Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Şekeri sabah itibariyle bıraktım bı baş ağrısı bı halsizlik herkese merhaba bu arada bende geliyim dedim de

Oglen uykusunu birakti o yuzden erken yatioyor yani gun boyu yarim saat bile oh diyemiyorumo kotu ama tum aksamin bana kalmasi da guzel
Yok canım benimki de uyumuyor. Sabah 8 de kalktı bak 23:45 gibi zor uyudu. Bi de hasta yani. Kesinlikle uyku denen bişey yok bebeği bekliyorum şimdi. Küçüğünden büyüğüne hiçbiri sevmiyor uykuyu

Yok canım benimki de uyumuyor. Sabah 8 de kalktı bak 23:45 gibi zor uyudu. Bi de hasta yani. Kesinlikle uyku denen bişey yok bebeği bekliyorum şimdi. Küçüğünden büyüğüne hiçbiri sevmiyor uykuyu
Uyumasa da hergun ayni saatte yatin yataga ben oyle alistirdim 7.30da yatakta oluyoruz 8e dogru uyuyor tabi baslarda oyle olmadi

Uyumasa da hergun ayni saatte yatin yataga ben oyle alistirdim 7.30da yatakta oluyoruz 8e dogru uyuyor tabi baslarda oyle olmadi
Hangi birini yatırayım canım birini yatırsan öbürü kalkıyor bebek zaten sürekli gezdir diyor

Hheellööööö tartı günüüüü bu haftaki sonucum

Eklentiler

• F6338082-A6FF-403A-AB24-EFD8A4685C6F.jpeg
    186,5 KB · Görüntüleme: 36

Eklentiler

• D818B346-964F-43D9-ABE5-59AF4BD3DFED.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…