- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Gecmis olsun agri varmi? Bobrek ağrısida cok zor oluyor yaSlm kizlar. Bugün doktora göründüm ilac yazdirdim. Böbrek iltihabim vardi o nüksetmis. Sabah midem bulandigi icin kahvalti yapamadim. 12 de ögle yemegi yedim.
Dün cok agrim oldu bugünü ilac aldigim icin daha rahat gecirdimGecmis olsun agri varmi? Bobrek ağrısida cok zor oluyor ya
Slm kizlar. Bugün doktora göründüm ilac yazdirdim. Böbrek iltihabim vardi o nüksetmis. Sabah midem bulandigi icin kahvalti yapamadim. 12 de ögle yemegi yedim.
Dün midem de cok hassasti suyu da ufak yudumlarla ictim susadikca. Bugüb daha iyiydim cok sükür. Gercekten böbrek agrisi cok beter bisey. Ecel terleri döktüm desem abartmis olmam.Gecmis olsun canim bobrek agrisi kötüdürbelki yesillik iyi geliyor mu ,su icmek yoruyor mu bobreklerini
Geçmiş olsun canımSlm kizlar. Bugün doktora göründüm ilac yazdirdim. Böbrek iltihabim vardi o nüksetmis. Sabah midem bulandigi icin kahvalti yapamadim. 12 de ögle yemegi yedim.
Saati erken dondurmanın o kadar problem olmaz, menü güzelBugünki menüm
Kahvaltımı atmıştım
Ara
Türk kahvesi
1 muz, 4 çilek
ara
Avuç içi kadar çiğ kuruyemiş
17:30 akşam
1 tabak bezelye
Salata
1 dilim ekmek
19:30 ara
2 top dondurma. Biliyorum olmamalıydı
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Şekersize aykırı biraz ama umarım etkilemez çok tartıyıSaati erken dondurmanın o kadar problem olmaz, menü güzel
Tartiyi etkilemez ama şekersiz i bozmuş oldunŞekersize aykırı biraz ama umarım etkilemez çok tartıyı
Bende buna dikkat ederek ama bozdum diye yine şekere yüklenmeden devam ediyim bariTartiyi etkilemez ama şekersiz i bozmuş oldunzaten kimse tam anlamiyla uyamiyor sende goruyorsundur. Olabildigince paketli şeylerden uzak durarak devam etmeye calisiyorum bende. Ve pilav makarna yemiyorum
Öyle oluyor zaten. 1 hafta epey zorlayici olabiliyor ama sonra alışıyorsunBende buna dikkat ederek ama bozdum diye yine şekere yüklenmeden devam ediyim bari
Ama baya bi şey var kendime nazar etmiyimde abur cubur kutusu dolu ama canım hiç çekmiyo ilk günler isterdi. Şuan böyle daha hafif ve mutluyum
İnşallah daimi bir şekilde alışırız artıkÖyle oluyor zaten. 1 hafta epey zorlayici olabiliyor ama sonra alışıyorsun
İnşallah canim tabiki tamamen kesmek cok zor. Ama eskiye nazaran kendimde cok fark hissediyorum ben. Sekerli bisey yesem hemen vucudum alarm veriyor istemiyorİnşallah daimi bir şekilde alışırız artık