90 Gün Diyet Listesi

1gün protein 62,0...........2.gün nişasta 61,9….... 3.gün sabah tartılcam.bol bol su içiyorum.

1-3.Gún 62,3... 1-4.gün 61,9...başa dön. 2-1.gün protein 61,5....2-2.gün nişasta 60,8... kahvaltı öncesi mutlaka su ve sonrası elma. gün içinde ağırlıklı olarak o günün besini.:nazar:

Son düzenleme:
2-3 karbonhidrat günü; güne 61,8 ile başladım fakat çarşıda uzun süre kalınca lavaş köfte siparişimee ayran eklemiştim.üzerine bir de unutup yoğurt yedim sıcak 45 derece ,bu da yetmezmiş gibi mutlaka bu gün yenilecek bitter çikolata yemeyi unutmuşum :KK43: 2-4 meyve günü ;62,2o_O yine de umutluyum :KK45::KK45:

Sabahki kilo artışı sonrası- kahvaltı öncesi elma ve çok aç idim 2 ceviz yedim.2 saat sonra myve gúnü kavun yedim.şu an yine 61,8 oldum.yürüyüş yapmıştım.meyve almaya gittim.

Canım protein çekti ama zaten yarın protein günü .....yarın sonrası misafirlerim olacak yapamayabilirim.rahat hafif bir diyet çalışan lara uygun .mesela bugün hić mutfak kap falan kirlenmedi.meyve yıka ve ye.bıcak bile kullanmadım.yalnıızzz :KK57: sorun şu ki kas da gidiyor.yüzüm çöktü :işsiz:

61,5 2 döngüde 500gr gitmiş.devam edemiycem ama besin ayrışımına dikkat edecem.

Misafir vazgeçi.küçük kaçamaklarla devam.evet metabolizma düzenliyor :super: normalde terleyen biri değilim ama son hafta sırsıklamım.sıkı bir incelmem var.

Her sabah elma yemek tabiki bıktırıcı.yine elma kemirmeye başladım ama bitiremeyince bahçeye atmak için kalktım içimden dedim ki üzerinde bayağı var kaplumbağa olsa da versem.gerçi kokusunu alır yer diye geçirdim.elmayı attım.

Bir döndümki ne göreyim bir kaplumbağa gelmiş su içmeye çeşmeye :KK45: hemen gidip kuru otlar arasında 5dk elmayı aradım.buld7m verdim.yedi:kk77:

IMG_20160722_073316.jpg IMG_20160722_073601.jpg buda kaçışı IMG_20160722_073758-1.jpg

4-2 nişasta günü 61,5 fakat fazlaca stresten kaçamaklar oldu ve bitki çayı içemedim.regl dönemime az kaldı aşeriyorum o_O:KK43:

Ve regl dönemi +stres+yorgunluk+uykusuzluk ve davetler....zor bir dönem deyim bu gün 6-1 protein günü 62,0 (izinlerde kalktığından sancılanmamak için ekmek yiyorum) :dua:

61,0 .ilk 29 gün tamamlanmak üzere bu günde davet var.aslında davet tabiki sorun değil.ama gece vardiyası dan gündüze geçtim.nişasta günü için pirinç lapası yapamadım.sadece bir patates haşlama var.yani diyete uygun beslenme dinlenme spor yapmıyorum sorun bu.uykusuz yorgun mutsusum :KK43::KK57:

7-4 meyve günüm güzel geçti.yarın 29. Su günü ve şekersiz bitki çayları :eğlence::işsiz:

Ve saat 16:00 a kadar herşey süperdi.2 şişe maden suyu 1 çay 1 adaçayı ve su ićmiştimki ; ve yine stres ortamı 1 dilim ekmek,,az tavuk sote,1mimak bitter yedim :eek:61,7 .

Back