- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
bizle yarıştığında 69 ile kapatmişsin ben şok:)Çok pis şeyler yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizle yarıştığında 69 ile kapatmişsin ben şok:)Çok pis şeyler yaptım
Ahahhaa bn de şok oldum dün 82 yi görüncebizle yarıştığında 69 ile kapatmişsin ben şok:)
Kesinlikle en zararlı şey şeker bence. Çocuğum yıllarca kuru üzümü şeker diye yedi. Her şeker istediğinde kuru üzüm verip al sana şeker dedik :) Tabi kreşe gidene kadar sürdü bu. Arkadaşları söylemiş şekerin ne olduğunu :)Aynen dişler yalnız olsa keşke vücudumuzda kim bilir ne harabiyetlere sebep oldu
Kesinlikle. Bence bir sonraki nesli bilinçli anneler kurtaracak şekerden.Ben de uzun yıllardır şekeri hayatımdan çıkardım. Özellikle çocuğumun hayatından da çıkardım. Ne yazık ki bize çocukken ödül diye şeker vermişler. Bünye alıştığından çok zor vaz geçiyor.
Ayy sormaaa 7 ayda lineer olarak almışım
Şekersiz büyüyen çocuklarımız olsun.Kesinlikle. Bence bir sonraki nesli bilinçli anneler kurtaracak şekerden.
Çok az olmuş sanki2. Gün:Kahvaltı bir dilim ekmek biraz domates biraz peynir
Acelem vardı hızlıca atıştırdım çıktım ♀Çok az olmuş sanki
Tabiki de katılabilirsin cnmMerhaba ben de baslamak istiyorum. Kilom 60. Boyum 160. Fit gozukebilmem icin 50 kilo olmak istiyorum
Yarim itibariyle baslayacagim yani 14 ocak.
Araniza katilabilir miyim? :)
peki o zmn afiyet olsunAcelem vardı hızlıca atıştırdım çıktım
olsun gayet idealAkşam yemeğini dışarda yedim çok sağlıklı değil ama dürüm ayran
11k adım
Hoş gelddnnnnYA ALLAH BİSMİLLAH
Bugün 1. gün ilan edip, kahvaltı ettim.
Kahvaltı
-2 rafadan yumurta
-4 zeytin
-biraz peynir
-2 çiçek haşlanmış zeytinyağlı limonlu brokoli
-yarım havuç
Kilomu tartmadım ama en son 69 gördüm
Hoşbuldum. yarın tartılıp kilomu da yazarım.Hoş gelddnnnn