- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
Olsun ayar yapmayi ogrencez canım abarti bişey YokPersembe ,pazar gunleri esimin izin gunleri agir yememeye calissamda menüm tam olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ayar yapmayi ogrencez canım abarti bişey YokPersembe ,pazar gunleri esimin izin gunleri agir yememeye calissamda menüm tam olmuyor
Günaydın
Şuan hedefim temmuz 11de 75 olmak canım. Sonra biraz daha agirdan gidicem çok teşekkür ederimHarikasin canim ,sen verdikce ben seviniyorum kendim vermis gibi kaca kadar devam etmeyi dusunuyorsun
Benim 1 hafta da 800 gitmiş bu kilolarda normal böyle pazartesiye kadar devam et 1.5 kg olur bak. Ama spor ekle. 2 gün yapmaya çalış
Cumartesiden hesaplayınca 1.35 gitmiş. Ödem gitmiştir ama bence şimdiden sonrası için daha fazla çabam şart. Bugün yürüyüşe çıkıcam hatta şimdiBenim 1 hafta da 800 gitmiş bu kilolarda normal böyle pazartesiye kadar devam et 1.5 kg olur bak. Ama spor ekle. 2 gün yapmaya çalış
Cumartesiden hesaplayınca 1.35 gitmiş. Ödem gitmiştir ama bence şimdiden sonrası için daha fazla çabam şart. Bugün yürüyüşe çıkıcam hatta şimdi
Eki Görüntüle 2859335
böyle kaydediyorum yine notlarıma takip edebilmek için tam
Şuan hedefim temmuz 11de 75 olmak canım. Sonra biraz daha agirdan gidicem çok teşekkür ederim
Cok guzel benim telefon tarti resmiyle dolu. Arada dönüp bakiyorum hangi tarihte kaç kiloydum diyeCumartesiden hesaplayınca 1.35 gitmiş. Ödem gitmiştir ama bence şimdiden sonrası için daha fazla çabam şart. Bugün yürüyüşe çıkıcam hatta şimdi
Eki Görüntüle 2859335
böyle kaydediyorum yine notlarıma takip edebilmek için tam
Olsun pazartesi zaten bu grupta. Ama diger grubumda cuma da tarti var o yüzden tartiliyorum ben :)Bugun tartilmayi unuttum ben hic aklima gelmedi
Ya ben eşime söyleyemiyorum kilomu utanıyorum. O yüzden çektiklerimi hemen siliyorum görür mörür diyeCok guzel benim telefon tarti resmiyle dolu. Arada dönüp bakiyorum hangi tarihte kaç kiloydum diye
İnşallah devamı gelir canım sağolasınGram gramda olsa haftada 1.5 yakin yapiyor cok iyisin
Ben herkese soyledim o şekilde hirslandimYa ben eşime söyleyemiyorum kilomu utanıyorum. O yüzden çektiklerimi hemen siliyorum görür mörür diye
Notlara bakma olasılığı daha düşük
BenBen herkese soyledim o şekilde hirslandim
Herkesin fikri başka canim tabikiBen
Eğer istediğim kiloya gelirsem siZe kaçtan geldiğimi söylicem diyorum
Aa keşke yapmasaymış öyle bişey belki kötü niyetle değildi ama. İnsan sonra unutamaz tabi illa daha çekinirHerkesin fikri başka canim tabiki
Bir kez ya yeni evliyken ya da nişanliyken kaynanamlarda tam sofranın ortasinda kp kilomu sormuştu, kendimi tutamayip aglamistim sinir bozuklugundan. Sonra da zaten hep lokmamin sayildigini hissederdim oyle olmasa bile
Anne baba deyince uzuluyosun ama o başka tabiAa keşke yapmasaymış öyle bişey belki kötü niyetle değildi ama. İnsan sonra unutamaz tabi illa daha çekinir
Benimde ara ara babam der maşallah kendini görüyomusun hiç diye. Ama takmam pek babam diyedir belki. Başkası dese bende çok bozulurum
Tabiki. Birdaha kimsenin bize böyşe şeyler demesine müsaade etmeyelimAnne baba deyince uzuluyosun ama o başka tabi