- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Geçen ay olmayan pantolonumu giydim gittim bi de baya motivasyon oldu banao zmn baya istikrarlıyız :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay olmayan pantolonumu giydim gittim bi de baya motivasyon oldu banao zmn baya istikrarlıyız :))
Çocuk uyuduysa hiç durma. Ben bebeği bekliyorum.Aciktim ben biraz bugun erken uyuyabilsem bari
ben de aç aç yatıyorum birazdannnAciktim ben biraz bugun erken uyuyabilsem bari
hohooow diyorsunn motivasyonunn dibine dibineeeGeçen ay olmayan pantolonumu giydim gittim bi de baya motivasyon oldu bana
Perşembe aç yatılır zaten perşembe tok yatan bizden değildirben de aç aç yatıyorum birazdannn
yarın tartı günüüüü maaleseff aç yatacağğıızzzzPerşembe aç yatılır zaten perşembe tok yatan bizden değildir
hohooow diyorsunn motivasyonunn dibine dibineee
Ben bi de yarın cuma takımlarında listeye giricemyarın tartı günüüüü maaleseff aç yatacağğıızzzz
hangi takımdasınBen bi de yarın cuma takımlarında listeye giricem
8 de uyuduÇocuk uyuduysa hiç durma. Ben bebeği bekliyorum.
Ben de katildim da listeye girmeme var dahaBen bi de yarın cuma takımlarında listeye giricem
ben de ve benim de var dahaBen de katildim da listeye girmeme var daha
13. Takımdayım canımhangi takımdasın
Maşallah ya 8 de uyuyan çocuğu nasıl yapıyosunuz. En kıskandığım annesin yani8 de uyudu
Aaa senin kaç ki.Ben de katildim da listeye girmeme var daha
Senin kaçben de ve benim de var daha
Aaa sen hangi takimdasin beraber girseydik keskeben de ve benim de var daha
813. Takımdayım canım
Maşallah ya 8 de uyuyan çocuğu nasıl yapıyosunuz. En kıskandığım annesin yani
Aaa senin kaç ki.
Ben torpilliyim istediğim takımda listeye girerim
Senin kaç
Hımmm deneme süresinde misin?
Oglen uykusunu birakti o yuzden erken yatioyor yani gun boyu yarim saat bile oh diyemiyorumo kotu ama tum aksamin bana kalmasi da guzel13. Takımdayım canım
Maşallah ya 8 de uyuyan çocuğu nasıl yapıyosunuz. En kıskandığım annesin yani
Aaa senin kaç ki.
Ben torpilliyim istediğim takımda listeye girerim
Senin kaç
Evet yarin 1. Hafta doluyorHımmm deneme süresinde misin?