3. takımdayım kuzu, valla bilseydm söylerdimAaa sen hangi takimdasin beraber girseydik keske
evet beybi3 teymiş pofu baktım şimdi
hadi bakalım hoş geldin aramıza en doğru kararı vermişsinŞekeri sabah itibariyle bıraktım bı baş ağrısı bı halsizlikherkese merhaba bu arada bende geliyim dedim de
önce zorlanıyorsun yanında hurma kuru üzüm muz gibi meyvelerden yersen zamanla alışırsın..ben de şekersiz hayattaa içemem derdim 1 yılı aşkındır şekersiz içiyorum çok da lezzetliYa bu kahvede zorlanıyorum onda napiyosunuz ya
-1.3 beybi... 72.3 düm tekrar almıştımBu hafta kac kilo vermissin pofu
aayyyy harikkkaasıınnnnnnnGecen cuma 84
Bugun 80.3-3.7
If diyorum baska bisi demiyorum ve gercekten yagdan gittigini hissediyorum cunku gobegim acayip indi.ben rejim yapinca hep ilk bacaklarimin inceldigini hissederdim bu sefer gobek gittiaayyyy harikkkaasıınnnnnnn
7 lilere az kallddıınn aayy süperr vallaa
if ve şekersizzzIf diyorum baska bisi demiyorum ve gercekten yagdan gittigini hissediyorum cunku gobegim acayip indi.ben rejim yapinca hep ilk bacaklarimin inceldigini hissederdim bu sefer gobek gitti
Temmuzda memlekete gidecegiz muhtesem bi donus yaparim insallahif ve şekersizzzyemediğin cipsler reçellerrrr
ama böyle devam edersen 2 ayda 70 in altına bile inersn
oohoo o zamana kadar daha da iyisini yaparsınnnTemmuzda memlekete gidecegiz muhtesem bi donus yaparim insallah
aahh şüküürrrrSelam canları
Geçen hafta 75,2
Bu hafta 74,2
Ben dün cozutmasam daha farkederdi galibaaahh şüküürrrr
bu hafta herkescik kilo vermişşş tbrklerrr
Mersi sekerim
artık cozutmayalımmmBen dün cozutmasam daha farkederdi galiba
Hayır benhaftaya ben birinci olcam nihahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?