- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su 1 haftadabile cok sey degisti, fark ediyorum. 3 sezaryen görmüş canım göbeğim küçülmeye karar vermişAyy sorma arkadasimin ertelenen dugununede gun almislar
Alistikca ekmek ve bakliyatlarida dengeleyebilirsin o zamn cok fark ediyor ,gobeginin bile kuculdugunuhemen göreceksin ,alistikca insan daha fazlasini istiyor
Tebrik ederim canım güzel günlerde giy inşallahBugun kendime 2tane 36 beden elbise aldim cok mutluyum36 olmasina en cok kutlulugum
Benim de 2 cocuk var gobek isyan daSu 1 haftadabile cok sey degisti, fark ediyorum. 3 sezaryen görmüş canım göbeğim küçülmeye karar vermiş
Su 1 haftadabile cok sey degisti, fark ediyorum. 3 sezaryen görmüş canım göbeğim küçülmeye karar vermiş
Tebrik ederim canım güzel günlerde giy inşallah
Masallah gerçekten çıtı pıtı bir kadın mısınız yoksa kilo verince mi 36 bedene düştünüz?Bugun kendime 2tane 36 beden elbise aldim cok mutluyum36 olmasina en cok kutlulugum
Masallah gerçekten çıtı pıtı bir kadın mısınız yoksa kilo verince mi 36 bedene düştünüz?
işte uzun süre açlık baş ağrısı yapabiliyor cidden yaEvet ya öyle ama ben 6.5 saat sonrası yogurt vs yiyorum yoksa başım agrıyor
Cok sikinti olcak birşey yok. Aksam yemegi geçe kalmış sadece ona dikkat et canimBugün bilmiyorum ya bozdummu sanki biraz fazla kaçtı bide akşam yemeği bu saate kaldı
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Zeytin
Yeşillik domates salata
1 d tb ekmeği
ara türk kahvesi
ara 4 çilek
ara eşim çıt çıt çekirdek yiyodu karşımda canım çekti kuruyemişe girer diye bir tutam hemen azcık yedim
yemek geçe kaldı hazırlarken açlıktan miğdem bulandı 2 yudum ekmeğe peynir koyup yedim
şimdi bir tabak mercimek yemeği ve salata yoğurt yicem
su 2 lt
Guzel bence afiyet olsunSlm arkadaslar. Diyete yeni adapte olmaya calisiyorum suanda. Menü vereyim.
Sabah
2 yumurta ile kiymali omlet
Salatalik domates yesil biber
1 kücük kare peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara
Kahve
3 kare bitter
Aksam
Tavuk suyuna sehriye corbasi 2 kase
Bol limonlu sirkeli yesil salata
Spor
30 dk eliptik
Su
Bol bol icmeye calisiyorm. Ama tam litresini bilmiyorm.
Bugün bilmiyorum ya bozdummu sanki biraz fazla kaçtı bide akşam yemeği bu saate kaldı
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Zeytin
Yeşillik domates salata
1 d tb ekmeği
ara türk kahvesi
ara 4 çilek
ara eşim çıt çıt çekirdek yiyodu karşımda canım çekti kuruyemişe girer diye bir tutam hemen azcık yedim
yemek geçe kaldı hazırlarken açlıktan miğdem bulandı 2 yudum ekmeğe peynir koyup yedim
şimdi bir tabak mercimek yemeği ve salata yoğurt yicem
su 2 lt
Evet baya gec kaldım güne gec başlayınca hiç anlamadım nasıl geçtiCok sikinti olcak birşey yok. Aksam yemegi geçe kalmış sadece ona dikkat et canim
Araları düşününce fazla gibi geldi bana aslındaCok fazla kacmamis sanki cekirdek disinda
Alışana kadar normal canim pat diye olmuyor kendine zaman verAraları düşününce fazla gibi geldi bana aslında
Tsk ederimGuzel bence afiyet olsun
Dondurma kendin mi yaptin bende 20.30 da yedim kendim yaptimBugun ne yedim sabah (4-5dilim )firinda patates ,domates ,zeytin ,1dil.ekmek
Ara kahve +sekersiz 2top dondurma
Aksam 5 minik kofte ,yarimporsiyon tazefasulye ,slata ,
1lt detoks suyum
2lt su ,içmeye devam ediyorum
20dk karin egzersizi