• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

eee...oda olmasin :) zaten sekersiz 14 gün yapmak istiyorsun- meyvenin icindeki fruktoz seker degilmi? :)
Rafine seker yemesen bile meyve/bal vs. yedigin sürece vucut zaten fruktozu glukoza ceviriyor. yani meyve yiyorsan rafine sekerde yiyebilirsin- oda sonucda pancar
2 porsiyon yeniyo, ve bn yersem bile gündz yiyorum asla akşm yemiyorum

ben yazayım kızlar

şekersiz 2. gün

sabah 1 koca bardak ılık limonlu sirkeli su

kahvaltı 8.30
haşlanmış yumurta
yeşillik
şekersiz çay

ara 10.30
2 ceviz 2 kuru kayısı şekersiz kahve

öğlen 12.45
ton balıklı bol limonlu salata sade soda

ara 15.00
10 adet fıstık, sade filtre kahve

akşam 17.30
mercimekli barbunya-naneli ayran

spor sonrası 1 bardak kefir-zerdaçal pulbiberi ekledim- sade soda
su: 3.5-4 litre
spor: p90x plyometrics cardio circuit (bitirdi mahvettii beni- crunch kick(4kiloyla)-russian twist(6kiloyla)-1 dakka plank-160 saniye wall sit-15 oblik

düzeltilmiştir gün özeti

Son düzenleme:
Şekersiz 4. Gün

11.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
Maydanoz

15.00
1 parca peynir
Sade kahve

18.30
Yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ayran

Birbardakcay Birbardakcay yarın kırmızı mercimek krebi yapıcam :D
mercimekleri suya bıraktım, sen de denesene ekmek yerine onu yersin çok doyurucu

Birbardakcay Birbardakcay yarın kırmızı mercimek krebi yapıcam :KK70:
mercimekleri suya bıraktım, sen de denesene ekmek yerine onu yersin çok doyurucu
Dun sormustum tarifi arada mi kaynadi gormedim miktarlariyla tarif versene.ben yesil mercimek saniodum kirmizi mercimek miymiss

Yarin planimda pirasa var ama bisi bulamadigim gun yaparim

Dun sormustum tarifi arada mi kaynadi gormedim miktarlariyla tarif versene.ben yesil mercimek saniodum kirmizi mercimek miymiss
yazdım beybiii aa ben de dyrm neden cvp vermediii :işsiz: dur link atayım sana detaylı anlatyr
yeşil de oluyor kırmızı da ben yeşil yapmıştım yarın kırmızı yapcam

kakao muz harika oluyor ya böyle çikolata yiyor gibiyim :KK70:
yeşil de oluyor kırmızıda
1 bardak mercimek yıkayıp bi tasa koy üzerini az geçecek şekilde suya koy, ılık su, sabaha kadar kalsın öyle, ertesi gün suyunu çekmiş olacak, blendera koyup iyice çekiyorsun onu, bi kısmını ayır fazla geliyor, içine yumurta ve süt ekle böyle hamurumsu kıvam olacak yani çok sıvı ya da çok koyu olmasın, sonra içine istersen dere otu pul biber falan ekleyebilirsin lor da koyuyorlar, tavaya az bi tereyağı erit normal krep döker gibi dök ve kapağı kapat altı pişince çevir bu kadar
Yeni buldum pofu ya kkda bi sorun var ya bende bildirimler eksik geliyor bi islemi yaparken 40 saat bekliyor.sagolasin tarif icin kac kalori bu ne kadar yemek lazim. Yesil mercimekten yaparasam oglusa da yediririm demir deposu

Yeni buldum pofu ya kkda bi sorun var ya bende bildirimler eksik geliyor bi islemi yaparken 40 saat bekliyor.sagolasin tarif icin kac kalori bu ne kadar yemek lazim. Yesil mercimekten yaparasam oglusa da yediririm demir deposu
içinde un yok gayet sağlıklı doyana kadar yiyebiliyorsun kuşum

Günaydıınnn bn bugün 9.30 da çok zor uyandım üstelik erken de yatmıştım 🙈🙈🙈🙈resmen bedenin yatağa yapıltı

Gunaydin 🤗.pofu Mercimekleri blendirdan gecirdim cok aciktim ama biraz saatin geçmesini bekliyorum malum if 😂 insallah guzel olur suan arasina peynir maydanoz dürüp yediğimihayal ediyorum 😂😂

Back