- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Kızlar bir sorumvar .ben çinko surubu içmeye baslayacaktim doktor yazmış içinde fruktoz ve sukroz var icmesemmi.
Bence içmemezlik yapmayın, sonuçta ihtiyacınız varmış ki doktor vermiş bu şurubu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir sorumvar .ben çinko surubu içmeye baslayacaktim doktor yazmış içinde fruktoz ve sukroz var icmesemmi.
Şekersiz bozmuş olmaz miyim kiBence içmemezlik yapmayın, sonuçta ihtiyacınız varmış ki doktor vermiş bu şurubu.
kafana göre içmiyorsun doktor vermişse içmen lazım yapılacak bi şey yok :SKızlar bir sorumvar .ben çinko surubu içmeye baslayacaktim doktor yazmış içinde fruktoz ve sukroz var icmesemmi.
sen kafana göre yapsaydın evet ama doktor verdiyse sorun yok kasma kendiniŞekersiz bozmuş olmaz miyim ki
Tamam öyleyse zaten çok az Bi sey 1 haftaya bitersen kafana göre yapsaydın evet ama doktor verdiyse sorun yok kasma kendini
Doğal şeker sayılmaz mi canım oHelim peynirde şeker varmış şuan şoklardayım nasııll yyaaa
süt şekeri sanırımDoğal şeker sayılmaz mi canım o
Şekersiz bozmuş olmaz miyim ki
Laktozdan dolayıdır o. Bugün bir savaşı da barbekü soslu makarna konusunda yaşadım ben geçen market alışverişinde barbekü ve ranch sos almışlar dedim neyse bugün de bir kokusu geldi içine bi baktım ürün komple 400gr.ama 100 gramda 22gr şeker var ne iğrenç ya gozume sokuyorlar ye diyesüt şekeri sanırım
zaten çok az, ama peynir ve şeker bi an noluyoruz dedim ama çok lezzetli peynir doyamadım yemeye çok acıkmışım
Teşekkür ederim summer girlHayır, bozulmuş olmaz.
sosların hemen hemen hepsinde şeker var sanırım ama hardalı bilmiyorumLaktozdan dolayıdır o. Bugün bir savaşı da barbekü soslu makarna konusunda yaşadım ben geçen market alışverişinde barbekü ve ranch sos almışlar dedim neyse bugün de bir kokusu geldi içine bi baktım ürün komple 400gr.ama 100 gramda 22gr şeker var ne iğrenç ya gozume sokuyorlar ye diye
Aslında çok yemek istemedim ama o barbekü kokusu çok güzeldi halbuki yesek full şeker.ben 26 şubattan beri dikkat ediyorum sadece geçen haftalar bitter yiyordum başta canım çekiyordu şimdi sadece kokuları beni çekiyor o şekerin kömür gibi çıktığı videodan sonra ciddi diyorum soğudum ben şekerden iğrendimsosların hemen hemen hepsinde şeker var sanırım ama hardalı bilmiyorum
ya iğrenç şeylere yemeye alışmışız aslında en baştan itibaren annelerimiz yedirmeseydi ( benim annem kola içmeme cips yememe hiiç izin vermedi ) belki şuan bu kadar zorlanıyor olmazdık
ona benzer bi video daha varAslında çok yemek istemedim ama o barbekü kokusu çok güzeldi halbuki yesek full şeker.ben 26 şubattan beri dikkat ediyorum sadece geçen haftalar bitter yiyordum başta canım çekiyordu şimdi sadece kokuları beni çekiyor o şekerin kömür gibi çıktığı videodan sonra ciddi diyorum soğudum ben şekerden iğrendim
O normal bence yaa mesela patlıcan biber de yanıyor karbondan dolayi o yapısı geregi.ama ekmek un videosu çok fenaydi demekki o glutende bagirsaklarimiza yapışıyor kalıyor öyle vutanib mineral hepsini emilimi engelliyor ay ne igrenc...ekmegi bırakasm varona benzer bi video daha var
o doktor halit şekeri normal ateşte yakıyo hani ekstra bi şey yazpmıyor
ve şeker bildiğin kapkara kömür gibi bişey oluyor
önceki sayfalarda var video ama bulursam ekleyeyim tekrar
karatay teyze basbas bağırıyor ekmek yemeyin ekmek zehirdir yemeyinO normal bence yaa mesela patlıcan biber de yanıyor karbondan dolayi o yapısı geregi.ama ekmek un videosu çok fenaydi demekki o glutende bagirsaklarimiza yapışıyor kalıyor öyle vutanib mineral hepsini emilimi engelliyor ay ne igrenc...ekmegi bırakasm var
Ben bi ceviz filan alayım fıstığım ve leblebim vardi.ekmek yemeyeyim için kalktı yaa..allahim zehir yemisiz onca seneeekaratay teyze basbas bağırıyor ekmek yemeyin ekmek zehirdir yemeyin
kadın haklı
ben bugün sıfır şeker sıfır ekmek şuan gayet iyi gidiyorum
birazdan 2 saatlik spor yapcam
ohh miss spor yaparken kendimi hiç aç hissetmiyorum o da bambaşka güzellik
Süpersinnnn akşama ip atlamaya katılıyorum bendeekaratay teyze basbas bağırıyor ekmek yemeyin ekmek zehirdir yemeyin
kadın haklı
ben bugün sıfır şeker sıfır ekmek şuan gayet iyi gidiyorum
birazdan 2 saatlik spor yapcam
ohh miss spor yaparken kendimi hiç aç hissetmiyorum o da bambaşka güzellik