Yok canım benimki de uyumuyor. Sabah 8 de kalktı bak 23:45 gibi zor uyudu. Bi de hasta yani. Kesinlikle uyku denen bişey yokOglen uykusunu birakti o yuzden erken yatioyor yani gun boyu yarim saat bile oh diyemiyorumo kotu ama tum aksamin bana kalmasi da guzel
Hadi bakalım inşallah faydası olur. Ben daha önce 2 kere zayıfladım takımlarda. Ama kaptan bendim o zaman bakalım şimdi nasıl olacak.Evet yarin 1. Hafta doluyor
Hoa geldinŞekeri sabah itibariyle bıraktım bı baş ağrısı bı halsizlikherkese merhaba bu arada bende geliyim dedim de
Uyumasa da hergun ayni saatte yatin yataga ben oyle alistirdim 7.30da yatakta oluyoruz 8e dogru uyuyor tabi baslarda oyle olmadiYok canım benimki de uyumuyor. Sabah 8 de kalktı bak 23:45 gibi zor uyudu. Bi de hasta yani. Kesinlikle uyku denen bişey yokbebeği bekliyorum şimdi. Küçüğünden büyüğüne hiçbiri sevmiyor uykuyu
Ya bu kahvede zorlanıyorum onda napiyosunuz yaHoa geldinAnka de de ayni sorun olmustu 1-2 gune gecer pes etme
Ama o 2. güne geçemedi bir türlüHoa geldinAnka de de ayni sorun olmustu 1-2 gune gecer pes etme
Yanina kuru meyve ye ben oyle oyle alistim kuru kayisi hurma cok guzel oluyorYa bu kahvede zorlanıyorum onda napiyosunuz ya
Hangi birini yatırayım canımUyumasa da hergun ayni saatte yatin yataga ben oyle alistirdim 7.30da yatakta oluyoruz 8e dogru uyuyor tabi baslarda oyle olmadi
Ay valla öyle deniyim resmen sabahtan beri zıkkım oldu kahve yaYanina kuru meyve ye ben oyle oyle alistim kuru kayisi hurma cok guzel oluyor
Ben onu hep şekersiz içerdim. Ama tarçınlı yapabilirsin bi dene istersen.Ya bu kahvede zorlanıyorum onda napiyosunuz ya
Allah yardimcin olsun valla diyecek bisi bulamadim bastan alistiracaktin gec kalmissinHangi birini yatırayım canımbirini yatırsan öbürü kalkıyor bebek zaten sürekli gezdir diyor
Dene canim sonra zaten onlari da birakiyorsunAy valla öyle deniyim resmen sabahtan beri zıkkım oldu kahve ya
Deniyim canımBen onu hep şekersiz içerdim. Ama tarçınlı yapabilirsin bi dene istersen.
İşte ben tek çocuklu hayatı 10 ay yaşadım. Sonrası tam romanlıkAllah yardimcin olsun valla diyecek bisi bulamadim bastan alistiracaktin gec kalmissin
İşte ben tek çocuklu hayatı 10 ay yaşadım. Sonrası tam romanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?