Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Evet evet gün içerisinde düşünüyorum kuru meyvemi yesem kuruyemişni yesem meyvemi yesem diye arada kalıp birisini seçiyorum 😂 sonra diyprum ne kadar çok yeme seçeneği varmış😂
Ama benim akşam yemeğinden sonra illa öyle bi sorunum var nedense anlamıyorum o istek o zaman geliyor🙄

Gunduz aramıyorsan ara ogunun birini aksm yemeginden sonraya ceksen aksmlari yalniz olunca icmiyorum ama esimle cay icince oyle yapiyorum kuru yemis yada meyveyi bırakıyorum ,onlarin yediginede gozum kaymiyor

Çünkü eski abur cubur aliskanliklari. Bugun inan kac defa cocuklarin yediklerine elim gitti vazgeçtim. Annemle cocuklar yerken ben izledim

Cocuklar neysede buyuklerdr gozumuzun icine bakabaka yiyor o zaman tum sinirlerim geliyor benimde ,birgun yemeseler nolurki sanki

Benim kilom belki sizlerden az ama boyumda cok küçük 🙈boyuma gore suan 12kilo fazlam var cocuklarla o kaadr vermem tabiki mümkün degil ,cok gucsuzlesmek istemiyorum ama dogumdan sonraki sarkmis görüntumu catlaklarimi toparlasam bile cok mutlu olucam. Bu hafta ins. Hepimize moral olur

Gunduz aramıyorsan ara ogunun birini aksm yemeginden sonraya ceksen aksmlari yalniz olunca icmiyorum ama esimle cay icince oyle yapiyorum kuru yemis yada meyveyi bırakıyorum ,onlarin yediginede gozum kaymiyor
Gece yemek hiç önerilmiyor ya canım o yüzden hiç yeltenmemeye çalışıyorum yaa. Zaten en büyük sorunum o çay yanları 😞

Hepiniz 21 gün sekersiz diyeti mi yapiyorsunuz? Ben henüz kendimi o kdr hazir hissetmiyorum. Daha sonra baslasam olur mu ki...

Sağlık konusu zaten en başta. Ama sen çok yakında 7leri görüceksin hatta bu cuma belki 😍😍
Biliyosun anne olma isteğim büyük bir olasılığı kilo sebebiyle olmuyor.
yaşım 26 bir markete gidiyim benden büyük kasiyer abla diyor bana. Çok acayip oldum onu duyunca kilomdan kaynaklı büyükte gösteiryorum galiba 😂😂
Kilo dogurganligida etkiliyor. Çünkü yağlar karinda toplanirsa yumurtalikta etkileniyor... Duzelecek hepsi. Bunlari düşünme 😍

O abla mevzusunu hiç açma 🤭 daha bekarken eşim için hastaneye gittik beni ablasi sandilar 😳 100+ kilodayken annesi sanmadilar inşallah 🤣

Benim kilom belki sizlerden az ama boyumda cok küçük 🙈boyuma gore suan 12kilo fazlam var cocuklarla o kaadr vermem tabiki mümkün degil ,cok gucsuzlesmek istemiyorum ama dogumdan sonraki sarkmis görüntumu catlaklarimi toparlasam bile cok mutlu olucam. Bu hafta ins. Hepimize moral olur
12 olmaz 6 olur ama senin kilolarda o bile cok rahatlatir seni

Gece yemek hiç önerilmiyor ya canım o yüzden hiç yeltenmemeye çalışıyorum yaa. Zaten en büyük sorunum o çay yanları 😞
Aksam ara öğün geç yatiyosan en gec 22.00e kadar yapabilirsin onda sorun olmaz. Tarçınlı süt bile icebilirsin

Hepiniz 21 gün sekersiz diyeti mi yapiyorsunuz? Ben henüz kendimi o kdr hazir hissetmiyorum. Daha sonra baslasam olur mu ki...
Acikcasi oyle niyetlendik ama hepimizde kaçamaklar oldu. Ne yazikki biri bozunca herkes etkileniyor. Ama elden geldikçe paketli ürün yok artik bende

İyi geceler. Cok yogundum gelemedim

10.00
3 yumurta tavada (kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe

Ara activia

15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve

Ara kayisi cayi

19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte

2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)

10.00
1 dilim ekmek
Nescafe

Ara activia

15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve

Ara kayisi cayi

19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte

Günluk menun cok iyi ama canim .

Aksam yazmamisim bende ,taze fasulye 3kasik kadar yaninda sebze
Ama kiz uyuyunca oglumla biraz kraker yedim uyumadi zman gecirelim diye cikarttim bikac yedim onunla

Kilo dogurganligida etkiliyor. Çünkü yağlar karinda toplanirsa yumurtalikta etkileniyor... Duzelecek hepsi. Bunlari düşünme 😍

O abla mevzusunu hiç açma 🤭 daha bekarken eşim için hastaneye gittik beni ablasi sandilar 😳 100+ kilodayken annesi sanmadilar inşallah 🤣
hem kilodan hem de kapalı olunca sanırım daha yaş büyük gözüküyor. Kapalımısın bilmiyorum ama benim sanırım oda etkiliyor😂

Aksam ara öğün geç yatiyosan en gec 22.00e kadar yapabilirsin onda sorun olmaz. Tarçınlı süt bile icebilirsin
12 den önce yatmıyorum hiç. Şimdi geçtide yarın 10a kdar bi ara öğün katarım 🤗

10.00
1 dilim ekmek
Nescafe

Ara activia

15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve

Ara kayisi cayi

19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte

afiyet olsun🌸

En iyisi yememek destek de cok onemli tabi 😓
Kesinlikle destek. Evde sürekli açım diyen birileri gezindikce çok zor oluyor 😡

Nöbet cikisi 30 dk yürüyüste yaptim kizlar. Fazlasini da yapmak isterdim ama cok yorgunum. Biraz dinlenip oglusumun canli ders öncesi kahvaltisini yaptiririm.

Gunaydin kahvaltipeynirli omlet,zeytin ,yesillik ,cay

30 dk bacak egzersizi vaktim olursa leslie ekliycem

X