Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Aaa sen hangi takimdasin beraber girseydik keske
3. takımdayım kuzu, valla bilseydm söylerdim
3 teymiş pofu baktım şimdi
evet beybi
Şekeri sabah itibariyle bıraktım bı baş ağrısı bı halsizlik herkese merhaba bu arada bende geliyim dedim de
hadi bakalım hoş geldin aramıza en doğru kararı vermişsin
Ya bu kahvede zorlanıyorum onda napiyosunuz ya
önce zorlanıyorsun yanında hurma kuru üzüm muz gibi meyvelerden yersen zamanla alışırsın..ben de şekersiz hayattaa içemem derdim 1 yılı aşkındır şekersiz içiyorum çok da lezzetli

Şekeri bırakmanın sağlayabileceği potansiyel faydalar şu şekildeler:

• Kilo vermeye yardımcıdır ve obeziteye engel olur

• Tip-2 diyabet riski düşer
• Daha fazla enerji alırsınız
• Ruh haliniz düzene girer
• İnflamatuvar sindirim rahatsızlıkları riski azalır
• Hipertansiyon, kalp hastalıkları gibi metabolik sendroma bağlı rahatsızlık riski düşer
• Kanser riski düşer
• Karaciğer yağlanması riski düşer
• İnflamasyona bağlı tüm rahatsızlıkların riski düşer, bunlar arasında hemoroid, böbrek taşları, peptik ülser, otoimmün hastalıklar, polikistik over sendromu ve nörolojik bozukluklar bulunmaktadır

şekerden kurtulmanın yararlarından...bence bırakılır...

Son düzenleme:
aayyyy harikkkaasıınnnnnnn

7 lilere az kallddıınn aayy süperr vallaa
If diyorum baska bisi demiyorum ve gercekten yagdan gittigini hissediyorum cunku gobegim acayip indi.ben rejim yapinca hep ilk bacaklarimin inceldigini hissederdim bu sefer gobek gitti

If diyorum baska bisi demiyorum ve gercekten yagdan gittigini hissediyorum cunku gobegim acayip indi.ben rejim yapinca hep ilk bacaklarimin inceldigini hissederdim bu sefer gobek gitti
if ve şekersizzz yemediğin cipsler reçellerrrr

ama böyle devam edersen 2 ayda 70 in altına bile inersn

Haftanın 1.si -3.7 ile Birbardakcay olduuu

tbrk ederim beybiii, haftaya çok hızlı başlayacaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…