Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun tatlım süperpofu günü kapatıyorum.
Kahvaltım :
Eki Görüntüle 2250293 Eki Görüntüle 2250294
Şimdi yediğim akşam yemeğim :
Eki Görüntüle 2250295
hee bahçede atladım komşularda yanıma geliyor 300 atlama 15 dakkamı aldı sağolsunlarmaaşaallah bide bahçede.. bizim de var bahçede.. valla bakan geçiyor utaniyorum komşu da pencereden gözetiyor. rahat edemiyorum ev müskatil olmamiza ragmen.
ben bazen 5 bazen 7-8 tane yiyorum acaip lezzetli bi şey zeytin bnim için aşk demekkahvaltı da 7 zeytin yemek sünnettir peygamber efendimiz 7 zeytin yiyn demişti..
fazlasi zarar.
6-8-9 şeker miiiii inanmıyoruummmmBen çaya boyutuna göre değişiyor pet bardak 6, fincan 8 Kabaysa 9 atıyorum şimdi bana şerbet mi içiyorsunuz isterseniz çayı şekere boşaltın diyeceksiniz ama durum öyle değil işte diğer türlü bana çok şekersiz geliyor ve içemiyorum zaten günde 1 ya da 2 defa içiyorum başka da yok.
gerek yok kuzum o senin takviyelerinBu arada bir tane de omega 3 yuttum. Böyle şeyleri belirtmeye gerek var mı pofu ?
afiyet olsun beybi hayırdır noldu? sporu yapsaydın kafan dağılırdı aslındaKahvalti ve ogle yemegi olmak uzere sadece 2 ogunle gunu tamamladim. Sinirlerim bozuk oldugu icin spor yapamayacagim.
5. gun tamamdir pofu .
kaşar yemeni tavsiye etmem beybi çok yağlı yerine lor falan tüketebilrsin3 yk yulaf yeterlidirSaat 8 buçuk
1 dilim kaşar,9 fıstık, 3.5yk yulaf, 1 su bardağı süt, 2 kuru kayısı
Öğlen 1e doğru
1 kepçe domates çorbası, orman kebabı biraz, 3yk bulgur pilavı
Akşam 6 buçuk
4 kaşık menemen 3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
Suyu sayamadım bugün 5. Gun tamam
Lorumuz bitmiş kuzum ya ince dilimli kasar aldık yağsız incecik dilimli bi tane yedim ondan ip atlicam bugün 100 200 tane yatmadanafiyet olsun tatlım süper
hee bahçede atladım komşularda yanıma geliyor 300 atlama 15 dakkamı aldı sağolsunlar
ben bazen 5 bazen 7-8 tane yiyorum acaip lezzetli bi şey zeytin bnim için aşk demek
6-8-9 şeker miiiii inanmıyoruummmm
Kendinize nasıl eziyet ediyorsunuz umarım farkındasınızdır
gerek yok kuzum o senin takviyelerin
afiyet olsun beybi hayırdır noldu? sporu yapsaydın kafan dağılırdı aslında
kaşar yemeni tavsiye etmem beybi çok yağlı yerine lor falan tüketebilrsin3 yk yulaf yeterlidir
gayet güzel bi de spor eklersen mükemmel olacak
Maşallah cnm yorulmuyor musun? ??Kizlar sabah ve öğle menümü paylaşmıştım.aksam.1.5 kepçe çorba ve horoz eti yedim . Ülke ara öğününde 1 kayısı ve biraz kavurga 2. Ara öğün 5 fındık 1 hurma
50 dk tempolu yürüdüm 1 saat leslie ile yurudum.300 ip atladım pofu
afiyet olsun tatlım süper
hee bahçede atladım komşularda yanıma geliyor 300 atlama 15 dakkamı aldı sağolsunlar
ben bazen 5 bazen 7-8 tane yiyorum acaip lezzetli bi şey zeytin bnim için aşk demek
6-8-9 şeker miiiii inanmıyoruummmm
Kendinize nasıl eziyet ediyorsunuz umarım farkındasınızdır
gerek yok kuzum o senin takviyelerin
afiyet olsun beybi hayırdır noldu? sporu yapsaydın kafan dağılırdı aslında
kaşar yemeni tavsiye etmem beybi çok yağlı yerine lor falan tüketebilrsin3 yk yulaf yeterlidir
gayet güzel bi de spor eklersen mükemmel olacak
afiyet olsun tatlım gayet güzelKizlar sabah ve öğle menümü paylaşmıştım.aksam.1.5 kepçe çorba ve horoz eti yedim . Ülke ara öğününde 1 kayısı ve biraz kavurga 2. Ara öğün 5 fındık 1 hurma
50 dk tempolu yürüdüm 1 saat leslie ile yurudum.300 ip atladım pofu
yok benimki genel manada uyarıLorumuz bitmiş kuzum ya ince dilimli kasar aldık yağsız incecik dilimli bi tane yedim ondan ip atlicam bugün 100 200 tane yatmadan
aman onlar hep kafa bozuyo boş ver
beklemedeym :)Şekersiz menüm birazdan geliyor. Son yemeğimi yiyiyorum spordan yeni geldim
afiyet olsun tatlımAkşam yemeğimi atayım. Yımırtalı ot kavurması ve yoğurt.
Eki Görüntüle 2250373
afiyet olsunÖgle Menüsü
-mercimek corba
-et yahni
-2 kaşık kısır
-2 kaşık marul salatası
Akşam
-bamya
-haşlanmış karnabahar
-2 mercimek köfte
-marul+roka
Spor: pilates
ayy valla kaldı 85kızlar şaka maka bu günde bitti...gayet iyi gidiyoruz bence ☺☺ şeker kullalımını azalttikca her şey daha iyi olacak 1 ay sonra incelmelerimiz gözle görülür hale gelir
afiyet olsun beybiKizlar menumu yazayim
11.30
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
Bol yesillik
13.30
Yesil cay
14.30
Sade kahve
1 elma
17.30
5 izgara kanat