Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-3.Gún 62,3... 1-4.gün 61,9...başa dön. 2-1.gün protein 61,5....2-2.gün nişasta 60,8... kahvaltı öncesi mutlaka su ve sonrası elma. gün içinde ağırlıklı olarak o günün besini.
2-3 karbonhidrat günü; güne 61,8 ile başladım fakat çarşıda uzun süre kalınca lavaş köfte siparişimee ayran eklemiştim.üzerine bir de unutup yoğurt yedim sıcak 45 derece ,bu da yetmezmiş gibi mutlaka bu gün yenilecek bitter çikolata yemeyi unutmuşum 2-4 meyve günü ;62,2 yine de umutluyum
Sabahki kilo artışı sonrası- kahvaltı öncesi elma ve çok aç idim 2 ceviz yedim.2 saat sonra myve gúnü kavun yedim.şu an yine 61,8 oldum.yürüyüş yapmıştım.meyve almaya gittim.
Canım protein çekti ama zaten yarın protein günü .....yarın sonrası misafirlerim olacak yapamayabilirim.rahat hafif bir diyet çalışan lara uygun .mesela bugün hić mutfak kap falan kirlenmedi.meyve yıka ve ye.bıcak bile kullanmadım.yalnıızzz sorun şu ki kas da gidiyor.yüzüm çöktü
Her sabah elma yemek tabiki bıktırıcı.yine elma kemirmeye başladım ama bitiremeyince bahçeye atmak için kalktım içimden dedim ki üzerinde bayağı var kaplumbağa olsa da versem.gerçi kokusunu alır yer diye geçirdim.elmayı attım.
Ve regl dönemi +stres+yorgunluk+uykusuzluk ve davetler....zor bir dönem deyim bu gün 6-1 protein günü 62,0 (izinlerde kalktığından sancılanmamak için ekmek yiyorum)
61,0 .ilk 29 gün tamamlanmak üzere bu günde davet var.aslında davet tabiki sorun değil.ama gece vardiyası dan gündüze geçtim.nişasta günü için pirinç lapası yapamadım.sadece bir patates haşlama var.yani diyete uygun beslenme dinlenme spor yapmıyorum sorun bu.uykusuz yorgun mutsusum
Ve saat 16:00 a kadar herşey süperdi.2 şişe maden suyu 1 çay 1 adaçayı ve su ićmiştimki ; ve yine stres ortamı 1 dilim ekmek,,az tavuk sote,1mimak bitter yedim 61,7 .