk yürüyüş
Altındaki şey ne puding gibi bişeymiKahvaltim 10.50de. sonradan az ceviz ekledim. İcinde 2 kare çikolata var
Yulaf lapasi canım. Havalarda serin ya sicak sicak iyi geliyor.Altındaki şey ne puding gibi bişeymi
Hee güzel oluyor ama bende seviyorum böyleYulaf lapasi canım. Havalarda serin ya sicak sicak iyi geliyor.
3 yk yulaf, 1 bardak sut biraz kakao ile pisiriyorum
Afiyet olsun canim menun guzel. Gecmis olsun tekrardanMrb arkadaslar. Dün yazamadim kusura bakmayin.
Menü vereyim.
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
Domates salatalik peynir
1 dilim ekmek
Ara
Biraz erik biraz kayisi
Ara
Nescafe
2 kare bitter
Aksam
Et kavurma
Salata
Spor
30dk eliptik
Regl oldum. Zaten hastaydim bi de üstüne regl cok iyi olmadi ama idare etmeye calistim yine de.
Kizlar buraya ugrayamiyorum bu aralar. Cocuklar hastaydi sabah acile gittik
Hala devam ediyor tabi öksürük. Aman yeterki krize çevirmesin, yusra da astim varGecmis olsun canim nasil oldular?
Canım geçmiş olsun mühim bişey yoktur inşallah. Şimdi nasılsınız. Çocuk iyi olsun canım sen hiç burayı düşünmeKizlar buraya ugrayamiyorum bu aralar. Cocuklar hastaydi sabah acile gittik