- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
MerhaabbaaMerhabaa bende yarın şekersiz 14 gün e başlıyorum her gün buraya yazmaya çalışacağım
Ay çok sevinirim süperrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhaabbaaMerhabaa bende yarın şekersiz 14 gün e başlıyorum her gün buraya yazmaya çalışacağım
Masallah canim devam ediyormusun programa.bende aralıklı oruca başladımBugun 5. Gunu bitirdim
Antrenman yapmiyorum uzerimde kirginlik var
Ozetim ektedir
Yaa ne güzel Allah bağışlasın cnmMasallah canim devam ediyormusun programa.bende aralıklı oruca başladım
Spor yok şuanda 2. Cocuk annesi oldum bebk huysuz buaralar dis çıkartacak sanirim . Ne guzel ilerliyorduk burada
hoş geldin tatlım :) seninki cidden sıfırın altında eksi şeker oranıŞekersiz ilk günümden herkese merhaba
Aynen bakalım neler olacakhoş geldin tatlım :) seninki cidden sıfırın altında eksi şeker oranı
sabırsızlıkla beklemedeyimAynen bakalım neler olacak
Ayy harikasın3. Günümde 1 adet şeftali hariç hiç karbonhidrat (şeker) tüketmedim. 8. Günde kilo bildirimi yapacağım
Geçmiş olsun cnm neyin var?Ayy harikasın
Ben hastsyım pek iştahım yok hareketszlikten de bi hal oldum
Soguk algınlığı sanirim bi toparlanmadimGeçmiş olsun cnm neyin var?
Geçmiş olsun c vitamini takviye aliyormusun. Tam mevsimi Allah şifa versin tatlimSoguk algınlığı sanirim bi toparlanmadim
Ben de hastaliktan ciktim ve bu sabah basladim tekrarŞekersiz 8. Gün
-1.5 kg
Hadi bakalım gelismeleri bekliyorumBen de hastaliktan ciktim ve bu sabah basladim tekrar
Masallah guzel ilerliyorsunuzŞekersiz 8. Gün
-1.5 kg
Masallah guzel ilerliyorsunuz