- 18 Şubat 2010
- 16.009
- 19.868
- 823
MerhaabbaaMerhabaa bende yarın şekersiz 14 gün e başlıyorum her gün buraya yazmaya çalışacağım
Ay çok sevinirim süperrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhaabbaaMerhabaa bende yarın şekersiz 14 gün e başlıyorum her gün buraya yazmaya çalışacağım
Masallah canim devam ediyormusun programa.bende aralıklı oruca başladımBugun 5. Gunu bitirdim
Antrenman yapmiyorum uzerimde kirginlik var
Ozetim ektedir![]()
Yaa ne güzel Allah bağışlasın cnmMasallah canim devam ediyormusun programa.bende aralıklı oruca başladım
Spor yok şuanda 2. Cocuk annesi oldum bebk huysuz buaralar dis çıkartacak sanirim . Ne guzel ilerliyorduk burada![]()
hoş geldin tatlım :) seninki cidden sıfırın altında eksi şeker oranıŞekersiz ilk günümden herkese merhaba![]()
Aynen bakalım neler olacakhoş geldin tatlım :) seninki cidden sıfırın altında eksi şeker oranı![]()
sabırsızlıkla beklemedeyimAynen bakalım neler olacak![]()
Ayy harikasın3. Günümde 1 adet şeftali hariç hiç karbonhidrat (şeker) tüketmedim. 8. Günde kilo bildirimi yapacağım![]()
Geçmiş olsun cnm neyin var?Ayy harikasın
Ben hastsyım pek iştahım yok hareketszlikten de bi hal oldum![]()
Soguk algınlığı sanirim bi toparlanmadimGeçmiş olsun cnm neyin var?
Geçmiş olsun c vitamini takviye aliyormusun. Tam mevsimi Allah şifa versin tatlimSoguk algınlığı sanirim bi toparlanmadim
Ben de hastaliktan ciktim ve bu sabah basladim tekrarŞekersiz 8. Gün
-1.5 kg
Hadi bakalım gelismeleri bekliyorumBen de hastaliktan ciktim ve bu sabah basladim tekrar![]()