90 Gün Diyet Listesi

29.gün :Sade su ve şekersiz bitki çayları olduğunu unutmuşum.maden suyuda yokmuş ,bir gariplik sezmiş tim zaten :olamaz:

Metabolizmamm yavaş diyen e öneririm.özellikle yoğurtlu sütlü diyetlerde sersemleyen ben bu diyette cin gibi oldum metabolizma devreye girdi :KK45::KK53::KK71:

30. Günde 3 kilo verilir denilmiş.tam uygulamadım 1 kilo vermiştim. 61.0 gr :KK52:

2. 30 günde de 1 kilo vermiştim 60.0 :super:.ayrıca59.0 da arada gördüm :KK52:

Kizlar benim yarin 7. Gunum oluyor. Boyum 158 ve 58 kiloyla basladim gerci fazla bi fark yok daha veremedim galiba. Herkes niye yapiosun gerek yok diyo ama ben cok rahatsiz oluyorum cunku göbek var Hemde cok ne giysem yakismio cok taktim kafama ve 90 gun devam edicem kararliyim insallah gider bu gobek Suanda bu diyeti hala uygulayan varsa birlikte devam edebiliriz. 90 gun diyeti baslik olarak gordum ve direk uye oldum zaten cok takip ediorum Buarada benimde tanidigim biri bu diyeti yapti zaten o kilo verdigi icin hic dusunmeden basladim o baya bi iyi biliyo diyeti surekli uyguluyo cunku aklima zaten bisey takilinca ona soruyorum hemen 16 kilo vermisti o ilk yaptigida ama kilosu epey vardi 95 felandi sanirim daha sonra yaptiginda 10 simdi artik anca 5 kilo felan verebiliorum dedi. Sen bukadar fazla vermessin belki cok kilon yok demisti ama benim hedefim 49-50 Ise yarar insallah bilemiyorum. Benimle birlikte yapmak isteyenlerde haber bekliyorum kizlarr

vuuu. süpersiniz! pek çok tebrikler :KK54:
ben bi ara denedim ama devam edemedim bu diyete. aslında çok da mantıklı.
son 5-6 kilom kaldı. bi gayret denesem mi acaba ya?

Bence kesinlikle devam etmeliydin ben suana kadar tam 8 kilo verdim 58 den 50 ye düştüm 1 ekimde basladim hala devam ediyorum 5 haftam kaldi:halay:ve gerçekten hiç zor değil.

Bence kesinlikle devam etmeliydin ben suana kadar tam 8 kilo verdim 58 den 50 ye düştüm 1 ekimde basladim hala devam ediyorum 5 haftam kaldi:halay:ve gerçekten hiç zor değil.

ay maşallah maşallah. nazar değmesin. 40 günde 8 kilo harika :nazar::nazar::nazar:

ben tam hatırlayamadım da bu diyeti. şöyle miydi:

- sabahları tek çeşit olmak kaydıyla sadece meyve. mesela 2 elma, 4 mandalina v.b.

- her gün acıkınca 2 saatte bir atıştırmalık olarak sadece meyve ya da çiğ kuruyemiş. ben tercümanım da yabancı sitelerdden çok araştırmıştım. Rina's 90 diye geçiyor adı. Sporcular için hazırlanmış bir ayrıştırma diyetiymiş. Kuruyemişi orda görümüştüm. Türkçe kaynaklarda o yok.

- Protein günlerinde öğlen çorba, akşam çorbasız. Öğlen ve akşam tek bir protein. Öğlen daha fazla akşam daha az yiyorduk.

- Nişasta günlerinde de yine aynı şekilde ya patates ya mercimek mesela. Bir öğünde bir tanesi değil mi?

- Karbonhidrat gününde öğlen makarna, pizza, poğaça, simit; akşam da 1 dilim pasta, 3 dilim tatlı ya da kek, 30 gr mıydı zorunlu bitter çikolata...

Böyleydi değil mi? Öğünler arası saatler mi vardı bi de?

Evet bu sekilde ama benim okudugum sitede kuruyemis felan yazmiodu cok su tuketmek gerekiyo bi bulgar tanidigim yapmisti diyeti. 4 er saat araliklarla yemen gerekio dedi. Ama ben mesela protein gununde sadece et balik tavuk yada yumurta yiyorum salata felan yapmiorum ozellikle corba daha hic icmedim. Sanirim bu diyette onemli olan yediklerini karistirmamak harika cok kolay bi diyet ya daha 5 hafta var sanirim 2 kilo daha veririm oyle umut ediyorum en azindan 58 den 48 e super olur yaa

Evet bu sekilde ama benim okudugum sitede kuruyemis felan yazmiodu cok su tuketmek gerekiyo bi bulgar tanidigim yapmisti diyeti. 4 er saat araliklarla yemen gerekio dedi. Ama ben mesela protein gununde sadece et balik tavuk yada yumurta yiyorum salata felan yapmiorum ozellikle corba daha hic icmedim. Sanirim bu diyette onemli olan yediklerini karistirmamak harika cok kolay bi diyet ya daha 5 hafta var sanirim 2 kilo daha veririm oyle umut ediyorum en azindan 58 den 48 e super olur yaa

teşekkür ederim.:KK37: başarılar diyorum bundan sonrası için de.
dedim ya ben yabancı sitelerden gördüm. kuruyemiş çiğ şekilde günlük 100 gra kadar vardı.

dedim ya ben yabancı sitelerden gördüm. kuruyemiş çiğ şekilde günlük 100 gra kadar vardı.

Aman eksik olsunda fazlasi olmasin

Cok Tesekur ederim eksik olsunda fazla olmasin

3x 29 gün. 90 gün değil diyet aslında 87 gün toplam. Fakat görenlerin yüz ifadelerini hala unutamıyorum evrim geçirmiş gibi bakanlar oldu. Kilon çok değildi niye diyet yaptın ama 9 kilo verecek kadar kilon varmıydı diye şaşıranlarda oldu çok mutluyum yaa. Yapmak isteyenlere gerçekten zor bı diyet değil

O halde şimdi de 3×29 kahvaltı da elma devam edeceksiniz. Yavaş yavaş yemeğe geçeceksin iz.benim son cuma günü idi bitti. Tam uygulamadım ama metabolizmam bayağı hızlandı.ve 3 ay sonrasında yediklerime bakınca yine tesadüf kendi günlerinde yiyordum.yani: canım et isteyince listede protein günü olduğunu farkettim.

Ya evet aslında kahvaltılardameyve yemek gerekiyo ama haliyle yılbaşi sabah kahvaltıni kilo bindi bana. Meyve kuralini uygulamayi dusunuordum ama uygulamadim yani. Yarindan itobaren uygulasam iyi olur devam edebildigim kadar.

Zaten kilo vermek zor degil her cok isteyen yapar onemli olan verdikten sonra kilo almamak o zaman tam olarak basarili olmus olurum

Ya evet aslında kavaltılardameyve yemek gerekiyo ama haliyle yılbaşi sabah kahvaltıni kilo bindi bana. Meyve kuralini uygulamayi dusunuordum ama uygulamadim yani. Yarindan itobaren uygulasam iyi olur devam edebildigim kadar.
Uygula mutlaka:KK20: yoksa boşa gider:KK43: zaten alışkanlık olmuştur:KK5:. uygulamazsan çokk çabuk alırsın sabitlenmez

Back